Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
1 hour ago, Nimrad said:

The Boys S4 leverer syns jeg. Har spart opp sesongen. Manusforfatterne er gode asså! Jeg elsker Butcher. «I'd call you a cunt but you ain't got the depth or the warmth.»

Gikk kanskje litt mye på tomgang før "alt" skjedde i siste episide. Gleder meg til sesong 5 som vel kanskje blir den siste?

Lenke til kommentar

Liker fortsatt The Boys, selv om eg fikk litt south park feeling i sesong 4. Var litt klinsj med homelander spenning i labben, og så neste episode over til  lett humor som eg synes south park gjør bedre med stemmeskuespillet sitt. 

Lenke til kommentar

Veldig flott å se at Slow Horses får mer oppmerksomhet for tiden - nå med flere store Emmy-nominasjoner forrige uke. 

Beste Dramaserie
Beste mannlige hovedrolle i en dramaserie - Gary Oldman
Beste mannlige birolle i en dramaserie - Jack Lowden
Beste mannlige gjesteskuespiller i en dramaserie - Jonathan Pryce

Selv om jeg alltids har likt Lowden på serien, så var sesong 3 i seg selv seriens høydepunkt så langt, og jeg synes Lowden var veldig bra den sesongen. Oldman er fenomenal alltids, men har spesielt likt han i sesong 2 og 3.

Fant ut forrige uke at AppleTV+ hadde sendt meg sesong 4 allerede, som kommer i september. Gleder meg til å sjekke ut sesongen med Hugo Weaving og James Callis fra BSG med i sesongen.

  • Liker 7
Lenke til kommentar

 

Nå har jeg, under sommerens prolapshelvete, binget Shameless (Us) på hbo/max. Startet på sesong 11 nå.

Eneste jeg kan si er, great f-ing shit! ❤️

At man kan få skuespillere til å være de mest motbydelige skjermpersonlighetene man kan se, men fortsatt blir man sittende å "roote" for dem, og å bli så knyttet til dem.. Fantastisk.

 

William H Macy, i salute you!

  • Liker 3
Lenke til kommentar
Filmvenn skrev (19 minutter siden):

Fant ut forrige uke at AppleTV+ hadde sendt meg sesong 4 allerede, som kommer i september. Gleder meg til å sjekke ut sesongen med Hugo Weaving og James Callis fra BSG med i sesongen.

Kult! Visste ikke at sesong 4 var så nært. Gleder meg også, selv om jeg må vente til september. Liker Apple TV godt, mye bra, men har hørt noen rykter om at de skal kutte ned på pengebruken der. Det lover ikke så veldig godt. Håper virkelig de klarer å fullføre f.eks. Severance og Silo. At det ikke blir en tidlig død uten ordentlig slutt der.

--- 

Ellers så ser jeg The Americans på nytt. Fantastisk serie. Like bra som første gangen. Ligger på Disney+ for de som ikke har sett den enda, verdt å gi den en sjanse.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Du trenger ikke å være redd for at Serverance, Silo, Slow Horses, Hijack, Foundation, For All Mankind og sånt er serier som blir påvirket av kutt. Det er mer serier ala The Big Prize Door, Consteallation, The New Look, The City on Fire, hvor flere er kansellert allerede.

De førstnevnte seriene ble fornyet ganske tidlig, og før streiken i fjor var det snakk om at Silo skulle filme sesong 2-3 back to back, for å gjøre at Rebecca Ferguson ledig til å gjøre filmer, istedenfor å vente år på å spille inn sesong 3. For All Mankind får til og med en spinoff-serie rundt sovjet sitt romprogram som skal være mer spionserie-ish i universet.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar

Håper også det blir som du sier.

Angående The Big Door Prize håper jeg serieskaperne kommer ut med en liten tekst som forklarer hvordan de ville at serien skulle ende opp. Utrolig teit å kansellere den på en stor cliffhanger. Synes også serien gikk litt for sakte/hadde noen plot-lines som var unødvendige. Hadde de fått en sesong eller to til hadde det kanskje gått greit, men sett i ettertid tror jeg de hadde tjent på å skvise det ned til 2 sesonger totalt. Er vel basert på en bok, men de har vel gått såpass langt i fra den at man ikke kan bruke den som grunnlag på hva som ville hendt videre.

