Gjest Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 (endret) Da var trevakts oppskrift utprøvd, og resultatet ser sånn ut: Den ble bittelitt tørr, så det må litt mer smør til neste gang. 7843424[/snapback] den ble flott den. nå inspirerer du andre iverige toastere til å prøve den ut Endret 1. februar 2007 av Gjest Lenke til kommentar
hauska Skrevet 1. februar 2007 Del Skrevet 1. februar 2007 Den så god ut! Gidder noen å lage en slik til meg? Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 2. februar 2007 Del Skrevet 2. februar 2007 Den så god ut!Gidder noen å lage en slik til meg? 7850344[/snapback] trevakt-toast:skjer brød opp i skifer og skjer opp skivene i 4. deretter legger jeg bitene i mixmasteren. Leg lar de mikses til noe veldig deig/grøt-aktig imens jeg river opp ost og steker koktskinke og klipper det opp. Jeg blander alt og rører i en bolle og steker det som vanlig vaffel i vaffeljern (selvom jeg ahr toas-jern er vaffeljern mye bedre til det). Ta gjerne i noe krydder eller annet du liker på toast. f.eks ketsjup. Når den er ferdig er den en vaffelformet og og sprø toast med bitene av kokt skinke oppå og inni. ha ett godt måltid. Lenke til kommentar
PT Skrevet 2. februar 2007 Del Skrevet 2. februar 2007 Genial tråd Kommer nok til å mekke meg litt toast i morgen, med diverse rester fra pizzalagingen i kveld. Kjøttdeig og sånt. Jummi Lenke til kommentar
Fisker Skrevet 4. februar 2007 Del Skrevet 4. februar 2007 Er det noen som har noen tips til krydder man kan bruke på ost&skinke-toast? Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 4. februar 2007 Del Skrevet 4. februar 2007 Er det noen som har noen tips til krydder man kan bruke på ost&skinke-toast? 7870105[/snapback] Provence, oregano, piffi, BBQ. Lenke til kommentar
GeO Skrevet 4. februar 2007 Del Skrevet 4. februar 2007 Er det noen som har noen tips til krydder man kan bruke på ost&skinke-toast? 7870105[/snapback] Provence, oregano, piffi, BBQ. 7870113[/snapback] Basilikum er også godt, evt. i form av et tynt lag pesto. Selv er jeg også glad i litt hvitløkspulver på, men det er jo typisk et krydder du enten elsker eller hater. Lenke til kommentar
Minus Skrevet 4. februar 2007 Del Skrevet 4. februar 2007 Jeg bruker ganske ofte oregano og tacokrydder jeg. Samt sennep. Det går vel under krydder, gjør det ikke? Lenke til kommentar
Pilot_ Skrevet 4. februar 2007 Del Skrevet 4. februar 2007 Jeg bruker ganske ofte oregano og tacokrydder jeg. Samt sennep. Det går vel under krydder, gjør det ikke? 7870812[/snapback] Mjaa, da kan man like godt regne ketchup og dressing som krydder, og det er det strengt tatt ikke. Lenke til kommentar
Varmo Skrevet 4. februar 2007 Del Skrevet 4. februar 2007 Toast a là Termometer 2 brødskiver (halvgrove) Norvegia Ost Hakket Løk Grillkrydder Hvitløksdressing Smør Lenke til kommentar
BeFs Skrevet 4. februar 2007 Del Skrevet 4. februar 2007 Sennep er faktisk krydder. http://en.wikipedia.org/wiki/Mustard_%28condiment%29 Står nederst, ved "spices" Lenke til kommentar
Tommy T Skrevet 4. februar 2007 Del Skrevet 4. februar 2007 trevakt-toast:skjer brød opp i skifer og skjer opp skivene i 4. deretter legger jeg bitene i mixmasteren. Leg lar de mikses til noe veldig deig/grøt-aktig imens jeg river opp ost og steker koktskinke og klipper det opp. Jeg blander alt og rører i en bolle og steker det som vanlig vaffel i vaffeljern (selvom jeg ahr toas-jern er vaffeljern mye bedre til det). Ta gjerne i noe krydder eller annet du liker på toast. f.eks ketsjup. Når den er ferdig er den en vaffelformet og og sprø toast med bitene av kokt skinke oppå og inni. ha ett godt måltid. Den var ikke dum Lenke til kommentar
Treblad Skrevet 5. februar 2007 Del Skrevet 5. februar 2007 Fortærte en ytterst smakfull toast i aften - den beste jeg har stelt i stand på lenge. Den bestod hovedsakelig av standardingredienser, men ... resultatet ble i hvert fall Treblad approved (©): Ketchup, oregano, cherry-tomater, paprikabiter, hakket løk, oliven, ost og skinke. Noen som har prøvd andre alternativer til ketchup, forresten? For eksempel salsasaus eller tomatpuré. I mine øyne er det ketchupen som danner selve grunnlaget i enhver toast, men jeg begynner likevel å bli en tanke lei av vanlig tomatketchup. Kunne vært artig å utvide horisonten litt. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 6. februar 2007 Del Skrevet 6. februar 2007 I går prøvde jeg toast med honningsøt barbequesaus, det var ikke godt. Testet også kebabkrydder og det smakte meget bra. Anbefales. Lenke til kommentar
Minus Skrevet 6. februar 2007 Del Skrevet 6. februar 2007 Du wh1te, du har ikke kunne slengt opp noen bilder av toastene du lager? Kunne vært interessant å se hvordan de ser ut rett før de skal spises. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 6. februar 2007 Del Skrevet 6. februar 2007 Jeg kan mekke en liten worklog senere i dag hvis jeg husker det. Lenke til kommentar
Pilot_ Skrevet 6. februar 2007 Del Skrevet 6. februar 2007 For eksempel salsasaus eller tomatpuré. 7880163[/snapback] Har lenge tenkt på å prøve tomatpurrè. Tror det kan være meget godt. Lenke til kommentar
GeO Skrevet 6. februar 2007 Del Skrevet 6. februar 2007 I mine øyne er det ketchupen som danner selve grunnlaget i enhver toast, men jeg begynner likevel å bli en tanke lei av vanlig tomatketchup. Kunne vært artig å utvide horisonten litt. 7880163[/snapback] I mine øyne er ketchup uspiselig i veldig mange tilfeller (i forhold til hvor ofte det faktisk brukes, altså), og har ingenting å gjøre i en god toast (OK, overdriver kanskje litt - det KAN sikkert være godt, men er iallfall ikke noe must). Toasten din hadde sikkert vært god med tomatpuré på. Så nokså lovende ut ellers, nemlig. Lenke til kommentar
Tommy T Skrevet 6. februar 2007 Del Skrevet 6. februar 2007 Noen som har prøvd andre alternativer til ketchup, forresten? For eksempel salsasaus eller tomatpuré. I mine øyne er det ketchupen som danner selve grunnlaget i enhver toast, men jeg begynner likevel å bli en tanke lei av vanlig tomatketchup. Kunne vært artig å utvide horisonten litt. Prøvde chili saus i går, (tyktflytende type) var mye bedre enn ketchup Lenke til kommentar
Mads-b Skrevet 6. februar 2007 Del Skrevet 6. februar 2007 Om det ikke er nevnt ennå: Pizza er satan sjøl om du varmer'n i micron, og tørr om du tar'n i stekeovnen, varm den derfor i ett stykk toastjern ved å ta to biter og klem sammen ostesidene. Beste jeg mekker i jernet ihvertfall. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå