Gå til innhold

noen som har tips


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

de delene jeg skrev opp har jeg fra før det jeg skal kjøpe er

 

1) hovedkort: Asus p5nd2-sli

 

2) skjermkort: Geforce 7900 gto 512mb

 

3) amd athlon 64 x2 4200+ sokkel am2

 

4) samsung dvd lesser

 

5) neon lys

 

6) kjøler til skjermkort: zalman vf 900-cv

 

7) harddisk: samsung spinpoint t1335 400gb

 

er det noe bra

Lenke til kommentar

Hovedkort og cpu passer ikke i sammen. HK er socket 775 (Intel), CPU krever AM2 socket.

 

Du har glemt minne, ut fra ditt gamle oppsett har du trolig DDR minne, både 775 og AM2 krever DDR2 minne. Det finnes 775 hk som kan bruke DDR minne. Du må regne ca 800 kr for 1 GB minne, som er et minimum i dag.

 

Uansett Intel eller AMD, HK bygd på nForce4 må ikke kjøpes, da dette er gamle brikkesett. For Intel 775 socket bør P965, nForce i650 være brikkesettene (det finnes noen rimeligere alternativer). For AMD AM2 er valget primært nForce5 brikkesett.

 

Tråden er ellers feilpostet, burde vært under Hjelp til kjøp/salg av PC. Og du bør ha en tittel som forklarer bedre, f.eks spillPC til ca 6 000 kr. Du burde også skrevet hvilke spill du spiller.

 

Ellers er realiteten at du har så lite deler som kan overføres at du vil få problemer med budsjettet. Og du har valgt noen varer som vil være vanskelig å få tak i.

 

Her har du et C2D oppsett til ca 6 000.. Skjermkortet er bra nok, og i og med at nye skjermkort med DX10 vil komme i prisklassen 2 000 - 2 500, ville jeg ikke brukt mer en ca 1 500 på skjermkort i dag.

 

Her har du et AMD AM2 oppsett.

 

AMD oppsettet er rimeligst (ca 500 kr), mens C2D oppsettet yter bedre. Pris/ytelse er omtrent likt. C2D oppsettet kan klokkes betydelig.

Endret av Bolson
Lenke til kommentar

Emnetittelen i denne tråden er ikke god nok, om ikke dette blir endret slik at det er lettere å forstå hva slags informasjon tråden omhandler vil denne bli stengt! En god emnetittel er en tittel som forklarer godt hva innholdet i posten din går ut på. En bruker bør kunne skaffe seg oversikt over hovedinnholdet i posten bare ut fra å lese tittelen. Vennligst forsøk å ha dette i tankene neste gang du starter en tråd, og orienter deg om hva vår nettikette sier om dårlig bruk av emnetitler.

 

Bruk p_edit.gif-knappen i første post for å endre emnetittelen.

 

(Dette innlegget vil bli fjernet ved endring av emnetittel. Vennligst ikke kommenter dette innlegget, men rapporter gjerne dette innlegget når tittelen er endret, så vil det bli fjernet.)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...