Gå til innhold

Hibernation fungerer ikke


Anbefalte innlegg

Har plutselig fått problemer med hibernation, og har nå søkt på google i 3 timer uten å finne en løsning som fungerer. Problemet tror jeg oppsto da maskina ikke greide å komme ut av hibernation så jeg bare måtte nappe power.

 

Nå har jeg ingen hibernation tab i power options, jeg kan velge hibernation under hva maskinene skal gjøre når jeg trykker på power button, lukker laptoppen. Men når jeg trykker ok og går inn i power options igjen er ikke hibernation det som er valgt.

 

Jeg har sjekket bios for å se om det er noen valg for å sette på hibernation der, men det er veldig få innstillinger i biosen (er en laptop). Jeg har heller ingen advanced knapp i msconfig, så jeg får ikke sjekket der om hibernation er satt på.

 

Det aller merkeligste er at når jeg starter opp og får opp login vinduet, så kan jeg velge hibernation fra shutdown der...

 

Nå har jeg også prøvd powercfg /hibernation on, men da får jeg en feilmelding som sier at maskina ikke støtter hibernation. Noe som er tull og tøys siden jeg kan kjøre hibernation og standby fra login vinduet.

 

Står også at maskina er ACPI kompatibel i device manager.

Dette er det merkeligste jeg har vært borti.

 

Noen som har en løsning på dette??

Endret av stekre
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det er vel gjerne to ting som hindrer hibernation å virke:

- For lite plass på C partisjonen. Må ha minst like mye ledig plass som det du har fysisk minne på maskinen.

 

- Chipset-driverne er ikke installert eller de virker ikke (bugs).

 

- Det er feil på system-harddisken.

Endret av geir__hk
Lenke til kommentar

30Gig ledig på disken. Chipsett driverne er installer, har også prøvd å reinstallere dem. Ingen feil på system-harddisk så vidt jeg kan se.

 

For meg virker det som det er en driver eller et program som stopper hibernation siden jeg får gått i hibernation fra login vinduet, men ikke etter at jeg har logget inn.

Lenke til kommentar

Den lagrer minnet til en fil på disken, men denne filen eksisterer ikke når hibernation ikke er satt på. Noe som jeg ikke får tilgang til. Men får nå til å kjøre hibernation fra lokal admin bruker, men ikke fra den vanlige brukeren min som er i et domene. Virker som det kan ha noe med domenet å gjøre, men rart at det bare plutselig skjedde.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...