Gå til innhold
Trenger du tips og råd? Still spørsmål anonymt her ×

Gutter som sminker seg


Gjest Malley

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Bruker av og til litt bronsepudder eller hva det heter, for å ikke se sykelig slapp og bleik ut (spesielt nå på vinterstid). Aldri mye, men nok til å se litt friskere ut.

Helt greit imo.

Lenke til kommentar

Jeg kunne nok ikke funnet på å sminke meg på noen som helst måte og vist meg offentlig. (selv-innsikt kalles det) Har sovna på fylla og blitt sminka og det så IKKE bra ut :no:

 

Men jeg trener 4 dager i uka, hovedsaklig pga. det estetiske. (Self. pga de helsemessige fordelene, men dette er ikke hovedgrunnen)

Hår gidder jeg ikke å stresse med hver morgen så maskin på 3mm er genialt.

Kroppshår kan til nød stusses litt når det trengs. Barbering av legger, armhuler og baller er fysj-fysj. :sick:

Homsegrill har jeg aldri prøvd, men har hørt at det har positiv innvirkning på energi og humør på vinteren. Og dama mi blir jo helt pus av litt solbrune muskler (Kanskje noe å vurdere :grin: )

Også klatter jeg litt fuktighetskrem i trynet etter barbering da... Men dro streken når dama prøvde å pakke på meg noe dritt med fuktighets-/selvbruningskrem i ett :ermm:

 

Jeg gjør alt dette styret, men har aldri fått høre at jeg er femi/bøøg/etc.

Men hadde jeg droppa alt det andre styret jeg gjør og bare sminka meg så hadde jeg nok fått høre det ;)

Lenke til kommentar

Alt dette styret? Du trener, vasker deg og barberer deg? Kan ikke påstå det er så mye. Virker mer som du desperat prøver å holde på manndommen din. Jeg ser ikke noe galt i å barbere pungen, sole seg, eller bruke 2min på håret. Jentene liker det, og jeg liker jenter. Ingenting av dette senker testosteronnivået mitt.

Lenke til kommentar

Ser ikke noe galt i at noen gutter sminker seg så lenge de ikke overdriver helt...

 

Blir for dumt å si at de ikke kan sminke seg fordi de er menn, folk får vel bestemme selv hva de vil gjøre.

 

Selv kunne jeg aldri tenkt å sminke meg, men dømmer ikke andre som gjør det.

Lenke til kommentar
Gjest Guest_Per_*

Hei, jeg heter "Per", er 23 år, og jeg sminker meg. Sånn, der var det sagt.

 

Hvorfor sminker jeg meg? Den egentlige årsaken til at jeg sminker meg er for å se bedre ut. Jeg bruker kun dekkstift, brunkrem og ørltie grann pudder, men aldri såpass mye at det er synlig. Jeg har heller aldri fått kommentarer på om jeg sminker meg eller ikke - men heller at jeg ser bra ut og har veldig pen hud. Nå som jeg først er i gang kan jeg også innrømme at jeg bruker ansiktsmasker regelmessig og benytter fuktighetskrem både morgen og kveld.

 

Jeg begynte vel å eksperimentere med sminke når jeg var liten, eller rettere sagt - søsteren min eksperimenterte med sminke på meg :). Oppmerksomhet fra storesøster var jo helt fett det, så jeg ble med på det uten problemer. Når jeg ble rundtom seks år gammel følte jeg meg for voksen for sånt, og kuttet det helt ut inntil jeg begynte å få kviser i puberteten. Da var det igjen tid for eksperimentering, men ettersom søsteren min hadde flyttet ut (og moren min hadde dratt til et bedre sted), måtte jeg manne meg opp for å gå til butikken og kjøpe hudpleieprodukter selv. Forresten, jeg kommer fra en liten by hvor ganske mange vet hvem jeg er, så jeg måtte derfor dra til nabobygda (med buss) for å handle disse produktene.

 

Når jeg begynte å bruke disse produktene for alvor i 15årsalderen var jeg ikke drevet i gamet i det hele tatt, og det kunne også sees for å si det sånn. Jeg sminket meg i skjul når jeg visste jeg var alene hjemme, og måtte alltid hoppe i dusjen hvis det kom noen uventede på besøk. Etter et par måneder med sminking i skjul og studering av bilder før og etter sminke, begynte jeg å bevege meg utendørs med sminke på. Ingen kommenterte at jeg hadde sminket meg, og jeg følte meg utrolig mye mer selvsikker - nettopp fordi jeg visste at jeg så bra ut (eller hvertfall bedre enn hvis jeg ikke hadde brukt sminke). Mange fortalte meg at de syntes jeg var heldig som ikke hadde like mye problemer med kviser og urenheter som dem, og at huden min alltid var ren og pen. Når jeg fylte 18, traff jeg dama som jeg fremdeles er sammen med (og bor sammen med) i dag. Til å begynne med turte jeg ikke å fortelle henne at jeg sminket meg, men når vi ble mer kjent, måtte jeg til slutt fortelle henne det. Det overrasket meg da at hun tok det veldig bra, og syntes det var utrolig kult at det fantes gutter som sminket seg. Hun hadde aldri truffet noen som gjorde det før, men hvis det hjalp dem å føle seg bedre og mer selvsikre, hvorfor skulle dem ikke sminke seg? Hun ga meg i tillegg mange tips på hvordan jeg kunne bruke sminke for å se enda bedre ut, samtidig som jeg så naturlig og usminket ut.

 

Nå bruker jeg hudpleieprodukter omtrent hver dag, bruker ansiktsmaske hver halvannen uke og bruker ellers kremer og pudder for å gjøre huden min finere, renere og selvfølgelig for å skjule kviser. Dessverre har det seg slik at jeg ikke har fortalt noen andre enn madammen at jeg bruker sminke, og det tror jeg aldri jeg kommer til å gjøre heller. Etter å ha lest noen av postene i denne tråden, vet jeg hvordan folk hadde sett på meg hvis det noen gang kom ut. Trist, men sånn er det bare.

 

Jeg er hvertfall av den oppfatning at hvis det finnes produkter som kan hjelpe deg selv med å se bedre ut, hvorfor i all verden skal du da ikke bruke dem?

Lenke til kommentar

svart eyeliner på våtkanten er bare æsj. Men har egentlig ikke så mye imot hvis en gutt tar vare på ansiktet sitt uasnett om det er med sminke eller whatnot.

 

Men når jeg mener sminke så mener jeg ikke mascara og typiske jentegreier :!: mener dekkstift hvis det er kviser som popper ut et eller annet sted :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...