Gå til innhold

Whitebox - engang for alle...for dem som tviler på whitebox.


eswiig

Anbefalte innlegg

Heisann!

 

jeg har nå lurket på HW forumet siden jeg bestemte meg for å kjøpe meg en laptop. Det var mye interessant å lese her, så jeg takker alle som bidrar med sine ord på dette forumet.

 

Derimot, ser jeg at utrolig mange folk tviler og føler seg usikre på whitebox.no, og ettersom jeg nå sitter på min nye CL5, synes jeg dette er utrolig urettferdig ovenfor andre som får råd om å styre unna whitebox.

 

Derfor registrerte jeg meg her i dag, 30. novemember for å kunne delta i diskusjoner. For dem som lurer så er jeg totalt ny på dette forumet, og nei jeg er ingen whitebox ansatt.

 

Jeg skal innrømme jeg var i utrolig tvil og ganske så nervøs da jeg bestilte whitebox. Prisen var jo utrolig i forhold til hardwaren man fikk. men jeg lot tvil komme til gode og bestilte meg en customized CL5. noe jeg la merket til er at jeg fikk en utrolig hyggelig kundeservice og oppfølging.

 

jeg kan iallefall anbefale whitebox sterkt til andre som nå vurderer å kjøpe en ny laptop. jeg antar jeg kommer til å få en del mistenksomme blikk ettersom jeg er ny og "skryter" om et mer eller mindre ukjent firma.

 

Før jeg bestilte fra whitebox sjekket jeg først opp om dem eksisterte i bbreg.no og sendte email til itavisen, dinside.no og hardware.no og spurte dem om dem hadde hørt noe om whitebox før. jeg ville ikke kaste vekk en så stor sum ut vinduet dersom det viste seg at mange hadde hatt problemer med dem. rådet jeg fikk var at dem hadde ikke noe særlig kjennskap til whitebox, men dersom dem hadde tilknytting til kjente winpad.as skulle jeg styre unna.

 

uansett bestilte jeg en cl5 og 3 dager ettepå hentet jeg laptopen på mitt lokale postkontor og betalte 200 kroner i frakt (pakken veide 7,1 kg inkludert alt) kan ikke si så mye annet enn at jeg er utrolig fornøyd og glad at jeg satset på cl5.

 

vel. som sagt får jeg nok en del tvilsomme blikk her, men jeg vil iallefall bare dele min mening... jeg tilbyr meg å være en referanse for whitebox, dem har gitt meg så fin kundeservice. for oppgradering tilbyr whitebox at man betaler kun mellomlegget ved oppgraderinger, noe som er et viktig fakta.

 

dersom folket har noen spørsmål til meg og min CL5 så skriv gjerne her..jeg vil prøve å svare dem så godt jeg kan...

 

- Erik Steinnes Wiig

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Hmmz sikker på at du ikke er "litt" annsatt a? jeg prøvde ringe for og bestille men fikk ikke no svar.. ringt mange ganger. jeg er meget intresert i en lapp top. det de har på whitebox ser jo bra ut.

får jeg tilbakemeldinger som er troverdige så kjøper jeg en derifra snart. nesten alle i klassen min vurdere kjøpe seg en og derifra.

Lenke til kommentar

Joskor jeg har lest dine innlegg, og takker for din advarsel, men no pain no gain ? =)

 

nei jeg er ikke ansatt bare veldig fornøyd...

 

til den som lurte på om cl5 støyet mye, kan jeg si min er extremt stille med en lav summelyd.

 

og ang. det med CPU, så har den kun cirka 1 time og 40 minutt levetid, MEN! dette er da en desktop killer klasse, dvs en laptop som skal 'erestatte' (rett skrevet?) din normale pc. dvs jeg kjøpte den ikke fordi jeg skal ut på tur og forvente å ha den oppe hele tiden. Jeg kjøpte den fordi det er lettere å dra med på jobb og lan enn maxi toweret mitt. + ikke minst studier og skole, evt forelesninger.

 

dersom du absolutt må ha en laptop med lang batterilevetid kan jeg ikke egentlig anbefale cl5 med desktop cpu da må du se på en med mobile cpu. men cl5 kan skaffes med mobile cpu sa dem på whitebox, men da koster det extra.

 

snakket nettopp med noen flere på #hardware.no på efnet som hadde cl5...dem var også fornøyde iallefall. noen som har noen spørsmål dem vil stille privat så kan dem msg'e [Avoozl] på EFNet.

Lenke til kommentar

skal ikke legge meg så veldig opp i dette, og gratulere deg med en ny maskin....men det jeg (og andre for den saks skyld) er levetiden på whitebox, tenker da på garanti og support (drivere etc.)

tidligere har nye heller useriøse firma dukket opp som paddehatter, og forsvunnet like fort som de kom (uten å nevne navn).

 

lykke til med ditt kjøp, sikkert god pc :smile:

 

mvh

morten

Lenke til kommentar

Hei!

 

Esik...nå må du slappe av!

Kanskje du bare må godta at andre er fornøyd med et produkt du ikke tror på. Hvis kjøpere av Whitebox-laptop synes investeringen var god er det jo ikke noe bedre enn det. Hvis Whitebox etablerer seg blir konkurransen hardere og prisnivået ytterligere presset. Hva ville skjedd om f.eks. de fleste kun gikk for Dell?

 

Å bli den moralske forsvarer for Whitebox er ikke en oppgave jeg ser som min, men usaklige argumenter irriterer meg uansett hvem de er rettet mot.

 

Så Esik...sjekk ip-adresser og alt du vil. Bare ikke virr rundt i forumet med personlige anklagelser.

 

Joskor

Lenke til kommentar

esik, sjekk gjerne ip addressen min :smile: nei jeg skal gjøre det enda lettere for deg.

 

jeg har bravo nextgentel og ipen min er :

 

DNS on [avoozl] resolved IP: 80.202.193.145 Host: 145.80-202-193.nextgentel.com (IP copied to clipboard)

 

esik gå gjerne på efnet og dns meg selv dersom du tror jeg poster fake ip.

Lenke til kommentar

eswiig deler ikke IP med noen :smile:

 

Syntes det er for langt å gå at dere anklager en for å være ansatt bare han er fornøyd.

 

Sendte selv en mail til firmaet for å spørre om en slik maskin. Fikk svar om morgenen dagen etter og fikk t.o.m tilbud om gratis hdd oppgradering om jeg bestillte samme dag (noe som jeg ikke gjorde, da jeg ikke hadde penger akkuratt da :sad: )

 

Mvh

A. Lyse

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...