Filmvenn skrev (7 minutter siden):

De førstnevnte seriene ble fornyet ganske tidlig, og før streiken i fjor var det snakk om at Silo skulle filme sesong 2-3 back to back, for å gjøre at Rebecca Ferguson ledig til å gjøre filmer, istedenfor å vente år på å spille inn sesong 3.

Det er kanon hvis de gjorde det. Ryktes vel at sesong 2 kommer i år en gang, så da hadde det vært fint om det ikke ble alt for lenge til sesong 3 også. Det er kjedelig når man må vente to år mellom sesonger som i f.eks. The Boys, House of the Dragon, Severance. Silo havner vel på 1.5 år mellom sesongene kanskje.

Streiken hadde jo mye å si så klart, men like kjedelig for oss seere.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

the Boys er veldig symbolsk kritisk til far out rights gop i USA. Gjenkjente bla Alex Jones i kvinnelig utgave (Firecracker) og Fox Tuckers lookalike samt jokes mot vaksine skeptikere og flat earthers.

Og the Boys (anti supers) er veldig demokratiske, liberale og Antifa.

House of the Dragon s2...

Er flørtingen mellom drage Dronningen og rådgiver/tjenes

te jenta med i bøkene?

Jeg ble litt irritert fordi et rent vennskaps forhold hadde fungert mye bedre enn et sexuelt dramatisk forhold

  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
ReaveЯ skrev (7 minutter siden):

Gøy med Cobra Kai tilbake men synd det er 5 episoder ute nå og vente helt til slutten av november (!) på de 10 siste..

Synes Cobra Kai var genialt de første sesongene, men dabbet av litt i teeny opplegg mellom gjengene.....

Alt for mye som kjører seg fast eller repeteres med nye roller osv.

Lenke til kommentar
Sjørøver skrev (På 19.7.2024 den 8:16 AM):

 

Halo er blitt kansellert. Ikke så veldig overaskende med tanke på hvor middelmådig det har vært. Samtidig har de kjørt ekstreme mengder reklame for serien, feks på formel 1 løp. Det er ikke gratis. 

Jeg synes du er raus når du skriver middelmådig. 😉 bortsett fra at dette er et at de aller mestselgende spillseriene (som sikkert er grunnen) kan det neppe være manusforfatters/regissørs første valg for univers . Jeg ga første episode en sjanse, men synes fan-prosjektet (eller hva det var) for endel år siden var bedre. Serien kobler liksom ikke på seeren og det er stort sett distanse til det som skjer om enn dramatisk.

Lenke til kommentar

Untitled.jpg.5eb8dbfa14b7af476175013144bf7120.jpg

 

 

Fikk endelig satt meg ned og sett The Terminal List. Jeg syntes den var knallgod med unntak av noen få faglige og tekniske goofs og litt for forutsigbart og klisjé plott. Den tar likevel nok vendinger til å gjøre det interessant. Skuespillet er bunnsolid gjennom hele og det er også regi. Som med mange hevnhistorier blir spørsmålet hva som er rett kontra hva som er lov.

Anbefales den som liker serier ala 24, The Unit, Strike Back, The Punisher og lignende.

Man skjønner også av Tomayto-Tomatoeh-meteret at her får man skikkelig underholdning.

Terningkast 5.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

I The Terminal List så virker det jo som at Chris Pratt hadde nesten konstant forstoppelse. Jai Courtney gjorde heller ikke stort som skurk heller. Så bunnsolid. Niet. Riley Keough blir kasta bort, det burde nesten vært ulovlig. Men liker Kitsch litt i serien.

Det er en litt dårlig miks av American Sniper møter 24 oftest, og actionsekvensene imponerer ikke stort, selv om det finne verre, og finnes bedre i alle de seriene du nevner.  

Endret av Filmvenn
  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 2
Lenke til kommentar

Fint om du gjemmer i spoilertekst for de som ikke har sett.

Spoiler

Det er vel ganske naturlig at en mann i det yrket med alvorlige traumer og som er i store smerter har et stoisk uttrykk. Noe som de kjenner ham gir uttrykk for at de er bekymret for flere ganger. Det påpekes også så vidt jeg husker av nettopp Kitsch sin karakter at han smiler og har det ålreit et par ganger.

Action-scenene er relativt realistiske. Det er noen tåpelig goofs innimellom som kunne ha vært fikset i edit, men ikke noe de fleste vil legge merke til. Det ser ikke like kult ut som The Matrix eller Equilibrium men så er det heller ikke poenget.

Og problemet med de andre seriene er at de allerede er gamle, og sett :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...