Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Ja jeg får det snart. Allerede signert embargo/NDA på det, fordi jeg mulig skal intervjue noen av skuespillerne og Steven DeKnight (sjefsprodusenten) senere denne måneden.

 

Men sånn ut ifra alle trailere og sånt er jeg ganske fornøyd. Dette er mye mer Daredevil enn den filmen fra 2003 som gjorde karakteren så feil allerede i første scenen.

 

Daredevil er en karakter som er i et perfekt sted i mellom Spider-Man og The Punisher. Tøff og realistisk, uten å være for dyster eller for vittig. Denne serien ser ut til å forstå dette, og viktigst av alt karakteren Matt Murdock/Daredevil. Ikke nok med det virker serien også gi et godt fokus til resten av karaktergalleriet, spesielt med Kingpin som er viktig. Dette er en flott cast hvor Charlie Cox har absolutt det rette utseende for hovedkarakteren. Også Vincent D’Onofrio ser også ut til å gjøre det kjempebra som Kingpin.

 

Utifra hva vi vet så langt skal serien ikke raske seg fram til å se at Daredevil banker opp og slår skurkene iløpet av en 40-minutters episode. Serien vil vise hvordan også Daredevil oftest blir banket opp i de tidlige dagene. Han bruker ikke skytevåpen, men han er også ikke supersterk, så når han går inn i det, så blir han som oftest banket opp i starten.

 

De slapp denne nye traileren i går.

 

Lenke til kommentar

Ser at noe som heter CSI: Cyber har kommet ut og går nå, med blant andre Patrica Arquette..

 

Har de seriøst startet enda en CSI-serie? Jeg er så irritert over det konseptet.. Her har de i hvert fall TRE CSI gående, og nå kanskje en fjerde.. så har vi to-tre NCIS-serier.. Dette er så jævla surt å tenke på når andre gode serier blir nedlagt og glemt.. :mad:

Lenke til kommentar

Det er ingen grunn til å bli sur fordi at CSI-NCIS forsetter. Det er CBS-serier. Kanalen har virkelig ikke noe særlig seerverdig utenom Person of Interest og The Good Wife, som kommer til å forsette med nye sesonger til produsentene sier stopp så og si. Kanskje Battle Creek, men det er stort kanskje.

 

Og nei, det er bare 1 CSI-serie igjen utenom CSI: Cyber som holder det gående. Hvis ikke CSI og CSI: Cyber tar kvelden denne sesongen. Tror ikke Cyber har så gode seertall som moderskipet engang.

 

EDIT: Eneste som holder CSI levende så og si er streaming-rettigheter, syndikering og merchandise-penger. Seertallene har ikke vært gode siden den ble flytta til søndager. Ingenting har vært bra på søndager på kanalen. CBS holder The Good Wife der fordi de vet det er en prestisje-serie.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Joda, jeg skjønner jo at det forskjellige som sender.. :) Men, det er bare så irriterende at noen serier får leve i beste velgående i år, etter år, etter år, mens andre blir kansellert..

 

Det er flere andre serier jeg gjerne skulle ha sett gå videre.. Firefly, Carnivale, Jericho, osv, osv..

 

Og ja, jeg ser dette kun utifra mine egne øyner og ønsker! ;)

Lenke til kommentar

Akkurat idet jeg friskmelder Agents of Shield så kommer det en føkkings monster-of-the-week episode igjen.

 

Nevermind, det var en Deus Ex Machina i stedet ;p

 

Av en eller annnen grunn var ukas episode en av de episodene jeg har likt mest av serien. Brang tilbake en favorittkarakter, og den gravde dypt i en meget viktig Marvel-mytologi før filmene gjorde det (som var bound to happen, men redd for at serien kom til å holde det et mysterium).

 

Neste ukes episode ser veldig kul ut, med Mister Hyde tilbake i full sving.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...