Gå til innhold

Hvilken TV burde jeg velge?


C0rt3z

Anbefalte innlegg

Jeg er på jakt etter en ny TV. Jeg vil gjerne ha en LCD-tv. Jeg har sjekket og lett i lang tid nå. Tv-en skal helst koste ca. 15 000 kr. Jeg har sett at samsung har mange gode tv-er i denne prisklassen. Jeg har for eksempel sett en le40f71 til ca 16 400. Burde jeg gå for denne?

 

Jeg skal bruke tv-en til hovedsakelig 3 ting. Vanlig tv-titting, Wii spilling og PC bruk (blandt annet spilling og arbeid).

 

Er det noen som har erfaringer med denne tven? Er det noen som kan anbefale meg noen andre tver i denne prisklassen? (jeg leter etter en 37" - 42" tv)

 

MVH

 

Cort3z

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Vel.. jeg hadde en 37" toshiba, men greia er at den ene modellen ikke lar seg koble mot PC skikkelig. Det blir overscanning, noe som er rart fordi det var et problem blandt de første lcd-tvene. Man skulle tro at de hadde fikset dette nå, men nei...

7871169[/snapback]

 

Sony Bravia KDL 40W2000 Er en tv du burde ta en titt på, ligger litt over din prisklasse, men synes du burde ta den med i en vurdering..

Lenke til kommentar

Nå ser jeg en annonse fra en butikk (forblir anonym) der de forteller at de har en 42" toshiba (42EL67ZG) til 16k. Burde jeg velge Toshibaen eller Samsungen? Begge har full HD men samsungen har (i følge de upålitelige arkene) 6000:1 kontrast mot Toshibaens 1200:1. Jeg vet ikke om dette har så mye å si siden alle produsentene bruker forkskjellige metoder for å måle det på.

 

En annen ting er at jeg er skeptisk til hele Toshiba greiene pga dårlig erfaring når det kommer til Toshiba sammen med en PC.

 

Hva tror dere? Er det 42" fra toshiba eller 40" fra samsung som er best?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...