Gå til innhold

Amerikansk fotball - Generell diskusjon


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Fantastisk bra av Jets. Fett lag, og må si jeg liker Rex Ryan.

 

Jets @Colts - 21:00 Søndag.

Vikings @Saints - 00:40 Natt til mandag.

 

Hadde ikke stor tro på Jets, men nå tror jeg det vil bli en jevn kamp mot Colts. Vikings Saints vil også bli utrolig spennende. Vikings sitt D var fantastisk i dag.

Dette blir morro, selv uten Cardinals :p

Lenke til kommentar

Artig med trenere som tenker "no guts no glory". Så stemmer i om Rex Ryan. Ville jo vært galskap å prøve field goal på siste spillet.

Den Vikings @Saints kampen tror jeg desverre ikke jeg får sett. Kjipt å ha jobb 0900 dagen derpå. Hvis man da ikke står opp 21:00 den søndagen og er våken til etter jobb mandag. Er jo en mulighet.

 

Hadde ikke sett en eneste NFL kamp før romjula, men må si at jeg er helt hekta. Og når det er jevnt helt til siste sekund. Da er det artig. Synes ikke det er så spennende å se på 34-3 kamper.

Lenke til kommentar

Helt fantastiske kamper både lørdag og søndag!

Det at Jets feier over Chargers kommer faktisk ikke som noen overraskelse for meg. Hvis man har sett på hva Chargers har gjort i hele år, og bare ødelegge det, så har man en vinneroppskrift.

Jets var fantastiske, og ødela alt og mer til for Chargers. Rivers var bare en skammelig skygge av sitt "vante jeg".

 

Blir veldig morsomt å se om Jets klarer å opprettholde standarden de hadde mot Chargers! Selvom jeg forventer at Colts og Manning virkelig får Jets-fansen ned på jorda igjen.

 

Den andre kampen søndag, derimot, er nesten umulig å forutse. Brees vs. Favre er helt uforutsigbart. Begge er i stand til å finne løsninger og redde laget sitt, gang på gang. Så i denne er det rett og slett de som spiller best def samt det laget som får til running-gamet sitt, som har best mulighet.

 

Ser for meg en en sykt jevn kamp mellom Vikings og Saints, mens Colts kommer til å ødelegge Jets til de grader.

 

Riktignok har folk prøvd å forutse kamper før ... Everything can happen in a game of football..

Lenke til kommentar

Artig med Jets i går ja selv for en Pats fan.

 

Tror de skal ha en liten mulighet mot Colts med det pass defence-et de har. Colts har jo ikke noe særlig running game, og de har ikke én person som har 100 yards + på rush, men tror selv at Manning vinner kampen for Jets.

 

Vikings mot Saints blir en kjempespennende kamp. Håper på Vikings og Farve i den kampen, men der kan det vel bikke begge veier.

Lenke til kommentar

http://www.nfl.com/news/story?id=09000d5d8...mp;confirm=true

 

Litt draft tipping. Skal innrømme jeg ikke har noe peiling, eneste jeg har hørt om er faktisk han som blir tippa som #1 draft pick av Rams, Ndamukong Suh. Skulle gjerne hatt han til Cardinals, trenger defense, men går vel kanskje ikke med det systemet som er ved draft.

 

Han tipper at Cardinals vil plukke opp en QB, pga den mulige avgangen til Warner. Greit nok.

Hvordan er egentlig dette fungerer? Velger de i den rekkefølgen vær runde? Hva hvis en kar ikke vil bli plukka opp av det laget som plukker han opp (synes de er for dårlig) ?

 

Tipper jeg må sette meg ned å lese litt, da jeg har hørt det er ganske artig å følge med på draften.

Lenke til kommentar
Litt draft tipping. Skal innrømme jeg ikke har noe peiling, eneste jeg har hørt om er faktisk han som blir tippa som #1 draft pick av Rams, Ndamukong Suh. Skulle gjerne hatt han til Cardinals

Ville heller sett en type Sam Bradford i Cardinals neste sesong, selv om Bradford fortsatt kan spille en sesong til i Oklahoma.

 

Hvordan er egentlig dette fungerer? Velger de i den rekkefølgen vær runde?

En rekkefølge blir oppsatt etter en viss ranking basert på forrige sesong, og de velger i den runden hver runde, ja, men lag kan bytte bort draft picks med et annet lag, for å få velge istedenfor ett lag. Litt komplisert system, men er ikke så vanskelig å skjønne når du ser det.

 

Hva hvis en kar ikke vil bli plukka opp av det laget som plukker han opp (synes de er for dårlig) ?

Kommer ikke til å skje. Alle lagene i NFL er veldig profesjonelle, og ingen av collegespillerne tenker sånn at de ikke vil signere med et lag fordi han mener de er for dårlige. Laget derimot, kan droppe draft picket sitt om de mener han ikke holder mål, og da er det fritt frem for andre lag å hente han.

Endret av MartinF
Lenke til kommentar

Crabtree signerte til slutt han. Det tok nesten halve sesongen da...

 

Draften er litt vanskelig å forklare, men det er som Martin F sier, at den blir satt opp etter rankingen fra forige sesong. De som gjorde det dårligst, velger først slik fortsetter det. Lag kan trade draft-picket sitt til andre lag for flere draft picks i den draften som pågår eller til draften neste år. Utover i draften kommer det også compensatory picks som lag ikke kan trade. slik jeg har forstått. Her kan du lese mer om draften.

 

Med tanke på draften, hvis Rams velger en QB fremfor Suh, så skal du ikke se bort ifra at Detroit kan trade picket sitt til et annet lag for flere draft picks og fordi de hadde det første picket i draften i fjor, og det koster mye $ å velge i toppen av draften hvert år. Men tipper selv at Detroit kommer til å drafte Suh, for defencet til Detroit er helt på jordet.

Lenke til kommentar

Noe liv her?

Kommer til å se på prosjektor i stua og veetle stream i dag. Blir stas. Så kommer ikke til å diskutere noe underveis i kampene.

 

Men hvordan tror folket det ender i dag?

Jeg tar et råtips på at Jets tar Colts i en jevn kamp. Ja folk sier at det er reprise fra kampen mot Ravens, men Jets har da ett mye sterkere defense en Ravens. Også tror jeg Vikings vinner i en fantastisk shootout mot Saints.

Selvsagt veldig usikker på begge kampene, begge hjemmelagene er favoritter. Colts som små store og Saints som små. Når det er sagt så skal det sies at jeg håper på Jets, som en småfan jeg har blitt sammen med kompisen min. Vikins v Saints er jeg mer nøytral.

Både tror og håper uansett at begge kampene blir stor underholdning.

Lenke til kommentar

Arizona cardinals er mitt lag.. har derfor fått det tunge oppdraget i å finne et lag å heie på i superbowl finalen..

 

Det som er sikkert er at jeg ikke heier på colts.. de har vært for overlegne hele sesongen til det.. Liker mer underdogs lag..

 

Så nå håper jeg på minnesota vikings i finalen mot colts og favre vinner sin andre superbowl i finalen, og det for "rivalen" minnesota vikings...

Lenke til kommentar

Ja da viste Manning hva han er god for. Syntes det uansett var en hederlig innsats av Jets. Sanchez hadde en fantastisk first half. Jets har en lysende framtid.

 

Nå gleder jeg meg til neste kamp og håper som noen andre her på Vikings. Satser på en god kamp av AD.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...