djgudleif Skrevet 15. januar 2007 Del Skrevet 15. januar 2007 (endret) Eh ja... Kan man lage rømme av å blande mange husholdningsmidler? F.eks.. eh, melk og smør? Hadde vært drittfett med en customized rømme. Endret 15. januar 2007 av ikkespisgress Lenke til kommentar
pian Skrevet 15. januar 2007 Del Skrevet 15. januar 2007 øhhh, rømme er rømme, det er vel surna fløte om jeg ikke tar helt feil... så du kan nok ikke lage det av å blande to ikke-rømme-produkter! sannelig mye rart folk lurer på her i verden Lenke til kommentar
djgudleif Skrevet 15. januar 2007 Forfatter Del Skrevet 15. januar 2007 (endret) Hva skjer hvis jeg tar litt mel oppi fløte? Får jeg da rømmekonsistens? Garanetert ikke.. Et annet spørsmål da... Hvordan får jeg rømmekonsistens? Endret 15. januar 2007 av ikkespisgress Lenke til kommentar
Bruktbilen Skrevet 15. januar 2007 Del Skrevet 15. januar 2007 Ved å kjøpe rømme... Hvorfor vil du ha rømmekonsistens? o_O Lenke til kommentar
Zeph Skrevet 15. januar 2007 Del Skrevet 15. januar 2007 http://www.gourmetsleuth.com/recipe_sourcream.htm http://www.recipezaar.com/library/getentry.zsp?id=147 Lenke til kommentar
djgudleif Skrevet 15. januar 2007 Forfatter Del Skrevet 15. januar 2007 (endret) Det sitter så godt på potetgullet, og andre ting. Det er ikke alltid man har rømmen klar vet du. EDIT: Takk for de linkene! Endret 15. januar 2007 av ikkespisgress Lenke til kommentar
pian Skrevet 15. januar 2007 Del Skrevet 15. januar 2007 hehe, den første linken var kul. men jeg vil vel fortsatt anbefale å gå på butikken, med mindre det tar deg over 24 timer Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå