Sewero Skrevet 16. januar 2007 Del Skrevet 16. januar 2007 Bruk saks, og klipp som om du var du har alzheimers. 7739335[/snapback] De klipper jo ikke så ille? Lenke til kommentar
Brian Skrevet 16. januar 2007 Del Skrevet 16. januar 2007 Bruker som oftest å dele den i åtte trekanter alt etter formen. Av og til gidder jeg ikke, og deler den i fire. Lenke til kommentar
RIP Skrevet 17. januar 2007 Del Skrevet 17. januar 2007 Alltid 8 trekanter, uansett hvor liten pizzaen er (eller så lenge de er over 10cm i diameter). Firkanter, for firkanta pizzaer Lenke til kommentar
mecha slin Skrevet 18. januar 2007 Del Skrevet 18. januar 2007 Bruk saks, og klipp som om du var du har alzheimers. 7739335[/snapback] Haha Skal jeg gjøre neste gang jeg kommer for sent på vorspiel. Da blir jeg garantert kongen etterpå. (ja jeg har dumme venner) Lenke til kommentar
Olum Skrevet 19. januar 2007 Forfatter Del Skrevet 19. januar 2007 Har et stort antall pizzaskjærer eller hva det nå heter.. ja hva heter det egentlig, de runde dingsene du skjærer pizzaen med? (aner jeg en ny topic) 7716344[/snapback] Pizzahjul? 7737286[/snapback] Pizzahjul! 7737295[/snapback] De heter pizzahjul ja Lenke til kommentar
asoris Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 Med pizzahjul så klart. Lenke til kommentar
MaSo Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 noen som har prøvd å dele pizzaen først å så steke den? Lenke til kommentar
Brian Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 noen som har prøvd å dele pizzaen først å så steke den? 7755676[/snapback] ja det er et helvete. Iallefall når den er dypfryst og hvis jeg bare skal ha en halv en. Da tar jeg frem den største og sløeste kniven på kjøkkenet og prøver febrilskt å dele den. Ender som oftest med at hele pizzaen knekker i store flak, og pizzafyllet hagler veggimellom. Lenke til kommentar
MaSo Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 hehe ok, skal ikke prøve det da Lenke til kommentar
Bruker-33331 Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 noen som har prøvd å dele pizzaen først å så steke den? 7755676[/snapback] ja det er et helvete. Iallefall når den er dypfryst og hvis jeg bare skal ha en halv en. Da tar jeg frem den største og sløeste kniven på kjøkkenet og prøver febrilskt å dele den. Ender som oftest med at hele pizzaen knekker i store flak, og pizzafyllet hagler veggimellom. 7755941[/snapback] Knekk den, da. Lenke til kommentar
Brian Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 Knekk den, da. 7756177[/snapback] hehehe, har også prøvd det, men det er 50% sjanse for at alt fyllet stikker av eller at den knekker på en plass den ikke bør. Men det går noen ganger. Så denne metoden bør du bruke hvis du ikke er kjempesulten eller har en pizza til i reserve. Lenke til kommentar
kdog Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 Knekk den, da. 7756177[/snapback] hehehe, har også prøvd det, men det er 50% sjanse for at alt fyllet stikker av eller at den knekker på en plass den ikke bør. Men det går noen ganger. Så denne metoden bør du bruke hvis du ikke er kjempesulten eller har en pizza til i reserve. 7756198[/snapback] Det er jo hybeltriks nr.1! Selvsagt mens den er frossen og plasten på. Knekkes to ganger så har du 4 flotte biter. Det er forresten sektorer og ikke trekanter Lenke til kommentar
Bruker-33331 Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 Du må jo knekke mens den er INNI plasten. Lenke til kommentar
Brian Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 åja, så klart. tenker ikke lengre enn en halvmeter jeg heller da. Når jeg kommer hjem fra skolen koker hue mitt etter skoledagen og jeg vil da bare få pizzaen fortest mulig inn i ovnen slik at jeg kan mette den illsinte magen. Lenke til kommentar
Jonnar Skrevet 19. januar 2007 Del Skrevet 19. januar 2007 Runde pizzaer: Pizzaer paa samme storrelse som Grandiosa og Big One deles i 8 like store trekanter. Runde pizzaer som er mindre enn dette, f.eks La Mia, deles i 4 trekanter. Firkantede pizzaer: Deles i firkanter. Antall varierer med storrelse. Lenke til kommentar
Rambo116 Skrevet 21. januar 2007 Del Skrevet 21. januar 2007 jeg kutter ned til 4 biter : P Lenke til kommentar
Xzii Skrevet 22. januar 2007 Del Skrevet 22. januar 2007 8 biter fra kant til kant så lenge den er rund. Firkantet kommer an på størrelsen, men rutemønster er et must. Lenke til kommentar
remmm Skrevet 22. januar 2007 Del Skrevet 22. januar 2007 (endret) Runde pizzaer som grandiosa etc, deles opp i 4 trekantede biter om jeg er for meg selv, eller har mindre enn 4 gjester. Om det er mer enn 4 som skal ha, deles den opp i 8. Hjemmelagde pizzaer, som alltid er firkantede i mitt hjem, deles opp i firkantede biter. Endret 22. januar 2007 av remmm Lenke til kommentar
duligot Skrevet 24. januar 2007 Del Skrevet 24. januar 2007 Dele pizza er noe av det dumeste du kan gjøre masse søl og greier nei gjør som meg spis pizza uten å dele den opp ! Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå