Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Når stoppet forelskelsesfølelsen til din kjære?


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Jeg har vært sammen med min kjære i 1 måned akkurat nå og er enda like forelsket i henne som første dagen vi ble sammen, kanskje mer :love: . En ting jeg har tenkt på er hvor lenge denne forelskelsesfølelsen vil vare? Hvor lenge var du forelsket før følelsen forsvant? :ermm:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Stoppet vel sånn ca da bestevenninnen hennes kom og fortalte meg at hun hadde hatt sex med en fyr hun møtte på ferie i Sverige.

 

Men jeg fikk meg nå ny dame etter det, og vi var sammen i godt over ett år, stoppet aldri. Nå har hun flyttet til Hong Kong. Savner hun veldig, men vil ikke si jeg er forelsket i hun lenger.

Lenke til kommentar
Iflg noe jeg hørte på Radioen for flere år siden så varte en forelskelse normalt 6-7mnd ,mens da gikk den over til å elske en person. Det er en annen og mer rolig følelse.. Det er noe som skjer kjemisk og kroppen som man ikke kan forandre på.

7993273[/snapback]

 

ja kansje det er det som har skjedd... :love:

Lenke til kommentar

hvor lenge en forelskelse varer er vel helt individuelt og kommer helt ann på hvordan forholdet er. hvis personen du forelska deg i viser seg å være en komplett idiot blir den vel borte relativt fort, eller hvis personen sårer deg, er utro osv.. men hvis alt er flott varer den vel en god stund, så går det vel over til at man elsker personen.

Lenke til kommentar

Jeg og min kjære har vært sammen i 2 år nå. Og hvertfall jeg er enda like forelska.. Kiler enda like mye i magen av og se henne, når jeg holder henne i handa, og kysser henne osv osv.. Og når jeg drar så sitter jeg og smiler og er kjempeglad.. Ser masse på bilder av henne, og er vel egentlig litt for mye avhengig av henne ^^, men sånn er det, liker det kjempegodt, skal ikke klage.. Håper nå egentlig bare hun føler det samme :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...