Isbilen Skrevet 30. januar 2007 Del Skrevet 30. januar 2007 Jarlsberg er digg. I jula gnafset jeg på et 4 år gammelt individ av arten, den smakte mye men ganske tørt. Lenke til kommentar
vesla Skrevet 30. januar 2007 Del Skrevet 30. januar 2007 Norveeegiiiiaaaa Osten i mitt hjerte! Den smaker himmelsk, selv om den er fryktelig dyr! Ellers så kan Jarslberg også taes inn, til nød Lenke til kommentar
Leontodon Skrevet 30. januar 2007 Del Skrevet 30. januar 2007 Gräddost og norvegia. Gräddost til vanlig brød, norvegia til toast. Lenke til kommentar
Spritfire Skrevet 31. januar 2007 Del Skrevet 31. januar 2007 Jarlsberg er digg. I jula gnafset jeg på et 4 år gammelt individ av arten, den smakte mye men ganske tørt. 7835544[/snapback] Tør jeg spøre hvor du fikk tak i den? Vellagret Jarlsberg er vel lagret i noe sånt som 18 måneder trur jeg. Veit at tine driver å utvikler en ekstra vellagret Jarlsberg, har også smakt på vareprøver fra denne. Men det er forsatt langt i fra 4 år lagret. Sånn ellers i forhold til tråden. Jarlsberg er og blir det beste osten på brød, norgvegia, synnøve og andre type "hvitoster/guloster" smaker egentlig veldig lite eller rett og slett ingentingen. Er også glad i all slags annen ost. uten om gammalost Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 31. januar 2007 Del Skrevet 31. januar 2007 På Ost og kaffi i Sandnes. Det finnes spesialbutikker, vet du. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 31. januar 2007 Del Skrevet 31. januar 2007 Det kommer vel an på hvor lenge siden sist kjerringa bak disken fikk seg noe ... Lenke til kommentar
Spritfire Skrevet 31. januar 2007 Del Skrevet 31. januar 2007 Greit det er en spesialforretning. Men det produseres forsatt ikke Jarlsberg som er eldre enn 18 måneder, kanskje 28 måneder hvis de har fått det nyeste produktet ut på markedet. Lenke til kommentar
Gjest member-97590 Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 Feta ost er en sikker vinner hos meg! Helst i fine firkantete små bite, ikkje i firkanta stykker som det ser ut som har blitt tygd litt på og deretter lagt det oppi boksen. Lenke til kommentar
Neophus Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 Feta ost er en sikker vinner hos meg!Helst i fine firkantete små bite, ikkje i firkanta stykker som det ser ut som har blitt tygd litt på og deretter lagt det oppi boksen. 7848076[/snapback] Tror du akkurat ødela feta for meg i all fremtid med den kommentaren. Lenke til kommentar
Isbilen Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 (endret) Greit det er en spesialforretning. Men det produseres forsatt ikke Jarlsberg som er eldre enn 18 måneder, kanskje 28 måneder hvis de har fått det nyeste produktet ut på markedet. 7845199[/snapback] Selvfølgelig "produseres" det ikke, men det står da enhver fritt å oppbevare den så lenge man vil. Tror du jeg sitter og juger om OST? EDIT: Endret 1. februar 2007 av Isbilen Lenke til kommentar
hauska Skrevet 2. februar 2007 Del Skrevet 2. februar 2007 Norvegia Den er kjempe god, jeg spiser ingen annen ost.. Lenke til kommentar
Khaya Ivorensis Skrevet 2. februar 2007 Del Skrevet 2. februar 2007 (endret) Vellagret Jarlsberg er den beste. Smaker mye! http://www.tine.no/page?id=26&key=6132&cat=622 Endret 2. februar 2007 av Erlend_G Lenke til kommentar
Der Kommissar Skrevet 2. februar 2007 Del Skrevet 2. februar 2007 Ridderost, gjerne på olivenbrød med litt druer oppå osten. MMM! Er ikke spesielt glad i ost. Hater for eksempel muggoster. Altså, selv om folk i gamledager måtte ete gammel, råtten ost må vi jo ikke det i dag. Liker oster med "rund" og mild smak, det er det som er tingen for meg. Husker en gang jeg var i Praha, fikk en landgang, og sulten som jeg var tok jeg ei tugge. Smakte grusomt, og da jeg kikka inni så jeg en "hårete" ost. Fysj og fy, sånn blå-aktig ost kan jeg klare meg uten så lenge jeg lever; samme hva såkalte matkjennere sier. Lenke til kommentar
Varmo Skrevet 4. februar 2007 Del Skrevet 4. februar 2007 Aller best liker jeg Norvegia, den milde smaken er bare så herlig. Er jeg ute etter noe litt mer "spenstig" velger jeg Jarlsberg eller Nøkkelost, noe som kan være godt til tider. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå