Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Når det gjelder Studio 60 har jeg faktisk ingen problemer med kanselleringen. Jeg syntes det var helt OK når det gikk, men når jeg ser på den i ettertid ser jeg STORE problemer. For det første er karakterene utrolige - på negativt vis, og for det andre er plottet ekstremt og lite troverdig. I tillegg er det ALT for mye drama og for lite komedie, og jeg har store problemer med å kjempe meg gjennom 42 minutter om gangen uten å skru av og gjøre noe annet.

  • Liker 1
Lenke til kommentar

Studio 60 synes jeg var ganske greit, og det tiltross for at jeg mislikte Friends og Matthew Perry før serien. Likte han i serien, og jeg liker fyren nå. Bare synd hvordan han ender opp med kalkuner på kalkuner på tv-skjermen. Men urealistisk? Den forsto jeg heller ikke.

 

Riktignok var The West Wing bedre. Bradley Whitford, Richard Schiff, Rob Lowe, John Spencer, Allison Janney og den godgjengen der skal litt for å slå. Utrolig mye av gjesteskuespillerne som var konge også.

 

Jeff Daniels passa utrolig bra i rollen utifra traileren. Synes ikke casten har noe særlig merkelige valg ved unntak av Olivia Munn, som kan allikevel vise seg å passe til rollen hun har. Jeg har ikke sett enda, så jeg forhåndsdømmer ikke før jeg faktisk får sett mer en et bilde av karakteren hennes på serien.

Endret av Mahavishnu
Lenke til kommentar

Jeg digger Studio 60, men kan forsjåvidt forstå de som ikke gjør det. Mye kommer nok an på om man aksepterer premisset man blir presentert med.

 

Hva er det som er så urealistisk forresten?

 

Bare som et eksempel: hele storylinen i dobbelepisoden fra Nevada, at noen hadde gitt Jordan McDeere jobben, og hvor moralske absolutt alle ansatte i showet var.

Lenke til kommentar

Newsroom kommer til å bli dritfett. La oss håpe HBO setter mer pris på denne enn øvrige kanaler har gjort med Sorkins serier tidligere.

 

Slipper å forholde seg til x-antall reguleringer. Serie på annonsekanal = forsøke å ikke ekskludere og fornærme noen, spesielt annonsørene.

 

Serie på HBO og co =

 

http://www.youtube.com/watch?v=WN5cCiXt6IM

 

WHO!

WU?

WHOO!

 

 

blablabla... Cocksuckers! :D

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...