Gå til innhold

Fishing skill, Cooking skill og Resistancer


Anbefalte innlegg

Tenkte jeg skulle samle 2 spørsmål i 1 tråd:

 

Spørsmål 1:

 

Jeg og en kamerat skal ha LAN i 4 dager og tenkte vi skulle levle Cooking og Fishing ettersom ingen av oss har noe skills i dette (Begge har Skill: 1). Tar dette lang tid? Og er det verdt det? Vet det finnes quick leveling guider der ute, noen som kan linke?

 

Spørsmål 2:

 

Har dinga 70. Når man dinget 60 i gamle WoW måtte man skaffe seg forskjellige resistance gear, som FR og NR for å gå raid instancer. Hva trenger man nå? hva kommer man til å trenger i de forskjellige raid instancene og vill noe av mitt gamle FR gear (Black Dragonscale settet og diverse trinkets og neck, tilsammen rundt 250 FR) være brukelig framover?

 

Takker for svar

Endret av Simma89
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

1. cooking er jo greit å ha skilla opp, en del av det du da kan lage får man jo en bonus av å spise + et eller annet. fisking er endless boredom. som du vel ikke har no særlig nytte av annet enn å farme stonescale til flask of titans. annet vet ikke jeg om.

 

2. resistance gear er noe helt annet i tbc enn det var før. når det nå craftes gear, sånn som det du får av cenarion expedition. 4 delere derfra = 205 nature res. dog det er plate har ikke sjekka de andre armor typene. det fine me dette er at man slipper å gimpe seg med masse grønt resistance gear uten andre stats.

Lenke til kommentar
1. cooking er jo greit å  ha skilla opp, en del av det du da kan lage får man jo en bonus av å spise + et eller annet.  fisking er endless boredom. som du vel ikke har no særlig nytte av annet enn å farme stonescale til flask of titans. annet vet ikke jeg om.

 

2. resistance gear er noe helt annet i tbc enn det var før.  når det nå craftes gear, sånn som det du får av cenarion expedition.  4 delere derfra = 205 nature res. dog det er plate har ikke sjekka de andre armor typene.  det fine me dette er at man slipper å gimpe seg med masse grønt resistance gear uten andre stats.

7982878[/snapback]

 

Hva slags type ressistance er det man kommer til å trenger framover i F.eks. KZ, Gruuls Lair, Mount Hyjal osv.?

Lenke til kommentar

Cooking er veldig fint. Nye +20 til en stat, +40ap og +spellpower buffs er veldig enkle å lage, krever stort sett bare en ingrediens. Bærermed meg to ulike typer mat til en hver tid nå. (+20 stamina og +20 strength eller +40 ap)

 

Fishing gidder jeg ikke, er riktignok herfra de beste matvarene kommer fra, men jeg tar heller en stack +20 stamina mat fra 10 minutters farming enn kjedsomheten det er å levle fishing til 300 for +30 stamina.

Endret av MailMan13
Lenke til kommentar
Fishing og Cooking er kjekt å ha, spesielt for huntere. Gratis mat til pets.

7983229[/snapback]

 

Hva mener du med gratis mat? jeg må jo skaffe kjøtt for deretter å lage en ny type kjøtt. Er i alle fall slik jeg har oppfattet det. Er litt noob på dette området ettersom jeg har skill 1:P

 

Er det ikke sånn at du må farme kjøtt/fisk fra mobs og deretter lage nye ting?

 

Hvis det er sånn er det vel ikke så veldig mye bedre for huntere for når du først farmer maten er det lite poeng å gjøre det omm til en annen type mat for deretter å gi det til petten..

Lenke til kommentar
Fishing og Cooking er kjekt å ha, spesielt for huntere. Gratis mat til pets.

7983229[/snapback]

Med den tiden man bruker på å fange fisken og steke den så kan man like gjerne kjøpe hos en vendor, tid spart, som kan brukes til andre ting. Koster noen sølv, men man tjener de fort inn igjen.

 

Eneste jeg bruker cooking til selv er buff mat, fishing er noe herk.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...