Gå til innhold

Tips til en media- og spillmaskin, intel (Max 18k)


Anbefalte innlegg

Dagen har kommet, vista er her og jeg har behov for en ny datamaskin.

 

Det jeg tenker på her er en maskin som takler å kjøre filmer i full HD-oppløsning til en prosjektor, vi snakker ikke om noe allverden av maskinkraft her, men det er litt.

 

Jeg er ute etter et hovedkort som takler det ovenfor, uten å være ustabilt og gjerne designet litt for bruk under vista. Da for å utnytte OS til det ytterste. jeg snakker om et hovedkort av denne typen, se her.

 

GPU er er jo det vi snakker om som vil bruke mest kraft og trenger en del å bruke. Her er det maks 3k, men vi kan selvfølgelig prøve å finne noe billig men bra, som de sier.

 

Hardisker - Glem det. Jeg skal ha en Raptor X fra WD, men det dere kan hjelpe meg med er om jeg skal kjøpe inn 2 stk, eller bare ha en. Ja, jeg snakker om å bruke Raid 0, eller er det noe annet som kan forbedre ytelsen?

 

Lagring: vel stikkordet mitt er eksterne hardisker, så jeg har satt meg for en eller to av denne. Vi har jo også et valg til, det vil bli 1TB versjonen.

 

Eller så har jeg bestemt meg for Vista Home Premium.

 

Det siste kravet, eller det jeg kanskje setter høyest på prioriteringslisten min er et stikkord: Støysvakhet. Uthevet fordi det er det absoulutt viktigste ved denne maskinen. Derfor har jeg valgt ut et kabinett som kan møte mine krav: Lian Li PC6070BSCANDV2 og en strømforsyning som har gjort det bra i testene hos hardware, nemmelig Mist 500W.

 

For hele oppsettet av denne maskinen kan du ser her.

 

 

------------------------------------------------------------------------------------------------

 

Det dere kan gjøre nå er det å komme med tilbakemeldinger på oppsettet, jeg tar få svar som at dere samtykker i mine forslag og det jeg har satt opp som et godt valg.

 

Om dere kommer med mange svar betyr det bare at pc-en kan være det meste, altså jeg vil ha så mange tips og tilbakemeldinger på dette før jeg begr meg ut "tur"

 

Takker alle sammen på forhånd! :)

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Da har jeg bestilt meg Mist 500W, Lian Li kabinettet. En Raptro 74GB er også bestilt inn.

 

Ellers kan jeg informere om at jeg har byttet hovedkortet, se handlevognen for dette.

7890585[/snapback]

 

 

nye hk er bra:) har det selv, godt fornøyd , virker meget stabilt , legg inn nyeste bios og du har ett knakend godt hk til en lav pris

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...