Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Haha. Når folk faktisk snakker om en norsk serie så er det nesten bare slakt (utenom SKAM da). Jeg har ikke noe formening om Monster egentlig, da det ikke er min kopp te (himla lei krim for tiden og, selv om jeg elsket Mindhunter). Men Grenseland virker bedre enn Monster, og jeg som er ganske lei spesielt skandinavisk krim klarte å like Grenseland nok (selv om den har sinne meh-øyeblikk).

 

 

I det minste kommer Dag-gutta med ny serie i utkanten av året som virker bra, men det er kanskje en serie for oss "gamlinger". MyAnna Burning er en av de beste kvinnelige skandinaviske skuespillerne som jobber utenfor Skandinavia nå, og Anders Baasmo Christiansen er en skuespiller som enkelte ganger har overrasket meg iforhold til mange andre norske skuespillere. Så spent hva re-teamingen med Christiansen, Burning, Øystein Karlsen og Schau blir til. 

Lenke til kommentar

Ja, vi har skrevet litt om den. Også Aftenposten (men bak betalingsmur tror jeg).

 

Men bascially så er det nærmest en norsk utgave av You're The Worst i ånden til Dag. Det høres ikke kanskje så veldig spennende ut kanskje, men jeg er spent etter å ha sett flere klipp av serien (kanskje er jeg litt svak for skuespillerne og). Så får se hva det endelig resultatet. Serien burde komme i desember på NRK. 

Lenke til kommentar

Elska Stranger Things sesong 2. Helt nydelig! Sitter igjen med veldig mye av den samme følelsen som da jeg så filmer som Big Trouble in Little China, The Goonies, Back to the Future, Gremlins, Raiders of the Lost Ark osv. for første gang. Ikke ofte jeg har opplevd det over de siste 10-15 åra.

 

 

 

Den siste der. Vakkert!

  • Liker 3
Lenke til kommentar

Så akkurat ferdig Midnattssol på Netflix, gikk glipp av den når den gikk på andre kanaler tidligere. Ganske så brukbare saker synes jeg, et kraftig løft fra Monster når det gjelder manus og troverdighet. Litt småfjernt innimellom slik at man skjønner at det ikke er Hollywood  :green:

 

Samtidig var serien også flott filmet og presenterte landskapet med fantastiske bilder - slik som Monster. Brukbar surround også til tider.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...