Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Enig i kritikken av The Punisher. Synes serien åpnet lovende, men synes nivået falt rimelig fort. Er nå på episode 6 og føler at jeg ser ganske tydelig hvor dette kommer til å ende, men har mistet litt lysten til å se videre...? Ingen spesielt interessante karakterer, forutsigbar action og mange stereotyper som vi har sett hundre ganger før, men da bedre. 

 

Luke Cage sluttet jeg å se fordi det ble så latterlig dårlig etterhvert og minte mer om en dårlig komedie enn action. 

 

The Punisher er langt bedre enn Luke Cage, men mistet rett og slett litt gløden for min del. Men ser det nok ferdig inn i mellom.

 

Har nå begynt på Godless og synes det lover veldig bra. :) 

Lenke til kommentar

 

Godless har en av de beste castene i år, og serien vet å ta seg tid med de fleste av dem. For en miniserie på 7 episoder så gjør den mye bedre bruk av et stort karaktergalleri på 7 episoder enn hva flere Netflix-serier gjør på flere sesonger.

 

En av de sterkeste sidene med Godless var at den aldri føltes ut som en Netflix-serie, og mer en HBO/FX/AMC-serie. Det var en serie som fokusert på historiefortelling, og fortelle en historie til der vi ønsker mer, ikke mindre. Hvorfor i helvete kan ikke Netflix fokusere mer på god historiefortellinger, framfor å ha et drøss av episoder? Samtlige Netflix-serier med et høyt budsjett som Bloodline, House of Cards og Netflix-Marvel seriene har altfor lite historie til å klare hvert år å smi dette utover 10-13 episoder. Det er en haug av serier hvor det virker som Netflix tvinger inn på serieskaperne at ting skal være serialisert så inntil de grader at de ikke klarer å fortelle hovedhistorien bra nok.  

Et godt eksempel der er: Breaking Bad, som kunne vært kortet ned til det halve. Bare vas og tull på slutten. 

 

En fantastisk serie, dog enig at hadde ikke blitt dårligere om alle frokostscenene lå igjen på klippegulvet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Noen som har noe pent å si om The Gifted, Inhumans og Runaways ? 

 

Har blitt så mange tv-serier og avleggere i et allerede småkaotisk tv/film univers med mutanter og superhelter nå om dagen.

Sett fire ep av the Gifted. Styr unna. Inhumans var tragisk dårlig. Det er en serie du skjønner er dritt før introen er ferdig... Runaways har jeg hørt bra om, sjekker nok ut den! 

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...