Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Hvis den Haunting-serien er så ull av jump-scares som det antydes her så hopper jeg over den. 

Det er en kjip og billig taktikk jeg aldri har likt. Ender bare opp med å sitte og vente på at det skal skje og da klarer jeg ikke leve meg inn i handlinga. 

 

Sett ferdig Ozark ses 2. Er det bare meg, eller er den serien kraftig undervurdert? Syntes den var merkelig fengende - mer enn jeg egentlig hadde sett for meg. 

Lenke til kommentar

Ja. Du setter jo deg selv høyere opp enn andre. Skal liksom mer til for deg enn for andre laverestående individer å bli fornøyd.

 

Jeezes, er det mulig... Jeg skjønner sauer som deg føler en sterk trang til å forsvare eliten her i tråden for å få et bedre selvbilde, men hvis du gidder å lese det de faktisk skriver, sier de ikke en dritt om hva serien faktisk handler om. Alt går på kameraføringen, lyden og alt det der. Jeg har ikke sagt en dritt om hvem som er "den beste fansen" her. Jeg krever mer av innholdet enn dem, det er alt. Men igjen, det er fordi de ikke sier noe som helst om akkurat det, og nekter å diskutere det. Men å rakke ned på meg bare fordi eliten er uenig med meg kan du spare deg for. Det er akkurat denne typen barehagementalitet jeg ikke gidder kaste bort tid på.

 

 

Det samme gjelder dere andre. Greit, eliten har rett, jeg tar fullstendig feil. Men å komme med personangrep på grunn av det kan dere spare dere for.

Endret av Schreiber
  • Liker 1
Lenke til kommentar

12 Monkeys.. Serien.. Er den avsluttet, og ble den avsluttet?

 

Ja .. og ja, fjerde sesong, som gikk i sommer, var siste og avsluttende for 12 Monkeys.

 

Kun 2 dager til Daredevil er tilbake på Netflix, uken etter er det Sabrina, i et litt annet format enn tidligere !

 

Har sett de to første episodene av The Romanoffs, det er jo ... spesielt, men samtidig fortreffelig TV.

Endret av adeneo
  • Liker 1
Lenke til kommentar

Lå litt i kortene etter den (fantastiske) siste episoden/filmen.

Spent på hva Nathan finner på nå, ser at han har hatt regi på noen episoder av «Who is america»

 

Ja, jeg er på en måte litt glad at han ikke lager mer Nathan for You, fordi da står Finding Frances (tittelen på siste episode) igjen som den beste avslutningen på en serie noengang, omtrent. Herregud for et mesterverk. 

Lenke til kommentar

Ja, det er litt opplegg i starten, slikt kan være slitsomt i en film hvor du kun har et par timer å venne deg til forskjellige tidslinjer. Men her har du mange episoder å ta det inn og det er ikke noe problem etter et par episoder.

 

Selv ble jeg forvirret over alle damene med langt mørkt hår som så nesten like ut i begynnelsen, hvem er hvem liksom. Faen, tenkte jeg kunne de ikke ha en blond osv så man ser forskjell? Men de er jo søstre, så det er jo egentlig slik det skal være.

 

For meg var dette en 10/10 serie, kanskje bare Band of Brothers som skårer så høyt hos meg.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Så nettopp ferdig siste sesong av Silicon Valley. Denne kom vel ut for lengst, men jeg glemte litt av den. Fortsatt en kanon serie og en sesong som er på linje med tidligere sesonger. :) 

 

Ellers prøver jeg å komme meg gjennom Outlander, men denne fenger dårlig hittil. Det begynner å bli litt mer interessant etter fem eller seks episoder, men jeg vet ikke. Hadde det ikke vært for at jeg har dårlig samvittighet for vedkommende som anbefalte meg serien og selv forguder den, så hadde jeg nok gitt opp.

 

Kunne tenke meg en god agentserie igjen nå. Eller et kanon drama. 

 

Hvordan var siste sesong av Homeland egentlig?

 

Ser Le Bureau kommer tilbake nå snart, så det ser jeg stort frem til. Hadde jeg hatt Amazon skulle jeg vurdert Jack Ryan, men vet ikke om jeg gidder å bli medlem der. :) 

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...