BeFs Skrevet 21. januar 2007 Del Skrevet 21. januar 2007 Men, trevakt, er den seriøs? Hvis den er skal jeg prøve den en dag. Lenke til kommentar
m-momr Skrevet 21. januar 2007 Del Skrevet 21. januar 2007 Hva er best å rense toastmaskinen med? : -- ) 7756184[/snapback] mamma Lenke til kommentar
Mr.SS Skrevet 21. januar 2007 Del Skrevet 21. januar 2007 Det var planen helt til det ble gjort opprør mot meg. Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 22. januar 2007 Del Skrevet 22. januar 2007 Men, trevakt, er den seriøs? Hvis den er skal jeg prøve den en dag. 7766704[/snapback] Den er jo sand og ekte og veldig bra, men ideen var ikke seriøs. Det burde du prøve, slevom det tar litt tid å lage den. Jeg fremstillte det veldig enkelt. Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 22. januar 2007 Del Skrevet 22. januar 2007 Det var planen helt til det ble gjort opprør mot meg. 7772421[/snapback] samme her. Det er umulig å få av også. Men jeg er glad dagene mormoren min er her og gjør det for meg. Men hun er noen ganger litt røff så det svarte belegget faller ut. La oss diskutere hvordan toastere som er best. Jeg liker best de hvor hele underplater er riflete. De er også laget for annen mat, som f.eks hamburger og sånn, men de funker best for toast. spesielt når man ikke har to skiver. bare en og ost. det blit noe helt spesielt av det. Lenke til kommentar
Minus Skrevet 25. januar 2007 Del Skrevet 25. januar 2007 trevakt-toast:skjer brød opp i skifer og skjer opp skivene i 4. deretter legger jeg bitene i mixmasteren. Leg lar de mikses til noe veldig deig/grøt-aktig imens jeg river opp ost og steker koktskinke og klipper det opp. Jeg blander alt og rører i en bolle og steker det som vanlig vaffel i vaffeljern (selvom jeg ahr toas-jern er vaffeljern mye bedre til det). Ta gjerne i noe krydder eller annet du liker på toast. f.eks ketsjup. Når den er ferdig er den en vaffelformet og og sprø toast med bitene av kokt skinke oppå og inni. ha ett godt måltid. 7758957[/snapback] Haha, herlig oppskrift, trevakt! Må prøves Lagde meg en toast i går jeg og. Besto av: Brød Smør Sennep Ost Ketchup Skinke Ketchup Ost Sennep Smør Brød Og takk til Wlffrsether for at du skrev om sennep. Det gav en litt fyldigere smak. Er veldig fan av at det skal være symmetrisk satt opp når jeg lager toast, vet egentlig ikke hvorfor. Er bare sånn. Lenke til kommentar
hauska Skrevet 26. januar 2007 Del Skrevet 26. januar 2007 Det som og går ann, det er å ha på pizzafyll i stedet for pølse/skinke.(Slike grønne hermetiske bokser man får kjøpt, koster rundt 16,-) Går man lei av pølse eller skinke, er det et godt alternativ 7737178[/snapback] Dette må jeg prøve ut!! Lenke til kommentar
ZlaleX Skrevet 26. januar 2007 Del Skrevet 26. januar 2007 Ser at det er mange som bruker smør på begge sider, det alle har glemt, er det å ha litt krydder på smøret (på utsiden). Prøv gjerne pommes frites krydder, funker supert. Får en sprø og krydret utside. Lenke til kommentar
Krillekongen Skrevet 27. januar 2007 Del Skrevet 27. januar 2007 Ser at det er mange som bruker smør på begge sider, det alle har glemt, er det å ha litt krydder på smøret (på utsiden).Prøv gjerne pommes frites krydder, funker supert. Får en sprø og krydret utside. 7807461[/snapback] Dette må jeg prøve Lenke til kommentar
Th0mas Skrevet 27. januar 2007 Del Skrevet 27. januar 2007 - Brød - Spekeskinke (revet i små biter, vi hater vel alle å få med hele skinka i første jafs...) - En del ost, akkurat nok til at litt renner ut på siden av toasten og blir sprø - Brød Det er den mest geniale toasten jeg har smakt til dags dato. Fikk det først servert på en flyplass i Paris, og etter det har jeg vært frelst Lenke til kommentar
Pilot_ Skrevet 27. januar 2007 Del Skrevet 27. januar 2007 - Brød- Spekeskinke (revet i små biter, vi hater vel alle å få med hele skinka i første jafs...) - En del ost, akkurat nok til at litt renner ut på siden av toasten og blir sprø - Brød Det er den mest geniale toasten jeg har smakt til dags dato. Fikk det først servert på en flyplass i Paris, og etter det har jeg vært frelst 7808329[/snapback] Denne skal prøves ja. Lenke til kommentar
Hotel Papa Skrevet 28. januar 2007 Del Skrevet 28. januar 2007 - Brød- Spekeskinke (revet i små biter, vi hater vel alle å få med hele skinka i første jafs...) - En del ost, akkurat nok til at litt renner ut på siden av toasten og blir sprø - Brød Det er den mest geniale toasten jeg har smakt til dags dato. Fikk det først servert på en flyplass i Paris, og etter det har jeg vært frelst 7808329[/snapback] Jummi!! Den må prøves *få mamma til å kjøpe spekeskinke* Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 28. januar 2007 Del Skrevet 28. januar 2007 trevakt-toast:skjer brød opp i skifer og skjer opp skivene i 4. deretter legger jeg bitene i mixmasteren. Leg lar de mikses til noe veldig deig/grøt-aktig imens jeg river opp ost og steker koktskinke og klipper det opp. Jeg blander alt og rører i en bolle og steker det som vanlig vaffel i vaffeljern (selvom jeg ahr toas-jern er vaffeljern mye bedre til det). Ta gjerne i noe krydder eller annet du liker på toast. f.eks ketsjup. Når den er ferdig er den en vaffelformet og og sprø toast med bitene av kokt skinke oppå og inni. ha ett godt måltid. 7758957[/snapback] Haha, herlig oppskrift, trevakt! Må prøves 7794849[/snapback] Jeg liker å føre ting ett skritt videre på en litt vill måte Lenke til kommentar
GeO Skrevet 29. januar 2007 Del Skrevet 29. januar 2007 Har positive erfaringer med Lidls chilirøkte hvitost (husker ikke produktnavn, men det er nokså tykke og faste skiver skikkelig smakfull ost), spekepølse (variant av rødvinssalami) og jalapeño-pepper på. Litt mer smak enn den vanlige ost og skinke-toasten. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+5432143541 Skrevet 29. januar 2007 Del Skrevet 29. januar 2007 Vil noen her tro meg når jeg sier å ha litt sitronsaft på stekeoverflaten samtidig som du har på krydder på selve brødet gir en god smak på brødet. (Kan ikke noen spesiell oppskrift, bruker standard skinke og ost jeg) Litt rart formulert, men håper dere forsto hva jeg sa Men husk å ikke overdrive det da smaker det for sterkt Lenke til kommentar
Pilot_ Skrevet 29. januar 2007 Del Skrevet 29. januar 2007 Har positive erfaringer med Lidls chilirøkte hvitost (husker ikke produktnavn, men det er nokså tykke og faste skiver skikkelig smakfull ost), spekepølse (variant av rødvinssalami) og jalapeño-pepper på. Litt mer smak enn den vanlige ost og skinke-toasten. 7826984[/snapback] Høres nokså spesielt ut. Lurer på om jeg tørr å smake denne. Lenke til kommentar
GeO Skrevet 29. januar 2007 Del Skrevet 29. januar 2007 Har positive erfaringer med Lidls chilirøkte hvitost (husker ikke produktnavn, men det er nokså tykke og faste skiver skikkelig smakfull ost), spekepølse (variant av rødvinssalami) og jalapeño-pepper på. Litt mer smak enn den vanlige ost og skinke-toasten. 7826984[/snapback] Høres nokså spesielt ut. Lurer på om jeg tørr å smake denne. 7827514[/snapback] Å, du lever bare én gang, vet du. Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 30. januar 2007 Del Skrevet 30. januar 2007 Vil noen her tro meg når jeg sier å ha litt sitronsaft på stekeoverflaten samtidig som du har på krydder på selve brødet gir en god smak på brødet.(Kan ikke noen spesiell oppskrift, bruker standard skinke og ost jeg) Litt rart formulert, men håper dere forsto hva jeg sa Men husk å ikke overdrive det da smaker det for sterkt 7827451[/snapback] jeg tank tenkte meg at det er godt. det skal jeg prøve. Av sørladsships er min favoritt den med sitron. salt + søtt = godt da Har også prøvd når jeg var liten å ta popcorn pakket inn i.. gjett hva: sukkerspinn. Det er veldig mye dødsgodt. Lenke til kommentar
AllFather Skrevet 31. januar 2007 Del Skrevet 31. januar 2007 -------------------------------- Brød--------------------------------- Piffi allkrydder og pepper --------------------------------- Ost -------------------------------- Tomat og paprika --------------------------------- Kylling --------------------------------- Pepperoni --------------------------------- Ost --------------------------------- brød Lenke til kommentar
Minus Skrevet 31. januar 2007 Del Skrevet 31. januar 2007 Da var trevakts oppskrift utprøvd, og resultatet ser sånn ut: Klikk for å se/fjerne innholdet nedenfor Den ble bittelitt tørr, så det må litt mer smør til neste gang. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå