Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

hvordan starte en samtale..


Anbefalte innlegg

Det har seg sånn, at jeg sliter med å få i gang samtaler med Jenter jeg intresserer meg for.

Jeg kan prate lenge og avslappet med jenter som ikke jeg er interessert i, men når jeg skal begynne å prate med Jenter som jeg har interesse for så blir jeg helt blank, jeg vet ikke hva jeg skal si, og jeg blir temlig frustrert, for det går så lett med alle andre...

Det har seg sånn at jeg har møtt en Jente som jeg har blitt interessert i, hun er utrolig lik meg osv, det jeg vet om henne, er kun navnet, hvor hun bor, hvor hun jobber og jeg vet at hun driver med håndball, men når jeg først skal ta initsjativ til å prate med henne så går det rett vest, enten klarer jeg ikke å få ut så mye, eller så får jeg aldri utdypet samtalen så den varer en stund.

 

Jeg har bare pratet så smått med henne..

Så jeg lurte på om noen kunne hjelpe meg med hva jeg burde si når jeg først vil starte en samtale med henne?, hvordan skal jeg få utdyppet samtalen så vi får pratet en stund...

Jeg føler at jeg er så elendig på akkurat dette området, jeg har lettere for å be jenter ut, men jeg må jo bli litt mer kjent først...

 

Føler på en måte at det altid er stilheten som tar knekken på ting, så derfor trenger jeg hjelp for å bli bedre på og kommuniser...

 

Jeg setter stor pris på alle som svarer, og svar seriøset...

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmm.

 

Du kan prøve å legge inn opplysninger om deg selv som fører til at hun kan stille deg spørsmål, evt kan du følge etter med ett spørsmål til henne.

 

Eks: Istedet for at du sier "Du driver med da?" sier du "Skal du se på noe på tvn i kveld da?" Så kan du spørre HVA hun ser på og HVORFOR, og deretter bare følge på med spørsmål. Vanskelig å gi noe fasit svar. Men vil nesten tro at jenter er lei den vanlige, Hei hva driver du med. Prøv å engasjer deg litt, spør hvordan hun trives på jobben og sånn! :)

 

Lykke til!

Lenke til kommentar

Definitivt. "hva driver du med , hvor kommer du fra" og alt det der har jeg brukt til å skremme vekk jenter i årevis.. Man prøver jo å ikke nevne de tingene ,men når promillen blir høyere så kan det være fort å glemme.

 

Det er vanskelig å starte en samtale uten å ha noe å gå på. Hvis jeg ser dama røyker så kan jeg ta fram en røyk og spørre om fyr. Eller noe slikt. Også om vinteren er det også en grei opening å si at det er kaldt og at snøen ikke legger seg lenger. Men så må man jo følge opp og det kan være vanskelig. Men med den rette så går samtalen enkelt uansett..

 

Det er utrolig deilig å finne en "match" som man kan prate med uten å måtte tenke seg om. Desverre finnes det ikke så mange av dem.

Lenke til kommentar

Spør om noe helt random. F.eks Om Ari Behn er kjekk eller om personen mener høyre eller venstre ben er det riktige å stå opp på.

 

Bare spør om hva som helst. Spør om et bra spisested, begyn å snakke om mat etc.

 

Fikk noe som passer i sitasjonen. F.eks personen hører på musikk, og du spør med en litt humoristisk tone om han den fungerer bra på å stenge ute plagsomme mennesker.

 

Bare fantasien setter grensen. Jo merkelige du spør, jo bedre. Bare det ikke kommer ut som at du er en syk person. F.eks ikke spør hvilken sex-stilling hun digger mest hvis du aldri har snakket med henne før. Eller det vil si, hvis du ikke er casanova eller noe i den duren. Det fungerer det også. Jeg tipper utrstrålingen din har mest å si når det kommer til å få igang en slik "tilfeldig samtale". Hvis du kommer ut som usikker, da er løpet kjørt.

 

Det skader heller ikke å ha noe fast å spøre om. Hvis du har tenkt å ta kontakt med maaaange folk.

 

Er du i en klesbutikk. Bare spør hva personen synes om ditt og datt. Gjerne si ett-eller-annet som gjør at vedkommende ikke tror du sjekker ham/henne opp. Normale samtaler med spennende innhold og mye følelser fungerer nok bra.

 

My 5 cent.

 

Skal løpe ut og teste mine egne tips i morgen. Skal komme med tilbakemelding.

Lenke til kommentar

Ikke heng deg opp i kjedelige ting som været, fotball, skole, politikk (såfremt hun ikke liker det da). Ting som filosofi og slikt er gjerne bra når dere har fått litt god kontakt, etter noen min.

 

Vis at du har humor, men ikke gjør det for mye. Da blir du en klovn, og det vil du vel ikke ha?

 

Innlegget over var litt generelt, men jeg tror det vil fungere for de fleste. Det gjelder å gå inn uten å tenke for mye. Se for deg at hun du skal ta kontakt med har null selvtillit og er en stille type. Se for deg at hun ikke er din type, gjerne litt "ikke-fin" (stygg ja). Det hjelper litt.

For all del, ikke nøl for lenge. Hvis du står der og stirrer, da er løpet kjørt. Gå rett bort til henne, lat som om at det er tilfeldig.

Lenke til kommentar

Definitivt. "hva driver du med , hvor kommer du fra" og alt det der har jeg brukt til å skremme vekk jenter i årevis.. Man prøver jo å ikke nevne de tingene ,men når promillen blir høyere så kan det være fort å glemme.

 

Det er vanskelig å starte en samtale uten å ha noe å gå på. Hvis jeg ser dama røyker så kan jeg ta fram en røyk og spørre om fyr. Eller noe slikt. Også om vinteren er det også en grei opening å si at det er kaldt og at snøen ikke legger seg lenger. Men så må man jo følge opp og det kan være vanskelig. Men med den rette så går samtalen enkelt uansett..

 

Det er utrolig deilig å finne en "match" som man kan prate med uten å måtte tenke seg om. Desverre finnes det ikke så mange av dem.

Lenke til kommentar

Nå vet jeg ikke helt hvilken setting du er i med denne dama. Men en klassiker på utesteder har jeg nå.

 

"Heisann, la meg få en rask mening på en ting. Jeg er her med vennene mine der borte, og vi diskuterte litt. En kompis av meg har date'a en dame over en periode, og trenger noen råd. Jeg kan bare bli noen sekunder, for jeg må dra snart. Så veldig kjapt. Du har date'a en kar i 3 måneder, og han er fortsatt god venn med sin eks. Hva hadde du følt om det?"

 

Da har du samtalen i gang. Grunnen til at den funker er fordi jenter tror de _vet_ alt. De vil værtfall komme med en mening på alt. En annen ting som er viktig er å si at du snart må gå, for det første folk tenker når en fremmed kommer bort, er hvor lenge de blir. "når går han..?"

Skal også nevnes at det funker best på jenter i grupper, 3 eller flere helst.

Da skal du ha ganske greit grunnlag for en videre samtale. Si tusen takk, og ta kontakt litt senere på kvelden. Da har du "lov" til å komme bort å snakke med henne.

 

Håper det hjelper.. :) vet ikke helt om det var dette du mente, men men :thumbup:

Lenke til kommentar

Det hjelper som regel å starte med noe helt sprøtt, som de aldri i verden kunne se for seg at du startet med. Om du innleder en samtale med samme standar måte som alle andre, så vil vel ikke jenta få øynene opp.

 

Ting som "Hei åssen går det" er jo rimelig standar. Ta en sjanse, start med noe som ikke er forventet.

Lenke til kommentar

Noe annet som funker, er hu drit fin... og du er "out of her league" kan du kjøre en neg.

