EspenFe Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 Heisann. Noen som vet oppskriften på en kjempe god is ? Lenke til kommentar
Asstroll Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 (endret) Google? Finner masse der Endret 1. februar 2007 av Rancerz Lenke til kommentar
Kontorstol Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 Pisse i frysern og vente til det blir til is? 7847760[/snapback] Rapportert... Men on-topic Et enkelt Google søk er nok, ta en titt der du Lenke til kommentar
VikinGz Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 Pisk krem, pisk eggedosis - bland - tilsett samker du syns er godt, f.eks jorbær, apelsin +++++++ sjokolade, gulerøtter... kunn fantasien setter stopper.... Husk, den perfekte isen får du uten oppskrift Lenke til kommentar
EspenFe Skrevet 1. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 1. februar 2007 Pisse i frysern og vente til det blir til is? 7847760[/snapback] Rapportert... Men on-topic Et enkelt Google søk er nok, ta en titt der du 7847772[/snapback] Men mener som dere vet om. Fant bare at du må ha nitrogen i den isen opå google. Lenke til kommentar
EspenFe Skrevet 1. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 1. februar 2007 Pisse i frysern og vente til det blir til is? 7847760[/snapback] Rapportert... Men on-topic Et enkelt Google søk er nok, ta en titt der du 7847772[/snapback] Men mener som dere vet om. Fant bare at du må ha nitrogen i den isen opå google. 7847793[/snapback] Går det ann å piske fløte med noe oppi ? Så jeg får den ekte smaken av is ? Foreksempel : Fløte Sjokkis vaniljesukker daimkuler(eller sjokkis)?? Lenke til kommentar
EspenFe Skrevet 1. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 1. februar 2007 Pisse i frysern og vente til det blir til is? 7847760[/snapback] Rapportert... Men on-topic Et enkelt Google søk er nok, ta en titt der du 7847772[/snapback] Men mener som dere vet om. Fant bare at du må ha nitrogen i den isen opå google. 7847793[/snapback] Går det ann å piske fløte med noe oppi ? Så jeg får den ekte smaken av is ? Foreksempel : Fløte Sjokkis vaniljesukker daimkuler(eller sjokkis)?? 7847807[/snapback] Bump. Vet dette er en tidlig bump da dette haster Lenke til kommentar
VikinGz Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 (endret) Har du frøset krem noen gang? Alene blir det ikke is nei... ca 50/50 med krem og eggedosis + fyll bruke rå bli bra Men du kan gå ned på eggedosis viss du vill ha mere luftig og mindre eggedosis smak Endret 1. februar 2007 av VikinGz Lenke til kommentar
EspenFe Skrevet 1. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 1. februar 2007 Har du frøset krem noen gang?Alene blir det ikke is nei... 7847951[/snapback] Hva er det som blir is da ? Vær så snill å hjelp meg Lenke til kommentar
VikinGz Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 Har du frøset krem noen gang?Alene blir det ikke is nei... 7847951[/snapback] Hva er det som blir is da ? Vær så snill å hjelp meg 7847961[/snapback] skrevet det to ganger Lenke til kommentar
EspenFe Skrevet 1. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 1. februar 2007 Har du frøset krem noen gang?Alene blir det ikke is nei... 7847951[/snapback] Hva er det som blir is da ? Vær så snill å hjelp meg 7847961[/snapback] skrevet det to ganger 7847980[/snapback] Fløte og eggedosis ? Lenke til kommentar
EspenFe Skrevet 1. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 1. februar 2007 Har du frøset krem noen gang?Alene blir det ikke is nei... 7847951[/snapback] Hva er det som blir is da ? Vær så snill å hjelp meg 7847961[/snapback] skrevet det to ganger 7847980[/snapback] Fløte og eggedosis ? 7847996[/snapback] Hvordan laget jeg eggedosis igjen ? Husker f*** meg ikke Lenge siden... Lenke til kommentar
Wlffrsether Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 Dette er basisen til en god is: 3 store eggeplommer 3 ss melis 3 dl kremfløte 1. Visp eggeplommene sammen med melisen til du har en luftig masse. 2. Visp fløten til krem. - Tilsett smak hvis du ønsker det. 3. Bland de 2 delene sammen. 4. Frys isen i 4-5 timer. Her må du huske å røre litt rundt i den innimellom slik at den blir jevn, ca. hvert 30-45. min. Hvis du dropper dette, så vil det dannes mye iskrystaller, og du vil få en hard og lite lett is å servere av og det vil vi ikke ha noe av. Smaken er det bare fantasien som begrenser. Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 Har du en slik morsom iskjernemaskim? Lenke til kommentar
VikinGz Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 Hørte du fikk det til bra det da hehe.. Lenke til kommentar
Blacki Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 yougert er vel også vanlig i mange iskremer. Lenke til kommentar
Stig Jøran Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 Går det å lage youghurt is da? Bytter man ut fløte, men youghurt basis? Lenke til kommentar
Blacki Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 Fant bla. denne etter et rakst søk. Husker jeg kjøpte knallgod y-is i frankrike for noen år siden. Yoghurtis Oppskrift: dansukker.com Porsoner: 4 Ingredienser 2 eggeplommer 1/2 dl (30 g) Flormelis 1 ts Vaniljesukker 1 dl syltetøy (f.eks. bringebær) 1 dl kremfløte 2 dl yoghurt Fremgangsmåte 1. Pisk eggeplommer, vaniljesukker og flormelis. 2. Bland inn syltetøy. 3. Pisk fløten stiv. Rør kremen og yoghurten sammen med eggemassen. 4. Hell isen i en form, og frys den i ca. 4 timer. 5. La isen stå litt i kjøleskapet før servering. Lenke til kommentar
^fmj Skrevet 2. februar 2007 Del Skrevet 2. februar 2007 (endret) Dream, dream, dreaaaaaaaaaam. Dream-is er youghurt-is og i tillegg sunnere enn vanlig is. Endret 2. februar 2007 av ^fmj Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå