Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Forelsket i ei men er redd for å si det


Anbefalte innlegg

Det nå slik at jeg er forelsket i ei jente, grunnen til at jeg ikke vil si det til henne er at jeg er redd for at jeg får det vanlige svaret jeg får når jeg sier det. "Sorry men du er liksom ikke min type"

 

Så hva skal jeg gjøre?

 

Eksen hennes sa bare at jeg skulle kjøre på.

 

Det jeg tenkte var at jeg skulle gi noe til henne i valentines dags gave.

 

Det jeg er mest redd for er at hun skal slutte å prate med meg. Avvise meg siden jeg er forelsket i henne.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Du har jo egentlig to alternativer

 

a) Gjøre noe: Det verste som kan skje er at du blir avvist.

 

b) Ikke gjøre noe: Du blir ikke avvist, men du får heller ikke sjansen til å bli bedre kjent med henne.

 

Hurra! Jeg har funnet opp kruttet :D

Endret av Aetas
Lenke til kommentar

Sånn som jeg sa i den andre tråden din (går ut i fra at du er samma person :p )

 

Så er det bare å si det... Det værste du kan få er faktisk nei.. og det er mye bedre å vite noe du ikke vil vite enn å ikke vite noe i det hele tatt! Det er hvertfall helt sikkert..

Hvis du sier noe så vet du hvor skipet står.. Da har du noe å jobbe ut i fra.. om det enten er å glemme henne å finne noen andre å like eller om det er å begynne å være med henne :)

Men uansett hva du gjør så ikke finn på å si det i fylla! Ikke tenk på det en gang, får da ender du opp med å tenke at det er en god ide.. noe det IKKE er..

Det du da ender opp med er å huske at du har sagt noe til henne men å ikke huske hva hun sa, altså utfallet av samtalen og du er like langt..

Snakker av erfaring her så ikke finn på noe så dumt :p

 

Lykke til :thumbup:

Lenke til kommentar
Hvis han er redd for å si det, må det da være mye greiere å si det i fylla.. Det heter jo seg slik at "sannheten kommer frem i fylla... Snakker ikke om så full at du ikke kan gå, bare litt brisen.. :p

7866374[/snapback]

 

Det er uansett ikke så smart å ta slike ting i fylla.. Ja det er mye enklere å si det, men det er større sjangse for at hun ikke vil ha noe med han å gjøre pga at han tar det opp i fylla eller at han får falske forhåpninger med at hun kanskje ikke tenker helt klart...

 

Poenget er gjør det ordentlig hvis du først skal si noe :)

Lenke til kommentar

Har tråkka i diverse salater ang. det emne her hehe..

 

Kan begynned med at jeg først og fremst aldri har hatt noen kjærste.. :cool:

 

Er riktignok ganske mange år siden dette her da, men husker jeg var veeeldig forelska i ei jente som gikk i klassen min, hadde god kontakt og snakkeg på MSN heletia.. hver dag og snakka sammen på skolen og tok ofte følge hjem. Hente at vi var ute sammen på kveldene i helgene.

 

Greit nok. Sa vel til veninnene hennes at jeg var keen på hu, men sa det aldri til hu. Men jeg veit at det kom fram til hu på en eller annen måte. Men det stoppa her. fordi jeg tørte aldri å si at jeg elska henne.

 

En eller annen helgekveld så sa jeg at jeg elska henne og spurte jeg på MSN om vi skulle bli sammen.. :no:.. Hvorfor gjorde jeg det? :no: Ikke vet jeg.. dette var i 8-9 klasse, altså 4-5 år sia. Men hun sa velnoe slik som at ja det ikke passa helt. Ble absolutt ikke uvenner og vi fortsatte å snakke å henge mye sammen, men det ble liksom ikke noe mer på ganske lenge. Har igrunn bare hatt sånn jevnlig kontakt med hun siden.