 

"Du har fine negler, er de fake?"

 

Du er i samtale med henne og hun sier hun er modell:

"Ja, du er hårmodell da eller?" / "Ja du er håndmodell da eller?"

 

Slike replikker fungerer selv om de er litt slemme. Det er et kompliment, med en frekk undertone. Eller, er ikke bare en undertone en gang. Dette er for å jekke henne ned, ikke tro hun er bedre enn deg.

 

Men nå har jeg spora av, er jo ikke det her du spurte om :tease:

 

Lykke til videre :)

Lenke til kommentar

Pick up artist regel nr 64 paragraf 3,11 "Ikke spør, fortell"

Alle nybegynnere spør om alt mellom himmel og jord og det ender som regel bare med at du får alder,kjønn, serienumemr etc etc. en helt vanlig samtale som de aller fleste jenter har vert bort i før og ikke er noe spennende med, altså, gammelt og kjedelig

Fortell heller noe:

Eksempel: "Vet du hva? Jeg skal til kanari øyene og surfe i helga og etter på skal jeg stå på ski ned mount everest" Da har du åpnet samtalen og objektet ditt vil få opp øynene for de syke planene dine, det gjelder og gjøre/si ting som folk vanligvis ikke sier, for å skille seg ut. Men alt med måte.

Så kan du fortsette med noe sånt som:

"Nei seriøst, jeg skal ikke det. Men jeg kunne tenke meg en eksotisk reise til <eksotisk sted>." Så har du en samtale. Hvorfor liker du ditt og datt, og hvor gøy det er og ditt og datt og blalbalbal. Du trenger jo såklart ikke snakke om kanari øyene og den slags.

 

Å fortelle ting er det venner som har kjent hverandre lenge gjør, man hopper over den bli kjent fasen og rett inn i et "gammelt vennskap" og det vil lettere binde kontakt mellom dere og hun vil finne deg litt små unik i forhold til andre.

 

Edit: Har ikke lest de tidligere postene i denne tråden. Men la merke til sittman sin, jasså du har kjennskap til PUA? ;)

 

Edit2: Tenkte jeg skulle slenge inn noen få tips til. Vis at du har selvtillit og senk hennes et lite hakk. " Aah, jeg liker håret ditt. Er det ekte?" Viss ja, "nææh. Her må det kvalitets testes", (drar henne litt i håret) smiler og sier, "hmm bruker du lim?" ler en liten latter og si du bare tuller. Ikke si håret er fint, ikke si du liker henne. Hun er bare en liten leke dokke for deg. Du har bedre damer og styre med, men du liker alikevell å prate med henne for de du synest hun er komisk.

 

3 sekunds regelen. Aldri bruk mer en tre sekund fra du har funnet dama du skal snakke med før du snakker med henne. Da blir du bare nervøs og tenker over alt som kan gå galt og hun tenker du er en sjenert stakkar som ikke tør prate med jenter.

Endret av QBab
Lenke til kommentar

takker for alle svar...

 

Jeg har fått mye info som jeg ikke har tenkt over før...

 

Jeg vet ikke så alt for mye om henne, og jeg har ikke pratet med henne om det, jeg vet jo f.eks at hun vil starte i politiet, så litt politikk funker kanskje på henne, hun trener mye håndball, jeg trener mye selv men det er vekter/styrke, så der har jeg kanskje noe mer jeg kan utdyppe, jeg har jo endel erfaring innen trening så jeg kan endel...

 

Replikken: hei, åssen går det... er jo er bra starter da, jeg har endel humor, men jeg er ingen klovn så, hvis dere sier at en litt frekk under tone kan funke, så er ikke det så vanskelig...

