Gå til innhold

Serieprat - Generell diskusjon om/rundt serier. Bruk spoilertags


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Dobbel-seriestart, 2 episoder i natt. Ser gangske kul ut, og har fått gangske greie anmeldelser så langt, ikke noe over the top, men virker som en gangske grei og tradisjonell superhelt-historie. I tillegg så er jo Vinni Jones, Summer Glau, James Farin, Keith David og David Lyons med. Så skuespillerne gjør serien enda mer "spiselig" synes jeg.

 

EDIT: Riktignok fikk ikke Heroes over the top-anmeldelser heller.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Tenkte bare jeg skulle ta to minutter og anbefale en serie jeg ikke kan se at noen andre har nevnt her på forumet:

 

The Big C på Showtime

Med: Laura Linney, Oliver Platt, Phyllis Somerville + noen til som ikke er allverdens kjente

Gjeste/Recurring-roller: Gabourey Sidibe, Idris Elba, Cynthia Nixon

 

Serien handler om en 42-år gammel mamma som får en kreftdiagnose, men som ikke forteller familien (hørt det før?), og heller bestemmer seg for å nyte de siste månedene av livet. Det er en dramakomedie, og jeg synes det klarer å balansere ganske bra mellom de to elementene.

 

Hvis jeg skal være helt ærlig så tror jeg kanskje det er en litt "jentevennlig"-serie; det er skrevet av en kvinne, med kvinne i hovedrollen, og mange av temaene som tas opp er kanskje ikke det mange testosteronfyllte gutter er ute etter i en TV-serie. Selv har jeg allikevel kost meg med det jeg har sett så langt; jeg ser på den som et slags friskt pust i forhold til andre komedier jeg ser på TV. Særlig skuespillet fortjener ros, og jeg føler at jeg kommer veldig tett innpå rollene.

 

Alt i alt vil jeg anbefale serien hvis du vil ha noe litt skarpere, litt mindre slapstick og punchline, men samtidig ganske sjarmerende. Jeg må dog advare, blant de få som hadde rangert serien på IMDB så var det et klart skille mellom under og over 18. Serien skårte særs dårlig for folk under 18, men bra blant de over. Den personen jeg kjenner som jeg kanskje helst vil anbefale serien til er mamma, og det kan se ut som om jeg er på rett spor jfr IMDB ratingen. Men det er ikke dermed sagt at det kun er mødre i midtlivskrise som kan nyte det, altså. Settingen i serien settes veldig fort, og det burde holde å se 1-2 episoder for å avgjøre om dette er noe for deg.

 

Jeg begynte å se denne i dag. Jeg liker den veldig godt. Jeg klarer ikke amerikanske sitcoms, så Weeds og Entourage er komiserier for meg, og denne er noe av det samme.

Lenke til kommentar

Håper det ikke for mye å spørre om, men er det noen som vet om noen fine komiserier som varer i 20-30 minutter?

Liker å ha en serie på 60min og en på 20-30 som jeg veksler mellom. For tiden går det i The Wire og er straks ferdig med Curb Your Enthusiasm.

Lister opp det jeg har sett i spoiler:

 

 

 

Liker veldig godt:

Arrested Development

Peep Show

It's Always Sunny in Philadelphia

The Office US/Uk

 

Liker:

Curb Your Enthusiasm

Spaced

The Inbetweeners

Pure Pwnage

Penn & Teller; Bullshit!

Extras

South Park

How I Met Your Mother

Party Down

Freaks and Geeks

 

Meh:

The Big Bang Theory

Family Guy

The Simpsons

The Venture Bros.

 

 

Lenke til kommentar
Gjest Slettet+alsdf

Etter å ha sett en teaser på tv2 til serien Det Ukjente(Persons Unknown), ble jeg interessert i dette og lastet den ned. Følte med en gang at dette ikke var veldig høy kvalitet på. Etter episode 4 gav jeg opp. Dårlig skuespill, platte karakterer og og kjedelig plot-utvikling. Andre synspunkter? :)

Lenke til kommentar

Bottom line, ikke se på det. Bruk tiden din på noe mer fornuftige serier, faktisk de fleste er mest fornuftige enn den serien. Selv Blue Mountain State(ikke diss, jeg elsker den serien).

 

EDIT: Noen som har sett piloten til Shameless enda fra Showtime? Elsker de fleste serier fra den kanalen, inkludert The Big C, Weeds, Californication, Dexter o.s.v.

Endret av Maury
Lenke til kommentar

Har nettop begynt å se på No Ordinary Family, og liker det veldig godt så langt! Er deilig å se Julie Benz igjen etter hun forsvant fra Dexter.

 

Fant også Luther for ca. en uke siden, og har sett det som er kommet ut av den. Utrolig bra serie synes jeg (veldig mye pga. Ruth Wilson sitt portrett av Alice). Dessverre tror jeg det bare kommer to episoder i sesong to før serien er over. Alt for lite med 8 episoder til den serien synes jeg.

  • Liker 2
Lenke til kommentar

Har nettop begynt å se på No Ordinary Family, og liker det veldig godt så langt! Er deilig å se Julie Benz igjen etter hun forsvant fra Dexter.

 

Fant også Luther for ca. en uke siden, og har sett det som er kommet ut av den. Utrolig bra serie synes jeg (veldig mye pga. Ruth Wilson sitt portrett av Alice). Dessverre tror jeg det bare kommer to episoder i sesong to før serien er over. Alt for lite med 8 episoder til den serien synes jeg.

 

Enig om Alice, artig rolle. Sesong to skal være to episoder tror jeg ja, men de skal vel være to timer lange da, sånn at det er ikke SÅ gæernt.

Lenke til kommentar

Ricky Gervais gjester i flere episoder av serien, 2 stk er det hvertfall. Å han kommer mest sansynelig til å komme tilbake i rollen hans som legen til Louie i sesong 2 og, ettersom Louis CK(Louie) er så og si amerikanske "gimpen" til Ricky Gervais. De har vært i en del filmer sammen, henger sammen når Gervais er i statene o.s.v.

 

Ikke 2 episoder i sesong 2 av Luther. Sesong 2 inneholder 4 episoder, fordelt på to kvelder de sendes på. Så det er 2 hver kveld. Som blir mest sansynelig sendt rundt april-mai.

 

Gøy å se Robot Chicken ordentlig tilbake. Veit det er sendt både jule-episode og Star Wars: Episode 3, men denne er første episode i sesong 5). Saving Private Ryan-spoof og ny intro i starten. :D

http://www.youtube.com/watch?v=BShQm8kfGro

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...