 

Ble aldri noe av. Jeg vet heller ikke hvordan man skal si det, men altså.. Er forelska i ei annen jente nå og ja, kommer ikke til å si det til hu. Skal hun få vite det får det skje på en eller annen fest der jeg begynner å rote eller noe.. :thumbup: Har mer trua på det ass!

Lenke til kommentar
Skal hun få vite det får det skje på en eller annen fest der jeg begynner å rote eller noe.. :thumbup: Har mer trua på det ass!

7866805[/snapback]

 

Kan være det funker for noen.. men som oftest er ikke det noen god ide.. Kunne lagt ut om dette i mange timer.. men tror dere liksom har fatta poenget mitt :p

Endret av Iril
Lenke til kommentar

Skjønner problemet ditt, har nettopp gått igjennom samme problemet :roll:

Problematisk opplevelse egentlig... Jeg for mindel tok motet til meg og tok skikkelig sats og hoppet rett ut i det. Tok en telefon til henne siden jeg ikke hadde muligheten til å treffe henne face 2 face :(

Vi fant ut at vi sku finne ut om vi sku gjøre noe ilag neste uke, vist dette er vellykket skal jeg fikse noen blomster til henne (rose) og dikse opp med en bedre middag enn hybel mat.

 

PS. ikke si at du er glad i henne ovs når du er på fylla, da vil hun mest sannsynelig tro at du sier dette fordi du er full :yes:

 

Uansett det beste er bare og hoppe i det og satse på det beste :)

Lenke til kommentar
Jeg for mindel tok motet til meg og tok skikkelig sats og hoppet rett ut i det. Tok en telefon til henne siden jeg ikke hadde muligheten til å treffe henne face 2 face :(

7866979[/snapback]

 

Du tok "skikkelig sats" - og ringte henne ? :ermm:

 

Jeg vil nå si at dette blir veldig upersonlig og en smule feigt jeg, da.

Lenke til kommentar

Selvfølgelig er du redd for å bli avvist. Det er alle som er forelsket!

Er dere venner og har jevnlig kontakt fra før av? For i tilfelle kan det bli litt rart om hun ikke er interessert i deg.. Mulig hun vil være litt avvisende fordi hun er redd for at du skal feiltolke henne fordi hun vet du er interessert.

 

Men sånn er kjærligheten, det er et risikospill. Du må være villig til å legge en innsats ;)

Lenke til kommentar
Men sånn er kjærligheten, det er et risikospill. Du må være villig til å legge en innsats ;)

7871223[/snapback]

 

 

Det vet jeg, har vel sakt at jeg hva forelska i mange jente, men det vanlige svaret er at de ikke syns at jeg er deres type.

Endret av XanderX
Lenke til kommentar
Har det samme problemet, men er ikke redd for å bli avvist. Jeg er redd for å bli latterligjort.

7872317[/snapback]

Auch, den høres litt usikker ut?

 

XanderX: Du skal ikke behøve å si det i det hele tatt. I hvert fall ikke før hun allerede vet det. "Et bilde sier mer enn tusen ord, men handling er alle bilders mor." :p

 

Selv om jeg ikke hadde mislikt valentines day ville jeg kanskje ikke gitt gave til en jente på den dagen før jeg hadde vært litt på flørtern. Det kan ha litt avskrekkend effekt hvis det kommer helt uventet.

Lenke til kommentar
Jeg for mindel tok motet til meg og tok skikkelig sats og hoppet rett ut i det. Tok en telefon til henne siden jeg ikke hadde muligheten til å treffe henne face 2 face :(

7866979[/snapback]

 

Du tok "skikkelig sats" - og ringte henne ? :ermm:

 

Jeg vil nå si at dette blir veldig upersonlig og en smule feigt jeg, da.

7870682[/snapback]

 

Neida har pratet med henne face 2 face etter på, så da blir det blir noe sosialt for oss 2 da :thumbup:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...