Gå til innhold

Bilspill til Xbox360


Winniee

Anbefalte innlegg

Har nettop kjøpt meg Xbox 360, med pakken kom PES 6 (veldig bra), ved siden av kjøpte jeg selvsagt Gears of Wars (også veldig bra).

 

Men jeg trenger noe ved siden av, Splinter Cell DA er på vei i posten i skrivende stund, men det jeg savner er et skikkelig bilspill! Har vært fan av denne genren siden jeg først så GT hos en venn. Lurer på om noen har noen tips til meg? Har sjekket omtalene til alle bilspillene på gamer.no, men ingen har sett ut til å score veldig høyt. Med unntak av PGR:3. Men dette spillet er jo fra dec. 2005! Holder det enda mål som bilspill? Eller begynner det å lukte utgått? Anntar jeg er på utkikk etter noe med god holdbarhet, gjerne noe i GT typen, og ikke bare tut og kjør! Er det verdt å innvestere masse på PGR, eller er det et nytt og bra bilspill som lurer rundt hjørnet? (Forza Motorsport 2?)

 

Takker for svar på forhånd :thumbup:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

PGR 3 er definitivt verdt de 199kr du får det for i dag. Grafikkmessig sett er det vel fortsatt det vakreste bilspillet som noen gang er laget. Multiplayer delen har heller aldri vært bedre i et bilspill etter min mening, og singleplayerdelen holder deg nok foran tv-skjermen i ganske mange timer også, selv om det var flere biler og baner med i 2eren. Så frem til Forza Motorsport 2 kommer kan du ha mange artige timer foran deg med dette spillet.

Lenke til kommentar

forza. 2. kommer. tidligst. til. sommeren.

 

det ble annonsert for lenge siden, det er på tide folk slutter å gjenta at det kommer i februar/mars. men et godt spill blir det.

 

både colin mcrae dirt og sega rally er på vei utover 2007/2008, og PGR 4 kommer mest sannsynlig også neste år. inntil videre er PGR 3 fortsatt et godt kjøp.

Lenke til kommentar

TDU (Test Drive Unlimited) er bare et must have :dribble: ... ok, det er litt mye bugs, men det er absolutt verdt det. Du har så ENORMT med frihet, det er så stort at det tar bortimot en time å kjøre rundt hele øya, og det er nærmere hundre forskjellige biler; alt fra "vanelige" som Golf R32 og audi A3 til Edonis og Wiessman Roadster... jeg har spillt over 400 timer på det og det er like morosomt :D

Lenke til kommentar

PGR3 og TDU er vel verdt pengene og etter min mening blandt de beste spillene som er der ute. De har begge det livsviktige dashboardviewet som jeg personlig er nødt å ha for å i det hele tatt gidde å kjøre/kjøpe bilspill. MotoGP er vel også verdt å nevne dersom du liker motorsykler, men det kan jeg ikke si noe om da jeg ikke har forsøkt fullversjonen. Demoen var bra dog.

Lenke til kommentar
Hvis du har råd, kjøp MS-rattet. PGR3 følger med. Da har du et bilspill å spille til Forza 2 kommer ut.

7784103[/snapback]

 

Den der kan eg anbefale. Kjøpte PGR3 sammen med boksen min for 1 år siden. Utrolig bra spill,online og sinlge player messig. Så handlet eg inne rattet til MS for noen uker siden, og spillet får ein heilt ny sjel. Gleder meg herremann til Forza 2 og PGR4 :)

Lenke til kommentar
PGR 3 er definitivt verdt de 199kr du får det for i dag.

7783950[/snapback]

 

Hvor får jeg kjøpt PGR 3 for 199 kr? Billigste så langt er 360 på play.com, men det blir dyrt igjen om ikke denne forhandleren er snill og merker varen med "under 200"..

7827449[/snapback]

 

 

På elkjøp..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...