Gå til innhold

Oppskrift på is ?


EspenFe

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Pisse i frysern og vente til det blir til is?

7847760[/snapback]

 

Rapportert...

 

 

Men on-topic

 

Et enkelt Google søk er nok, ta en titt der du :)

7847772[/snapback]

Men mener som dere vet om. Fant bare at du må ha nitrogen i den isen opå google.

7847793[/snapback]

Går det ann å piske fløte med noe oppi ? Så jeg får den ekte smaken av is ? Foreksempel :

 

Fløte

Sjokkis

vaniljesukker :roll:

daimkuler(eller sjokkis)??

Lenke til kommentar
Pisse i frysern og vente til det blir til is?

7847760[/snapback]

 

Rapportert...

 

 

Men on-topic

 

Et enkelt Google søk er nok, ta en titt der du :)

7847772[/snapback]

Men mener som dere vet om. Fant bare at du må ha nitrogen i den isen opå google.

7847793[/snapback]

Går det ann å piske fløte med noe oppi ? Så jeg får den ekte smaken av is ? Foreksempel :

 

Fløte

Sjokkis

vaniljesukker :roll:

daimkuler(eller sjokkis)??

7847807[/snapback]

Bump. Vet dette er en tidlig bump da dette haster

Lenke til kommentar
Har du frøset krem noen gang?

Alene blir det ikke is nei...

7847951[/snapback]

Hva er det som blir is da ? Vær så snill å hjelp meg :D

7847961[/snapback]

skrevet det to ganger ;)

7847980[/snapback]

Fløte og eggedosis ?

7847996[/snapback]

Hvordan laget jeg eggedosis igjen ? Husker f*** meg ikke :D Lenge siden...

Lenke til kommentar

Dette er basisen til en god is:

3 store eggeplommer

3 ss melis

3 dl kremfløte

 

1. Visp eggeplommene sammen med melisen til du har en luftig masse.

2. Visp fløten til krem.

- Tilsett smak hvis du ønsker det.

3. Bland de 2 delene sammen.

4. Frys isen i 4-5 timer. Her må du huske å røre litt rundt i den innimellom slik at den blir jevn, ca. hvert 30-45. min. Hvis du dropper dette, så vil det dannes mye iskrystaller, og du vil få en hard og lite lett is å servere av og det vil vi ikke ha noe av.

 

Smaken er det bare fantasien som begrenser.

Lenke til kommentar

Fant bla. denne etter et rakst søk. Husker jeg kjøpte knallgod y-is i frankrike for noen år siden. ;)

 

 

Yoghurtis

Oppskrift: dansukker.com

 

 

Porsoner: 4

 

Ingredienser

2 eggeplommer

1/2 dl (30 g) Flormelis

1 ts Vaniljesukker

1 dl syltetøy (f.eks. bringebær)

1 dl kremfløte

2 dl yoghurt

 

 

 

 

 

Fremgangsmåte

 

1. Pisk eggeplommer, vaniljesukker og flormelis.

 

2. Bland inn syltetøy.

 

3. Pisk fløten stiv. Rør kremen og yoghurten sammen med eggemassen.

 

4. Hell isen i en form, og frys den i ca. 4 timer.

 

5. La isen stå litt i kjøleskapet før servering.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...