Gå til innhold

Tips til en kommende orc lakei?


Anbefalte innlegg

Greit, er helt ny i gothic serien. Fikk gothic 3 av onkelen etter en tur til tyskland, og etter litt om og men + en grei kompis var en engelsk versjon lagt inn og patchet til 1.12 (det er den nyeste, sant?).

 

Så, etter å ha slaktet ned en gjeng med orker følte jeg at jeg hadde ett bittelite grep på spillet og skulle sette igang. Men, hvor skal jeg? Vil helst spille "ond", men eneste quest jeg har hvor jeg vet hvor jeg skal er til en opprørsleir, og det vil kanskje ikke være riktig sted å starte min karriere som ork lakei?

 

Ville satt stor pris på noen start tips, både til våpen, ferdigheter og hvor jeg bør gå.

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg anbefaler å gå til Cape Dun først vis du vil gjøre noen oppdrag for orkene. Cape Dun ligger i nærheten av Reddock(oppprørsleiren). Etter at du har gjort noen oppdrag der vil orkene få større respekt for deg. Det gjør heller ikke så veldig mye om du gjør noen opppdrag i opprørsleieren.

 

Angående ferdigheter så kommer det ann på om du vil bli magiker eller en fighter. Vil du bli en magiker kan du begynne å bruke ferdighetspoeng på Ancient Magic, men det kan være litt vanskelig å finne noen som vil lære deg det. Spells kan du lære ved statuer av enten Innos eller Beliar. Innosstatuer finner du som regel i opprørsleire. En Beliarstatue kan du bla. finne utenfor Cape Dun. Vil du bli en fighter er det selvsagt strength og endel andre fightingskills som gjelder.

Endret av Husgark
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...