Gå til innhold

Nytt 8800GTX, brukt ved ankomst? :S


Anbefalte innlegg

Etter en nærmere titt på mitt 8800GTX kort ser jeg at det er små striper på pinnene på skjermkortet mitt, det er også små hakk der du skal låse fast skjermkortet til Hk'et :S er dette standard prosedyre på alle skjermkort under tester o.l eller er det tegn på at det er brukt?

 

Ikke at jeg bryr meg sånn veldig mye, men har nå kjøpt et nytt skjermkort...

 

Edit: Ser også at emballasjen selve kortet var i var teipet igjen. Altså den gule lappen det stod attention på var åpnet fra før.

Endret av Drunk_Panda
Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Det kan hende at kortet er blitt sendt tilbake ved bruk av angreretten. Da er det ikke alltid at delene havner på biligsalg(demovarer ol.) Så ja, det kan hende at du har fått et brukt kort.

 

edit, jeg så editen din, jeg hadde sendt kortet tilbake, eller krevd noe penger refundert fordi du har betalt full pris for noe som er åpnet/brukt fra før.

Endret av Tøffe-Tetra
Lenke til kommentar
Hvis det funka, ville jeg ikke sendt det tilbake. Ville bare sendt en klage mail og bedt om rabatt.

7719243[/snapback]

 

Vel er ikke lett å få testa det... har ikke fått hk'et mitt enda, så jeg kan vel like godt be om å få nytt?

7719260[/snapback]

 

Ikke gidd å lag noe styr av det. Du kan jo sende de en mail og si at sånt bør de ikke gjøre. Men ikke noe å lage styr for. Synes jeg.

Lenke til kommentar

Jeg fikk akkurat det samme fra Master-IT. Og jeg har fått tilsendt et nytt kort i Posten etter at jeg klagde på det. Det som slo meg når jeg fikk det nye kortet er at pakken var plastet inn som man forventer når man kjøper en ny vare, men antistat posen var åpnet (det gule forseglingsklistremerket var brutt) også teipet igjen med vanlig blank "kontor" teip.

Min konklusjon er at mest sannsynlig har Club 3D åpnet kortene før de ble pakket i pappeskene sine og sendt ut til leverandørene også "slurvet" med forseglingen etter at de var ferdige med hva de nå enn gjorde.

Lenke til kommentar

Fikk mitt kort fra masterit.no i dag. Samme her... Var plastikk på esken, men en blank teip satt over den gule forseglingen på posen. Så da må det være Club3D selv som har byttet kort.

 

La merke til en annen ting... Og det var at kortet hadde ingen Club3D klistremerke på viften eller oppå kjøleren. Den hadde bare nVidia klistremerke. Akkurat slik som referansekortene til nVidia. Vanligvis bruker jo produsenten å sette på sitt eget klistremerke. Dette får meg til å tro at Club3D har hatt det så travelt med å få kortene ut på markedet at de ikke har orket å ta seg tid til dette.

 

Hva med dere andre? Har dere nVidia klistremerke på viften?

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...