Gå til innhold

Treg hastighet med 3G


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
  • 2 uker senere...
Jeg får bare rundt 50kbit/s når jeg surfer på Netcom sitt 3G nett. Både når jeg surfer med mobiltelefonen og når jeg kobler den til laptopen.

 

Hva kan jeg gjøre for å forbedre hastigheten?

 

Jeg har en Nokia N80 med Netcom Activetalk

7912356[/snapback]

 

Har du prøvd å lastet ned ny versjon av programvare til pc'en din fra netcom.no? Hørt at den er litt bedre enn den som følger med i cd.

Lenke til kommentar

Synes også 3G er langt tregere enn det som er optimal hastighet. Tipper at båndbredden til operatørene er alt for dårlig. Selv har jeg Telenor, og må si jeg ikke merker vesentlig forskjell på hastigheten mellom 3G og Edge.

 

Dette har ingenting med telefonen å gjøre, men at operatørene ikke har sjangs til å levere full båndbredde i 3G nettet så vi er langt unna den teoretiske hastigheten. Skammelig når man tenker på hvor godt utbygget dette er i andre land. En annen ting er når man tenker på alle telefoner som kommer med innebygget push to talk tjeneste, og INGEN her i landet støtter denne tjenesten. Det satses null i Norge på mobiltjenester, og vi er et uland på dette området. Nå må de norske operatørene få enda mer konkurranse så de våkner snart. :no:

Lenke til kommentar
Synes også 3G er langt tregere enn det som er optimal hastighet. Tipper at båndbredden til operatørene er alt for dårlig. Selv har jeg Telenor, og må si jeg ikke merker vesentlig forskjell på hastigheten mellom 3G og Edge.

 

Dette har ingenting med telefonen å gjøre, men at operatørene ikke har sjangs til å levere full båndbredde i 3G nettet så vi er langt unna den teoretiske hastigheten. Skammelig når man tenker på hvor godt utbygget dette er i andre land. En annen ting er når man tenker på alle telefoner som kommer med innebygget push to talk tjeneste, og INGEN  her i landet støtter denne tjenesten. Det satses null i Norge på mobiltjenester, og vi er et uland på dette området. Nå må de norske operatørene få enda mer konkurranse så de våkner snart.  :no:

8001268[/snapback]

 

Av netcom har jeg fått beskjed at reell (ikke optimal) hastighet som regel skal ligge rundt 380 kb/s.

Synes du skal ringe til netcom og si i fra at det er dårlig hastighet der du bor, det kan jo hende de ikke er klar over det og kan gjøre noe med det =)

Lenke til kommentar
Der jeg bor finnes ikke 3G, derfor jeg måtte ha telefon med Edge. Bruker 3G når jeg er der det er dekning, og synes ikke det går fortere enn det gjør med Edge. Har Telenor abb, men tipper Netcom har bedre kapasitet på sitt antagelig.... :cry:

8009568[/snapback]

 

NetCom "hadde" hvertfall bedre 3G nett, men forskjellen tror jeg nå er ganske minimal.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...