Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Gud så mye herlige gjesteskuespillere på Justified i dag.

 

Christopher Reed (Sons of Anarchy), Mike O`Malley og Bonita Friedericy fra Chuck helt plutselig inn i serien. Pluss Patton Oswalt og Natalie Zea tilbake.

 

Men skikkelig Deadwood-pakka episode med Gerald McRaney som også et nytt fjes på serien sammen med nye scener med Stephen Tobolwsky, Jim Beaver og selvfølelig Timothy Olyphant. Scenene mellom McRaney og Olyphant var herlige. Blir nok å se Deadwood på nytt igjen i påsken.

 

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Litt 24-movie goodies:

 

http://www.24spoilers.com/feature-film/

The 24 movie was originally planned to film in 2007 between the sixth and seventh seasons with series co-creators Joel Surnow and Robert Cochran writing the screenplay. In early 2010 Billy Ray was hired to write the new screenplay. This script was rejected later that year by FOX, with writer Mark Bomback approached to rework it. A script was completed and filming was planned for April 2012 but was delayed due to budget and scheduling reasons. The movie is currently scheduled to film in Summer 2013.

 

IMDB-link: http://www.imdb.com/title/tt1598754/

Old news: http://www.craveonline.com/film/articles/192745-kiefer-sutherland-says-the-24-movie-will-shoot-next-summer

 

Lenge siden det har kommet noe nytt... :/

Lenke til kommentar

Raising Hope er ganske brukbar serie. Synes sesong 1 var litt døll, men likte sesong 2 mye bedre. Kommer nok til å vente til i sommer å se sesong 3. Mye morsomme gjesteroller og cameos i sesong 2.

 

Doanl Logue får fast rolle på Copper i sesong 2. Utrolig kjedelig første episode, og stoppa halveis inn i serien. Men får nok sjekke ut noen episoder og se så mange episoder jeg orker, om det enn bare er for å se Logue på tv-skjermen.

Lenke til kommentar

 

Ahh, elsker Dag :)

 

Noen som vet om en måte å få sett de første episodene av sesong 3? Fikk ikke med meg at det hadde begynt igjen før nå nettopp. Serien vil nok kjøpes når den kommer ut, men det blir lott for menge å vente. Bukta har også skuffa meg.

Lenke til kommentar

 

 

Sesong 2 av Nowhere Man. :/

 

Er nødt til å ta et gjensyn med den serien. Glemmer aldri seriefinalen. Awesome.

Tøft!! :D

 

Vettu.. Den serien var jeg helt hekta på når den gikk på TV2, synes den var übergenial.. Men, så mener jeg å huske at sesongfinalen gikk i mai et eller annet år (97?), da hadde vi på VGS en klasse fra Østerike på besøk inden perioden, og vi hadde en stor sammenkomst hos en kamerat den kvelden sesongfinalen ble sendt, og fikk f... meg aldri sett den!! :'( Jeg lastet den ned, endelig etter flere års søken, for noen år tilbake, men aldri fått somlet meg til å se den på nytt.. Ønsker å se hele serien, ikke bare finalen.. Hmm.. Husker godt flere scener, spesielt fra første episode fra restauranten der.. Wow! :D

Lenke til kommentar

Folk er så positive til House of Cards at jeg tror jeg må stå over for nå. Kommer garantert til å bli skuffa om jeg sjekker det ut, med mindre det holder et The Wire/The Sopranos-nivå.

 

He, jeg har ikke sett The Sopranos fordi folk sammenligner den med The Wire, så ser den. Som om noe liksom holder nivået til The Wire.

 

House of Cards er en helt annerledes type serie, og er langt fra like fet som The Wire, men fortsatt god knall. Greit mange skuespillere fra The Wire/Generation Kill forøvrig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...