Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Går rykter om at Walking Dead vil få premiere i norge bare dager etter den er vist i USA, altså at vi får en ukes mellomrom ca, samtidig står det litt om at staben ikke var fornøyde med AMC sitt valg om å droppe Darabont. Kilde

 

AMC har kuttet budgettet på hver ep med 50-75 tusen dollar, noe som gjorde at det ble full krangling mellom Frank Darabont og AMC, noe som gjorde at Darabont fikk sparken bare 4 dager etter at han hadde promotert dem på comic-con som jo er historien bak misnøyen, har vel blitt diskutert tidligere. Uansett gleder jeg meg til serien begynner igjen, blir spennende.

 

 

En annen artig jeg kom over var tv-prosjektet om en Frankenstein satt i nåtid, en slags House uten grenser og med muligheter for å fikse kroppsdeler uten å blande inn etikk, en slags omvendt dexter nesten som de skriver. Kilde

 

Dette er noe jeg stiller meg undrende til, ser for meg at det kan bli en meget god serie om de klarer å hente det beste ut av konseptet og gir serien sjanse mtp. budsjett og skuespillere.

Lenke til kommentar

Det jo AMC som har driti seg ut med The Walking Dead. Det er feil å kutte ned på serien som faktisk gir penger i banken. Serien som faktisk har gitt kanalens største seertall, og en dominans over HBO på søndagskveldene The Walking Dead gikk.

 

At Darabont ble sparket viser jo at kanalen ikke tåler at folk som jobber for dem setter gode spørsmål til besluttningene kanalen har gjort. AMC ga også inntrykk for at de kunne kutte ned og kansellere Breaking Bad for Mad Men. Noe som bare blir feil. Greit at Mad Men er første gode egget som kom ut fra høna, men man ikke leve med bare et egg i livet.

 

Kanalen burde for all beklage seg ovenfor Darabont å få han tilbake som hvertfall konsulent. Mazzara kan ta over posisjonen til Darabont uten problemer, så lenge Robert Kirkman og de gjenværende produsentene fra sesong 1 forsetter.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...