Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

kjetilkl skrev (23 timer siden):

Takk for den ;) - Jeg storkoste meg iallefall med serien når den kom, og synes den holdt koken til slutten.

Og hvor gammel var du? :) 

Jeg vurderer serien som underholdende og engasjerende nok til at den er verdt å se. Men den har for mange svakheter (etter min mening) til at det er en bra serie. Men det blir jo min subjektive mening. 

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Corporal Jenkinson skrev (9 timer siden):

Måtte nesten inn her igjen. Fargo sesong 5 har tatt seg opp noe jævlig. Sam Spruell som denne nihilisten er noe av det mest spinnville på TV de siste par årene. For en karakter! Spent på å se om sesongen holder nivået, men Donald Murphy (spes episode 4) sammen med Noah Hawley er en fantastisk duo. 

Gleder meg som en unge. Venter på at hele sesongen skal bli tilgjengelig før jeg starter. Orker ikke sitte og vente fra uke til uke.

Lenke til kommentar
On 17.12.2023 at 2:37 PM, DukeRichelieu said:

Og hvor gammel var du? :) 

Jeg vurderer serien som underholdende og engasjerende nok til at den er verdt å se. Men den har for mange svakheter (etter min mening) til at det er en bra serie. Men det blir jo min subjektive mening. 

45ish? - Jeg må jo si at jeg vanligvis ikke har noen interesse av å se etter svakheter i serier eller filmer lenger med mindre de er helt åpenbare og ødelegger innlevelsen (og det er ikke så ofte lenger) men heller lene meg tilbake og kjenne på at jeg blir underholdt og/eller engasjert mens eventuelle plot-svakheter flyter lett forbi :)

Når det er sagt så synes jeg Mayans var en skuffelse, som ikke klarte å videreføre stemningen fra SoA.

Endret av kjetilkl
  • Liker 1
Lenke til kommentar
On 16.12.2023 at 6:13 PM, Comma Chameleon said:

Godt å ha Reacher på skjermen igjen. Hadde aldri trodd jeg skulle like serien før jeg så første sesongen, men liker Alan Ritchson som Reacher. Sett alle 3 som er ute nå. Eier ikke tålmodighet på å vente til alt er ute lol.

Jeg skulle vente til alt var ute, men klarte ikke jeg heller. 
 

Veldig kul T2 referanse i første episode

(veldig minor spoiler, mindre enn å se sesong traileren)
https://youtu.be/ZqWng8a2yGE?si=gHDedq3jpe8KmXJo

 

  • Liker 4
Lenke til kommentar
Duriello skrev (37 minutter siden):

Meen så får vi se hvor mye de må tone ned på med tanke på dagen's sarte publikum. 🍿😅

Det har ingenting med at publikum er sarte å gjøre. Det har med at folk i dress mener de tjener mer penger ved å være "trygge". Det har med at de skal selge reklame og dra inn flest mulig folk. Samme grunn til at de fjerner blod og setter lavere aldersgrenser. Det ikker fordi folk er sarte, men fordi de vil tjene mer penger. Skyld på "suits" i Hollywood som gjør ting kun for profitt på kostnad av selve filmen/serien.

Når det kommer til Warhammer så er eneste interessen min der pga. Henry Cavill. Skal gi det en sjanse i alle fall.

  • Liker 1
  • Innsiktsfullt 4
Lenke til kommentar

En skikkelig Warhammer 40K serie hadde vært kjempekult 🤩

Når det er sagt, er det ikke den letteste verdenen å selge kanskje. «Heltene» i menneskenes Imperium er i utgangspunktet 1984 med ekstra fascisme og religiøs fundamentalisme 😵‍💫😵🤣 og de fleste av fiendene deres er enda verre 🤣🤣🤣

Wh40K er på mange måter et kjærlighetsbarn av 2000AD med mye inspirasjon derfra. Dredd funker jo, også i dag, men lurer på om satiren og mørket i 40K må tones mye ned for at folk flest skal like det. Inkvisisjon, politiske offiserer, Exterminatus!, osv.

Men hadde vært vanvittig kult med en tro serie. Om både overmenneskelige supersoldater i vanvittige kamper mot sinnssvake fiender og undertrykkede sammenstuede overtroiske vanlige folk attpåtil truet av ting som genestealer cults, kaos kulter, Dark Eldar…

 

  • Liker 2
  • Innsiktsfullt 1
Lenke til kommentar
Comma Chameleon skrev (2 minutter siden):

Skal vel godt gjøres at det er drøyere enn The Boys f.eks. Og det er jo en stor suksess.

Sant nok. 
Men her går det vel mindre på stygg vold osv og mer på at grunnkonflikten er totalitære gærninger (attpåtil dysfunksjonelle sådanne) vs resten 😅

Selv om det for så vidt finnes en slags Good Guys i 40K - men ganske få, og bare så lenge man ikke ser så nøye på dem (Tau, Eldar, et par Space Marine grupper som Salamanders).

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...