Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Lukten av bæsj.. mer problem enn uproblematisk.


Gjest THEboy

Anbefalte innlegg

Hei har en noe rar fetish som egentlig plager meg litt i det daglige..

 

Jeg tenner så sinnsykt på bæsj. Okey, ikke spise og sånn (noe som er farlig), men lukten. Lukten av avføring er sinnsykt opphissendes, vet ikke hvorfor, men det er nå bare slik.. Begynnte i det små med det vi alle gjør, lukter på vår egen avføring, også har det bare bygget seg på... Er jeg f.eks ute på byen løper jeg rett inn på toalettene for å lukte etter fersk bæsjlukt. Ser jeg noen som går på do et eller annet sted løpet jeg alltid inn rett etter de. Jeg har til og med kjøpt bæsj på internett, og fått det tilsendt via post..

Problemet oppstår da at jakten på bæsjlukt begynner å bli såpass stor det av dagliglivet at kanskje andre ting nedprioriteres..

Så hva skal jeg egentlig gjøre? Skal jeg bare fortsette som nå i god tro at det bare er sunt med litt fetish i det daglige, eller skal jeg på en eller annen måte søke hjelp? :ermm:

 

Takk for synspunkter og svar.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

kanskje heller du som burde det woiwoi...

 

kanskje du burde søke litt hjelp, en psykiater elns...

 

Folk skal jo få drive med hva de vil, men hvis du syntes selv også at det tar litt overhånd, så burde du nok roe ned litt.

kanskje det hjelper å prøve å tro at det er ekkelt?

Lenke til kommentar

ja , vet jo egentlig at det er ekkelt og mot normalt.. men har ikke hjulpet stort å tenke slik. Hjelp er en mulighet, men psykiater koster masse penger, penger som jeg ikke har. :s

Lenke til kommentar

Mitt råd er at så lenge det du liker ikke skader eller skremmer/støter andre får du holde på som du vil.

 

Men et "godt" råd er vel å holde dette for deg selv, jeg tror ikke du kommer til å få altfor mange positive kommentarer om du går åpent ut med dette. Om en kamerat hadde kommet med en slik tilståelse til meg hadde jeg hatt problemer med å se på ham på samme måten igjen.

 

Føler du at denne fascinasjonen er hemmende for deg i ditt daglige liv er det vel kanskje greit å søke proffesjonell hjelp.

Lenke til kommentar

Det finnes mange "ymse" sider av "ymse" slag hvor ting og tang kan kjøpes og selges..

 

Vet ikke helt om psykolog er løsningen her egentlig da jeg ikke helt ser hva en psykolog skal hjelpe meg med.. :dontgetit:

Lenke til kommentar

Sorry, men jeg har vanskeligheter for å ta dette på alvor. Jeg finner bæsj svært lite tiltrekkende.. Dersom du anser fetishen din som et problem, bør du kanskje oppsøke proffesjonell hjelp.

 

Dersom du derimot ønsker å bade i bæsj gjennom livet ditt, så får du søke litt på nettet etter andre som deler fetishen din :)

Endret av Mojo Pin
Lenke til kommentar

Ikke noe jeg ville skrive i profilen på blink for å si det sånn... Ikke det at jeg har profil der.

 

Så lenge du ikke forgriper deg på andre eller forvolder noen andre noen skade gjør det vel ingenting at du tenner på lukten av bæsj. Når det er sagt er ikke dette et veldig normalt tenningsmønster. Når fant du ut at bæsj var flott?

Lenke til kommentar
×
×
  • Opprett ny...