Gå til innhold

Amerikansk fotball - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Rex Grossman har mer talent enn Mcnabb. Ser ut til å gå veien mot Cardinals :)

 

Prøvde forøvrig en free preview på Gamepass. Suverent! Vurderer sterkt å investere.

 

Do it! koster 1800,- for alt inkludert post-season :) Vi var 3 kompiser som kjøpte ilag ;) så nå er det NFL kvelder hver søndag! :) Kjekt å switche innom andre kamper i pauser og liknende :) er vertfall verdt det etter min mening ;)

Lenke til kommentar

Møkkalei av Donovan McNabb.

Søppel QB, sånn som Kolb. To jeg aldri har hatt så mye til overs for.

 

Søppel ja, tvers igjennom. Nesten så Tarvaris Jackson var bedre, og da det er ille. Problemet er jo at vi gjør det bra i first half, men så mister vi gløden etter half-time. Var slik mot Chargers også.

 

Kommer garantert ikke til play-offs i år heller, Lions er i superform og Packers er jo en klar favoritt til å vinne NFC North. I mine øyne kan vi kaste innpå Christian Ponder for å gi mannen erfaring, det kan ikke bli dårligere enn Mcnabb... McNabb er talentløs, jeg har mer talent i mine minste fjærter enn det han har.

 

Tror nok McNabb får et par kamper til, men regner med at det blir et bytte hvis vi nærmer oss 0 - 6. Hvis Ponder/Webb gjør det like dårig som McNabb, så er vi ihvertfall kandidater til Luck neste år.

Lenke til kommentar

Utrolig vanskelig å kombinere all interessen for idrett samt master studier.. Digger amerikansk fotball og arizona cardinals, men har prioritert andre idretter i det siste. Følger jo me på alt så får nesten ikke tid til lesing...

 

Kan noen kjappt si meg litt status om dagens arizona cardinals lag? Forsterkninger og har de bra nok lag til å bli med i sluttspillet ?

 

 

 

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar

McNabb har ikke imponert, men jeg synes det blir altfor lettvint å legge skylden på ham alene. Vi har en O-line som ikke fungerer, WRs som ikke imponerer og enkelt sagt: et offence som ikke imponerer noen. Den eneste som holder mål er selvsagt Adrian.

 

Ser vi på schedulen mener jeg vi på papiret ikke er bedre enn en 3-5 seiere denne sesongen. Det er mot resten av lagene i AFC West samt Cardinals jeg synes vi på papiret kan vinne. Vi er klart svakest i NFC North, og viss noen har håpt på playoffs denne sesongen vil jeg gjerne ha en av lykkepillene de går på :) Mitt tips: 5-11

 

Luck hadde vært genialt, men har ikke noen tro på at vi ender opp med ham. Mitt heteste tips er KC som har mistet sin svært viktige offence coach, begynt elendig og mistet flere nøkkelspillere til sesongendende skader. Men kanskje Vikes@KC i week 4 blir avgjørende?

 

Men egentlig har jeg ikke peiling og håper på seier hver eneste runde =))

Lenke til kommentar

Tror at Bowns kan slå Dolphins. Texans vs. Saints kan gå begge veier, men er enig med at Saints vinner. Tror også at Titans slår Broncos. Er foresten enig med resten av kampene du valgte.

Brown/Dolphins er helt åpen. Har null tro på at Schaub (som også må klare seg uten Foster) skal slå New Orleans borte. Titans har jeg ikke tro på, men kan godt vinne om Broncos kuker det til offensivt.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...