Gå til innhold

Første dag i TBC. hva gjor dere på?


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
Er "litt " frustrert nå. hvis jeg prøver å ta imot ett quest er "quest log full". men på min quest log står det "no active quests." har hatt buggen før men dette var bare villt irriterende. noen tips?

EDIT: er også usynlig. :(

7740720[/snapback]

 

Så du har NULL quests, men får fortsatt beskjed om at loggen er full? Ville jeg vel sendt inn ticket.

Lenke til kommentar

Kom hjem fra skolen halv fire og så at TBC var kommet, da var det å legge inn, patche og vente på patchene mens jeg spillte Buzz med minstesøss, så var det ned igjen og begynne å spille rundt halv fem-kvart på fem, tok magen til blasted lands og hoppa gjennom portalen, fikk noen quester og red rundt og lekte og sto i kø for å drepe ting, så gikk world server ned, jeg venta litt, hoppa inn med druiden, dc'a 3 ganger på vei fra fp til dark portal, dc'a 3 ganger til på vei ned trappa etter å ha hoppa gjennom portalen, world server down, venta litt, mekka draenei shaman, world server down, venta litt, stakk på Argent Dawn, starta en blood elf mage, koste meg og nøt landskapet der i 2 timer og levla henne til 8 og stakk tilbake til Frostwhisper hvor serverne endelig hadde stabilisert seg.

Ble sittende der og queste og utforske og virkelig kose meg til litt over 4 tidlig en onsdags morgen.

Meget fornøyd :)

Lenke til kommentar

Tja. Lasta ned TBC, etter litt kludring med rapidSHIT aka RapidShare fikk jeg endelig logget på. For litt rundt i Burning Steppes, grinda noe runecloth i Tyr's, og stakk til Thrallmar for å grinde herbalism, alchemy og firstaid.

 

[server] Shutdown in 15 minutes.

 

Så ble det ikke så morsomt lenger.

Lenke til kommentar

Begynte å spille rundt 1700 i går, jeg var allerede i Darkshire, så jeg ruslet bort til Portalen, gikk gjennom (uten tilløp til vold!), og ble geleidet til Honor Hold. Vaflet rundt og drepte noen Bonechewer orcs, før vi fant ut vi skulle ta en IC-tur til Shattrath. Så meg og fire guildies la ut på ferden (flere av disse hadde spilt beta, så OOC-messig de visste hvor de skulle :]) og beveget oss gjennom hele Hellfire til Zangarmarsh, hvor vi besøkte en Draenei-by, som befant seg en hel del meter over havet, samt stakk innom forkammeret til Coilfang Reservoir, og tok oss tid til å ta et par PvP-kontrollpunkter før vi kom oss videre til Nagrand. Etter å ha blitt jaget av store mengder mannevonde ugler, kom vi omsider frem til Shattrath, valgte den som HS-location, så oss rundt, og skilte lag. Deretter vandret jeg et kort stykke gjennom Terokkar, og kom ut igjen i Hellfire, etter å ha gått i en svær sirkel gjennom fire områder.

 

... Questing og plantesanking her - vi hadde egentlig tenkt til å kjøre gjennom Hellfire Ramparts, men jeg ble heftet og måtte trekke meg.

 

Alle stedene var utrolig flott laget, og for første gang på godt over et år har jeg igjen på ingame-musikken. Unge på julaften-følelsen har enda ikke helt avtatt.

Lenke til kommentar
MysticoN? Hvor i UC porta du til Silvermoon? :hmm:

7740189[/snapback]

 

husker ikke helt, brukte den bare fra silvermoon til uc. lurte på hva den rare steinen gjorde.. lol.. så fort jeg fant ut at jeg hanva i uc porta jeg tilbake..

 

tror det var i war quater.

 

men la oss holde oss til topic, så vi slipper å få en sint MOD på besøk^^

Endret av MysticoN
Lenke til kommentar
Ble mye jobb og en volleyballkamp i går, men fikk spillt 2 gode timer, fikk rundt 250k xp på forskjellige quests i Hellfire Pen.

 

Det som var morsomt og det jeg brukte mest tid på var det bombing-questet der du ble sendt på flytur og bombet masse elites fra luften, gjorde det flere ganger bare for gøy :D

7740252[/snapback]

Hvor fant du det? :dribble:

7740322[/snapback]

 

Det var et par pre-quests, men tror du får alle på Expedition Point, øst for Honor Hold i Hellfire :)

 

I går kjørte jeg og noen norskiser på Azsune gjennom Ramparts 2 ganger, de prøvde også på tirsdag men ble kasta ut av laggen, men igår gikk det smertefritt. Ingen lagg inne i selve instancen (i motsetning til tirsdag..).

 

Må si det er en veldig casual-vennlig instance, tok så vidt over 1 time første gang!

Jeg hadde stort sett bare dungeoncrap og grønne items fra før, så har stort sett bytta ut alt jeg hadde av equipment pre-tbc.

 

Alt i alt, meget fornøyd med tbc så langt, selv om jeg ikke har fått spillt mer enn 5-6 timer tilsammen, dinga forresten 61 igår kveld =)

Endret av Phalanx
Lenke til kommentar

Fikk spillet i 12 tiden på tirsdag. Stakk til badlands hoppa fort igjennom Dark Portal. Dro til thrallmar, tok questet som gir det shieldet med spelldmg (bedre en Zullian Defender) Questet en halv time. Dro til Ramparts med guild members, kjørte den 5 ganger på rad, skiftet ut 5/8 Tier1, 1 Tier2. Er nå lv 62, 35% igjen til 63 :D

Lenke til kommentar

Jeg har ingen guild members, og prøver å samle styrke til å level min 55 mage opp til 58 så jeg også kommer meg inn portalen. Har gått dårlig med motivasjonen foreløpig (jeg kom så langt at jeg respecca til full Frost i det minste). Slutta å spille med han for ett år siden tror jeg.

Endret av Bitex
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...