Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Det er veldig mye jallah i sesong 1, men serien i sesong 2 virker noe helt annet. Forfatterne tok i bruk hva som skjedde i sesongfinalen av sesong 1 til å faktisk bedre serien, fremfor å la det bare være noe som er over neste sesong. Den har sine problemer, men fungerer langt bedre enn Agents of S.H.I.E.L.D. i sin andre sesong.

Lenke til kommentar

Gleder meg til sesong 2 av The Americans. Husker det var veldig rart som Felicity-fan å se Keri Russell i The Americans når jeg så serien i fjor. Var vel 12-13 når jeg så Felicity på TV3, som sikkert var reprise (mener den gikk veldig tidlig på kvelden).

Gleder meg også veldig! For ikke å snakke om Matthew Rhys som jeg er mest kjent med fra Brothers & Sisters (ikke at jeg aktivt har fulgt med på den riktignok, men likevel sett noen tilfeldige episoder på dagtid).

 

Både for Matthew og Keris del så beviser det relativt gode skuespilleregenskaper når man er så vant til å se de i helt andre roller enn de har i den serien her og jeg synes de gjør en meget overbevisende jobb. Noah Emmerich spiller også veldig bra. Espisodene i seg selv synes jeg har hatt litt varierende kvalitet innholdsmessig, men serien var såpass spennende at jeg fulgte sendeskjema til s1 uten å ta pauser.

 

TWD har også startet veldig bra synes jeg. Gleder meg også til Continuum fortsetter. Føler de mistet tråden litt og det ble litt mye kaos i siste sesong, men spennende nok til at jeg vil følge med videre.

 

Jeg var svært skeptisk til True Detective etter de tre første episodene, men etter ep4 og 5 må jeg si at jeg har snudd litt. Jeg vil fortsatt ikke skryte serien så høyt opp som andre vil, men den tok seg kraftig opp på de siste to episodene. Det jeg kanskje liker best med den er den mørke stemningen. Jeg blir faktisk sittende å reflektere litt over hva jeg nettop så under rulleteksten og føler et behov for å ha noen minutter for meg selv der jeg bare stirrer tomt ut. De har vært veldig flinke til å bruke mørk, melankolsk musikk til serien som forsterker inntrykkene betraktelig. Fraværet av musikk i mange scener gjør også at man får sin egen følelse for det snarere enn at musikken påvirker hvordan man opplever det som skjer på skjermen.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Arrow hadde en litt lei kurve i sesong 1, startet greit før det gikk litt nedover og ble veldig repetivt. Tok seg opp mot slutten, og har levert bra i sesong 2. S.H.I.E.L.D er imo ca like bra som Arrow var i sin første sesong, men de har lovet å bli drastisk bedre etter pausen. Håper det, er en sucker for de derre superheltene.

Lenke til kommentar

Sitter å gleder meg til Daredevil i 2015 på Netflix. Det forhåpentligvis gruser ned Agents of S.H.I.E.L.D., Arrow og alt annet superhelt-serier i nyere tid. Med Drew Goddard så har det potensiale, og tøylene til Netflix. En av de folk som kan lage noe rundt karakteren både med hans fortid med TV (Buffy,Alias og Angel), og hans kunnskap til Daredevil.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Hei sveis! Jeg lurer på om noen kan anbefale meg en morsom serie? Jeg er generelt sett noe kynisk og negativ når det kommer til komi-serier for jeg liker visst "ingenting". Jeg liker ikke serier av typen HIMYM, Big Bang.., Psych, Better of Ted osv, altså type veldig amerikansk og "trygg" humor. Jeg har voldsomt sansen for serier som The Office (UK)/Andre Gervais serier, South Park/Simpsons, Arrested Development, Black Books/Adder, Dag/Team Antonsen osv. Setter pris på anbefalinger, kan gjerne utdype hva jeg liker med seriene evt hva jeg ikke liker med seriene om det skulle være ønskelig.

Endret av Batnobbit
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...