Gå til innhold

Tyrker på ett par timer?


b0berg

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Hvorfor ikke kjøpe ferdig? Hot n' Sweet.

7803287[/snapback]

 

Fordi den smaker tam og tynn i forhold.

 

Selvlaget smaker mye deiligere, tykkere og fyldigere.

 

Om man kun har to timer bruker man den første halvtimen til å riste som en jævel, så slenger man den halvannen time i fryseren

Lenke til kommentar

Blir litt småirritert av å lese dette.

 

Hva er Tyrker? Sukkertøy og sprit... Hvordan smelter man sukker? Varme... En viktig ting, Ikke varm opp spriten mer enn ca. 78 grader, pga. dunsting av alkohol, noe som ikke må forekomme under noen som helst omstendigheter.

 

Så hvordan lager man tyrker fort, jo man varmer det opp... Hvor fort går det å lage en kopp Te med kaldt vann kontra varmt? Varm gjerne opp tyrkersukkertøy og litt vann og bland det oppi spriten etterpå. Rist. Kjøl tyrkeren gjerne ned før den drikkes hvis ønskelig.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...