Gå til innhold
Trenger du hjelp med PCen? Still spørsmål her! ×

stopper rett før login


Anbefalte innlegg

Hei!

 

Fikk et besynderlig pc-problem igår som kom helt ut av det blå. Xp starter tilsynelatende normalt, men stopper rett før de ulike brukerkontoene og avsluttknappen skal vises. Jeg begynte på en vista installasjon igår, men avsluttet når jeg oppdaget at jeg manglet diskplass. Utover det så har jeg installert den nye remote desktop klienten. Bortsett fra det så er jeg "clueless".

 

Noen gode forslag anyone?

 

Henning

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse
Har prøvd alle mulige former for oppstartsalternativer. Det eneste som går an å komme inn i er recovery console. Får akkurat samme problemet i sikkerhetsmodus :-/

7845943[/snapback]

 

Dvs at skjermen er sort?

 

Hvilken hardware har du (hk, skjermkort, disker etc)? Har du forresten gjort endringer i oppsettet rett før dette skjedde?

Lenke til kommentar

Trakk samme konklusjon som s7yle. Prøvde chkdsk /p uten resultat. Har kommet et steg videre, men er ikke helt i mål. Reparasjonsinstallasjon er midtveis, men jeg har jo ikke cd-keyen min lenger. Noen som vet om et program som kan hente den ut fra en eksisterende installasjon. Jeg har den jo et sted.

 

Takker for alle svar hittil!

 

Edit: Så ser ting ut til å være noelunde tilbake til normalt. Fant til slutt riktig fil med nøkkelen. Registeret må ha fått seg en skikkelig trøkk for mange programmer må reinstalleres virker det som.

Endret av festhk
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...