Leontodon Skrevet 18. januar 2007 Del Skrevet 18. januar 2007 Heisann, Er ivrig toaster selv når jeg er hjemme med foreldrene mine, men har dessverre ikke noe toast-jern hos meg selv. Ble veldig sugen på toast igjen når jeg leste her, og lurte på om noen vet hvor de kan selge et noenlunde billig jern? Har et stramt budsjett så. 7751162[/snapback] Jeg kjøpte mitt på siba. Kostet 250. Men de hadde noen billigere der. Lenke til kommentar
Pilot_ Skrevet 18. januar 2007 Del Skrevet 18. januar 2007 Heisann, Er ivrig toaster selv når jeg er hjemme med foreldrene mine, men har dessverre ikke noe toast-jern hos meg selv. Ble veldig sugen på toast igjen når jeg leste her, og lurte på om noen vet hvor de kan selge et noenlunde billig jern? Har et stramt budsjett så. 7751162[/snapback] Jeg kjøpte mitt på siba. Kostet 250. Men de hadde noen billigere der. 7751169[/snapback] Æsj.. ikke noe Siba-butikk i nærheten. Får bestille på nettet da kanskje. Takker for forslaget. Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 18. januar 2007 Del Skrevet 18. januar 2007 Expert selger mange bra toastjern. Lenke til kommentar
Hattifnatt Skrevet 18. januar 2007 Del Skrevet 18. januar 2007 Ååh, toast Nå har jeg et rimelig dårlig toastjern som jeg fikk i julegave. Toasten blir på en måte litt seig, den får ikke den gode, sprø overflaten som toasten vi laga på ungdomsskolen fikk Men det duger! Jeg liker det enkelt, lager som oftest brød (grovt) ketchup ost grillkrydder ost ketchup brød Når vi har skinke så pakker jeg den mellom osten, men er ikke alltid vi har det, siden vi ikke er så glad i skinke sånn ellers. Må innrømme at jeg er pittelitt lei av toasten min, så jeg skal prøve noen av tipsene deres Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 18. januar 2007 Del Skrevet 18. januar 2007 Prøvde forresten å lage toast av polarbrød (var alt jeg fant hjemme) for noen dager siden, og det ble mistenkelig godt. Polarbrødet løsnet også mye lettere fra toastjernet enn vanlig loff. 7736718[/snapback] Sitter i skrivende stund og venter på at to polartoaster skal bli kalde. De løsnet ikke akkurat lett fra jernet, men det var kanskje fordi jeg var raus med osten. Følgende har jeg installert mellom to skiver polar: Grov sennep Barbequesaus Skinke Skinke Ost Ost Piffi Oregano Lenke til kommentar
MaSo Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 Hvilken type polar var det? å blir de idet hele tatt sprø? Lenke til kommentar
Gjest Slettet+9817234daf Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 Det var sånn vanlig, litt grovt polar. Det ble sprøtt, men det var ikke spesielt godt. Lenke til kommentar
MaSo Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 (endret) ok holder meg til loff, å div andre typer brød Endret 19. januar 2007 av MaSo Lenke til kommentar
Mr.SS Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 Hva er vanlg tid å ha toasten i jernet før den er ferdig? Hva er best å rense toastmaskinen med? : -- ) Lenke til kommentar
Hattifnatt Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 Prøvde å lage toast med tomat i går, og det var skikkelig godt Lenke til kommentar
Khaya Ivorensis Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 Erlend's Sjokotoast: -Brød -Nugatti -Smør -Brød Smaker tilnærmet sjokoladekake Lenke til kommentar
djgudleif Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 Tøft! Skal prøve når jeg har lyst på sjokoladekake. Lenke til kommentar
BeFs Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 For å gjøre rent toastjernet bruker man en våt klut (ingen såpe eller kjemikalier!) eller hvis det er harde flekker så kan man skrape dem bort med en tresleiv eller plastikkniv. Ikke bruk metall mot teflon! Et toastjern bruker somregel å ha et lys på toppen. Min erfaring er at jeg legger i toasten når lyset slutter å lyse. Når jeg legger i toasten begynner lyset å lyse igjen, og når det slukker igjen etter det, så er toasten ferdig. Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 trevakt-toast: skjer brød opp i skifer og skjer opp skivene i 4. deretter legger jeg bitene i mixmasteren. Leg lar de mikses til noe veldig deig/grøt-aktig imens jeg river opp ost og steker koktskinke og klipper det opp. Jeg blander alt og rører i en bolle og steker det som vanlig vaffel i vaffeljern (selvom jeg ahr toas-jern er vaffeljern mye bedre til det). Ta gjerne i noe krydder eller annet du liker på toast. f.eks ketsjup. Når den er ferdig er den en vaffelformet og og sprø toast med bitene av kokt skinke oppå og inni. ha ett godt måltid. Lenke til kommentar
Der Kommissar Skrevet 20. januar 2007 Del Skrevet 20. januar 2007 En kompis hadde denne vrien: Bananskiver som du drysser o'boy eller nesquick-pulver over. Legges mellom to loffskiver. Lenke til kommentar
306 Skrevet 20. januar 2007 Del Skrevet 20. januar 2007 min variant: grovt/halvgrovt brød ("sandwich"-brødet på Kiwi funker bra, ferdig oppskåret:-) Dijon sennep (gjerne grov) Pepperoni-pølse (gilde har en pakke med små pølseskiver i åpne/lukke-pose, Genialt) Osteskiver, gjerne Tine sine oppskårne i skiver med åpne/lukke-pose To-tre minutter i Toastjern. Utrolig enkelt... Velbekomme! Lenke til kommentar
vesla Skrevet 20. januar 2007 Del Skrevet 20. januar 2007 For en delikat og fristende tråd! Toast er veldig godt når det er kaldt og regner/snør ute Jeg lager min som oftest slik: -Smør -Brød -Ost -Skinke -Krydder -Reker (jada, det er faktisk godt, med eller uten skinke) -Mer ost -Brød -Smør Av og til byttes også reker og skinke ut med kylling Men nå har jeg fått ganske mye ny inspirasjon til nye toast. Mye fristende her Lenke til kommentar
NgZ Skrevet 20. januar 2007 Del Skrevet 20. januar 2007 Heisann, Er ivrig toaster selv når jeg er hjemme med foreldrene mine, men har dessverre ikke noe toast-jern hos meg selv. Ble veldig sugen på toast igjen når jeg leste her, og lurte på om noen vet hvor de kan selge et noenlunde billig jern? Har et stramt budsjett så. 7751162[/snapback] Jeg kjøpte mitt for 129,- tror jeg det var, på Elkjøp. Lenke til kommentar
BeFs Skrevet 20. januar 2007 Del Skrevet 20. januar 2007 Leg lar de mikses til noe veldig deig/grøt-aktig Bruker du veldig bløtt brød? Man skal mikse veldig lenge før brød blir til grøt eller deig igjen. Lenke til kommentar
Gjest Skrevet 21. januar 2007 Del Skrevet 21. januar 2007 (endret) Leg lar de mikses til noe veldig deig/grøt-aktig Bruker du veldig bløtt brød? Man skal mikse veldig lenge før brød blir til grøt eller deig igjen. 7762482[/snapback] nei, men det er mer en formløs masse. det kommer veldig ann på om det er fersk eller hvilken type. hva synes dere om oppskriften min by teh way? Endret 21. januar 2007 av Gjest Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå