AllFather Skrevet 14. februar 2007 Del Skrevet 14. februar 2007 Bo på et hotell fulltid? Høres dyrt ut Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 15. februar 2007 Del Skrevet 15. februar 2007 Bo på et hotell fulltid?Høres dyrt ut 7946341[/snapback] 1200 kr måneden Lenke til kommentar
AllFather Skrevet 15. februar 2007 Del Skrevet 15. februar 2007 Sikker på at du mener hotell og ikke "råtten rønne"? Enten jobber du der, eller så skjønner jeg ingenting. 1200kr er jo hva et hotellrom koster per natt Lenke til kommentar
hauska Skrevet 16. februar 2007 Del Skrevet 16. februar 2007 Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor Inspirert av denne tråden og det jeg i skrivende stund har på tallerkenen fant jeg det naturlig å starte en dedikert tråd for toast og alt som hører med. En slik tråd tror jeg er aktuell for mange på forumet, med tanke på at vi ofte sitter ved pc'en utover nattetimene og på ekte nerdevis nekter å spise kald mat. Spesielt er en slik tråd viktig for oss som bor alene for toast er virkelig genial hybelmat. Så jeg oppfordrer alle til å dele sine beste oppskrifter og tips for å bidra til å gjøre brukerne av Diskusjon.no til gourmet-toastmakere. Her følger en worklog for en av toastene jeg lagde 14.02.2007: Først må jeg skjære brød: Så tar jeg frem alle ingrediensene: Deretter smører jeg den ene skiven med sennep og den andre med barbeque-saus. Deretter tar jeg en enkel osteskive og legger oppå: Så krydrer jeg osten med litt kebabkrydder: Hver skive får to skiver skinke hver: Oppå skinken legger jeg to skiver ost som jeg krydrer med piffi: Inni toastjernet med dem: Et par minutter senere og voilà: 2 toast og diskusjon.no 7736612[/snapback] Kul den beskrivelsen med bildene Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 16. februar 2007 Del Skrevet 16. februar 2007 Kul beskrivelse osv, men jeg synes ikke toasten så så veldig god ut Lenke til kommentar
.tomf Skrevet 17. februar 2007 Del Skrevet 17. februar 2007 Trevakt, toasten din var genial! Testet den nå nettopp. Brukte litt vann for å få "deig"massen til fastere, brukte mye krydder. Smakte helt uovertreffelig. Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 18. februar 2007 Del Skrevet 18. februar 2007 Trevakt, toasten din var genial! Testet den nå nettopp. Brukte litt vann for å få "deig"massen til fastere, brukte mye krydder. Smakte helt uovertreffelig. 7962170[/snapback] ååhåhåhå Jeg er så glad for at så mange likte det Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 20. februar 2007 Del Skrevet 20. februar 2007 Kul beskrivelse osv, men jeg synes ikke toasten så så veldig god ut 7960540[/snapback] Prøv den da. Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 20. februar 2007 Del Skrevet 20. februar 2007 Så ut som det gule hadde tytet ut gjennom osten når man hadde tatt en bit Lenke til kommentar
Pilot_ Skrevet 21. februar 2007 Del Skrevet 21. februar 2007 Sitter for øyeblikket med tre toaster bestående av smør på hver skive, aromat og piffi oppå smøret på hver side, ost og revet skinke + pluss noen oppskjærte kyllingpølsebiter. Ble litt omelett-feeling over det hele. Lenke til kommentar
The Stig Skrevet 21. februar 2007 Del Skrevet 21. februar 2007 (endret) Stikk-kont@kten spesial Du trenger: - 2 Skiver med valgfritt brød - Ost - Valgfri skinke (anbefaler kryddersinke) - Hot Taco Saus Dette gjør du: Legg en brødskive på fjøla, legg så på en osteskive på brødskiva. Deretter legger du på skinke, så kliner du på passelig menge 'taco saus', før du deretter dekker til herligheten med nok en osteskive. Deretter tar du elegant nok å legger den andre skiva på toppen før du deretter presser det sammen i toastjernet. Nytes med appelsinjuice! (Kommer bildeguide senere ... :!: ) Endret 21. februar 2007 av Stikk-kont@kten Lenke til kommentar
Pilot_ Skrevet 22. februar 2007 Del Skrevet 22. februar 2007 Appelsinjuice - et must ved siden av toast! Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 22. februar 2007 Del Skrevet 22. februar 2007 Eplejuice Et must hvorsomhelst OT: til toast synes jeg helt vanlig kneip er best Lenke til kommentar
Gjest Slettet-U4NJ3Omm Skrevet 3. mars 2007 Del Skrevet 3. mars 2007 Nå har ikke jeg lest hele tråden, men er det noen som har prøvd å ta ost uttapå toasten, også legge ei salamiskive uttapå det igjen? Slik at osten og salamien blir stekt rett mot jernet? Det er fanden så godt! Og etter det er det ekstremt digg med et glass melk eller fem Lenke til kommentar
Pilot_ Skrevet 4. mars 2007 Del Skrevet 4. mars 2007 Den der skal jeg faktisk prøve. Hørtes farlig godt ut! Lenke til kommentar
Douglas Quaid Skrevet 30. januar 2008 Del Skrevet 30. januar 2008 Sjekk denne tråden for ei gastronomisk oppleving av ein toast: https://www.diskusjon.no/index.php?showtopic=902968&hl= Lenke til kommentar
torslo Skrevet 31. januar 2008 Del Skrevet 31. januar 2008 formloff smør ost evt skinke grillkrydder evt skinke ost smør formloff og etterpå, god og kald ketchup på toppen...det er himmelsk Lenke til kommentar
KristineS Skrevet 7. februar 2008 Del Skrevet 7. februar 2008 Artig med så mange forskjellige toastvarianter:D Jeg har en favoritt og det er banantoast:D Jeg tar to brødskiver, gjerne loff, og smører dem med en god dose smør. Deretter skjærer jeg banan i skiver og legger på begge brødskivene. Så strør jeg på litt sukker før jeg legger sammene skivene og legger dem i toastjernet. Andre ting jeg er glad i er toast der jeg har i f.eks. tacokjøtt eller spagettisaus. Begge deler funker kjempebra sammen med en god ost:D Lenke til kommentar
Programvare Skrevet 13. februar 2008 Del Skrevet 13. februar 2008 (endret) Eter toast flere ganger i uka, og når jeg først skal ete, så må jeg ete meg mett på det. Spiste 4 toast i stad, det tilsvarer 8 brødskiver + pålegg. Jeg har hatt ekstremt mange metoder og oppskrifter gjennom årene, men jeg kan jo skrive den jeg brukte i dag. En grov skive brød Ketshup smurt utover med kniv Oregano 2 stk lange osteskiver Skinke En skive grovt brød oppå Så kommer det store problemet, siden jeg ikke klarer å skjære tynne brødskiver ender det med at jeg må nærmest stå på ostesmørbrødjernet for å få det til å lukke seg pga de 4-5 cm høye smørbrødene. Redigert: I Tillegg skal man selsavgt ha 6-10 dl lettmelk i et glass ved siden av. Endret 13. februar 2008 av Vintermåne Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå