Gå til innhold

Hvordan skjære opp pizza?


Olum

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Runde pizzaer deles opp i 4, 6 eller 8, varierer litt. Skal den deles på 3 eller mer, deles den i 8. Er det bare meg som skal ha, blir det 4 eller 6 som oftest. 4 biter på små pizzaer som Pizza Orginale og 6 på Grandis og BigOne.

 

Firkantet pizza (hjemmlaget) blir som oftest delt opp i firkanter, gjerne 5 på langs og 4 på tvers eller noe, alt etter størrelsen.

 

Givende diskusjon... :p

Lenke til kommentar
Den blir kutta i 8 bitar, er det 3 eller 5 som skal ha og alle vil ha like mykje så blir den delt i 5/6 stykker á 1/8 og resten delt på 3 eller 5.

7719629[/snapback]

Skal 3-5 personer dele så blir den allikevel delt i 8, så får man spise hurtig om man vil ha. Men dersom vi er 3-5 personer pleier neppe én pizza å være nok, eller så spiser vi på f.eks. Peppes hvor man får mange firkanter.

7720429[/snapback]

Det varierer sjølvsagt etter kven som er med, er eg heime med brødre så skal alt være likt, med kompisar er det ikkje så farleg.

Lenke til kommentar
Den blir kutta i 8 bitar, er det 3 eller 5 som skal ha og alle vil ha like mykje så blir den delt i 5/6 stykker á 1/8 og resten delt på 3 eller 5.

7719629[/snapback]

Skal 3-5 personer dele så blir den allikevel delt i 8, så får man spise hurtig om man vil ha. Men dersom vi er 3-5 personer pleier neppe én pizza å være nok, eller så spiser vi på f.eks. Peppes hvor man får mange firkanter.

7720429[/snapback]

Det varierer sjølvsagt etter kven som er med, er eg heime med brødre så skal alt være likt, med kompisar er det ikkje så farleg.

7722191[/snapback]

 

Når man er med kompiser kan man lett ta litt av deres piza uten at de merker det :!:

Lenke til kommentar

De deles opp etter sult. Er man sulten deler man opp i mange biter, 8+. Er man mindre sulten så deler man opp i færre biter, typ 4, siden man ikke orker like mye. Det er jo logisk?

 

Selv er jeg så radikal at jeg går for 6-deling på runde pizzaer og redskapen består av en stor kniv med kraftig buet egg. De tradisjonelle pizzakutterne har en tendens til å trekke med fyllet utover og generelt komme til kort. En skarp kniv med buet og lang egg derimot, klarer brasene perfekt. Og selve teknikken består i å presse kniven igjennom pizzaen, på samme måte som man kutter opp salat osv.

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...