 

Det har virket som hun er litt interessert, jeg føler at jeg har fått noen hint, etter at hun fikk vite at det var slutt mellom meg og x-en, men jeg har ikke hatt krefter til å gi noe tilbake, så jeg har på en måte skyvd henne vekk, men nå har jeg fått selvtiliten tilbake og jeg er i nesten top form igjen, så nå kan jeg starte noe nytt, så jeg håper at jeg kan vekk interessen hos henne igjen, hvis hun ikke har gitt meg opp...

Lenke til kommentar

Ofte for kødd så tar jeg følgende intro når jeg håndhilser på nye damer:

Hei. Jeg heter Einar og er 31 år. Jeg er singel, har ingen barn men er glad i dyr.

 

De gangene har jeg gjort det har dette vært nok til å ha noe å snakke om og bygge samtalen videre på. I enkelte tilfeller har hun jeg har hilst på introdusert meg for veninnene sine. Dette kan være greit når jeg er ute med kompiser.

 

Som nevnt tidligere er det viktig å finne noe å snakke om. Gjerne noe du har opplevd selv. Hvis hun forteller om steder hun har vært eller ting hun har gjort så fortell om egne erfaringer/inntrykk med det hun forteller om. På den måten skaper du en felleskspasfølelse mellom dere.

 

edit:

Jeg vet ikke så alt for mye om henne, og jeg har ikke pratet med henne om det, jeg vet jo f.eks at hun vil starte i politiet, så litt politikk funker kanskje på henne, hun trener mye håndball, jeg trener mye selv men det er vekter/styrke, så der har jeg kanskje noe mer jeg kan utdyppe, jeg har jo endel erfaring innen trening så jeg kan endel...

 

da har dere endel felles ting som dere kan utvikle videre.

Endret av ilpostino
Lenke til kommentar

Gode svar her! :) Problemet er jo at jeg ville svart mye av det samme selv, men når man står der foran jenta sliter jeg med å få gjort det i praksis :p

 

Skal i være med ei jente på skolen i dag, den siste timen. Litt spent, men tror det går bra! Vi har prata en del før, så jeg er ganske sikker på at det ikke blir pinlig stillhet.

 

Forhåpentligvis trenger vi ikke prate så mye ;)

Lenke til kommentar

Når du møter jenta kan du spørre om:

"Hei, hva har du styrt med i helga?"(Virker på en mandag)

 

Når du har spurt om dette så kan dere jo prate om hva hun syntes om det hun drev med, for eksempel hvis hun spilte en kamp; vant dem?

 

Hvis hun ikke gjorde noe gøy som hun vil nevne, så kan du kanskje snakke om hun så noen artige filmer i helga, om hun tar lappen(hvis hun er gammel nok), hvis hun ikke tar lappen så spør hvorfor, spør om hun vil bli med og se en film du har tenkt til å se om et par dager(dette er best å nevne midt i samtalen, som om du akkurat kom på at du skal se en film om et par dager). Du kan spørre om hun går på skole, hvilken fag hun tar, om hun liker fagene osv.

 

Hvis det blir pinlig stille for begge så kan du spørre om noe helt rart som: "Såhh... Har du vaska takrenna på huset ditt i det siste?" Hæ? "Nei jeg tenkte jeg skulle få samtalen på gli igjen, du merket ingenting ikkesant? Virkelig glatt?"

 

Det eneste du må huske på er at jenter liker å snakke om ting som angår dem, så hvis du ikke har et spennende liv eller har opplevd noe gøy så burde du fokusere på henne i starten.

Lenke til kommentar

Blir litt ekstra pinlig å bare hoppe fra spørsmål til spørsmål. Hvis hun ikke tar lappen(men er rundt 17-18) så kan det hende hun enten sier at det er så dyrt. Hvis dette er tilfellet så kan du være med på å klage på prisen og lignende rundt det. Hun kan også bare si at hun ikke har bruk for lappen, da kan du spørre hvorfor, og hvis du har lappen(som er et pluss) så kan du si hvorfor du valgte å ta lappen. Mye rart å snakke om :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...