Ozelot Skrevet 12. januar 2007 Del Skrevet 12. januar 2007 Går det an å flambere(eller ferdiggjøre for å bruke et bedre ord) en Creme Brulê i en micro, hvis den ikke er blitt flambert ? Lenke til kommentar
Niqābninja Skrevet 12. januar 2007 Del Skrevet 12. januar 2007 Mja, tviler jeg på. I og med at micro'en varmer innenfra og ikke fra toppen av (: Lenke til kommentar
Thlom Skrevet 12. januar 2007 Del Skrevet 12. januar 2007 Nope. Sett den heller i en steikovn med grillfunksjon. Sett creme bruleen på øverste rille, steikovnen på full guffe og grillfunksjon. Det går FORT, så følg med hele tida, er snakk om MAKS 1-2 minutter. Om du lager denne desserten ofte er det kanskje ikke så dumt å kjøpe seg en creme bruleê brenner Lenke til kommentar
Dorothy Skrevet 18. februar 2007 Del Skrevet 18. februar 2007 Creme Brûléen blir brent på 1-2-3 når man bruker grillfunksjonen i stekeovnen. Med mindre du skal lage til mange personer burde du skaffe deg en brenner/skibrenner og lightergass, det gir best resultat! Micro'n er ikke mye tess. Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 18. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 18. februar 2007 Grunnen til at jeg spurte, var fordi jeg og resten av bølingen(familien) var nede på Ikea (stavanger) og handla oss dill-dall. Når vi skulle spise, valgte jeg cremê Bruleê fordi forrige den var helt sinnsyk god sist gang jeg prøvde noe sånt(dette var forresten på en meget fin restaurent i haugesund). Måtte tenke meg to ganger om når hu dama i disken på Ikea-kafeen sa jeg skulle putte den i microen og ..."flambere" den. Lenke til kommentar
Fin Skjorte Skrevet 27. februar 2007 Del Skrevet 27. februar 2007 Grunnen til at jeg spurte, var fordi jeg og resten av bølingen(familien) var nede på Ikea (stavanger) og handla oss dill-dall. Når vi skulle spise, valgte jeg cremê Bruleê fordi forrige den var helt sinnsyk god sist gang jeg prøvde noe sånt(dette var forresten på en meget fin restaurent i haugesund). Måtte tenke meg to ganger om når hu dama i disken på Ikea-kafeen sa jeg skulle putte den i microen og ..."flambere" den. 7970100[/snapback] Sukkeret var sikkert ferdig stekt, og den skulle vel bare varmes. At hun kalte det flambering får gå på hennes regning. Hvordan smakte den da? Har opplevd stor forskjeller på gode og dårlige CB'er! Og er de god så er de god, og dårlige er virkelig dårlige! Lenke til kommentar
Smirnoff Skrevet 27. februar 2007 Del Skrevet 27. februar 2007 Microen vil vel bare koke hele Cremê Bruleêen. (Med mindre du har grillelement kanskje) Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 27. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 27. februar 2007 Sukkeret var sikkert ferdig stekt, og den skulle vel bare varmes. At hun kalte det flambering får gå på hennes regning. Hvordan smakte den da? Har opplevd stor forskjeller på gode og dårlige CB'er! Og er de god så er de god, og dårlige er virkelig dårlige! 8037000[/snapback] Etter gjentatte forsøk på å "flambere" den i microen(bruker ikke micro, så litt nysjerrig på hvordan den reagerte) så var den likedan på utseende, men den var litt varmere. Fikk bytta den vekk, mista matlysten av å se på den. Lenke til kommentar
SSSø Skrevet 27. februar 2007 Del Skrevet 27. februar 2007 Mja, tviler jeg på. I og med at micro'en varmer innenfra og ikke fra toppen av (: 7706206[/snapback] Hvor har du det fra? En micro sender ut bølger som får vannmolekylene til å bevege på seg. Friksjonen skaper varme, og det koker...fra utsiden og inn. Når det kommer til å flambere noe i en micro er det en dårlig idé, Lenke til kommentar
Marianneg Skrevet 27. februar 2007 Del Skrevet 27. februar 2007 Det sa de til meg og en gang på Ikea på forus og da forstod hun ingenting når jeg påsto det ikke gikk og ikke ville det. Men de tok den ut og satt den under grillen bittelitt så jeg fikk viljen min. Bare be om det neste gang du og. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 28. februar 2007 Del Skrevet 28. februar 2007 eheh... flambere den i microene ja... de flamberer ikke CB , de brenner av sukkeret, dette er umulig i en micro, og CB e ikkje godt, rett og slett feit og ekkel pudding med karamell på toppen, men sikkert noe som liker det.. hvor i haugesund du smakte den CB ? lothes? hennig olsen leverer ut MYE CB til restauranter... som bare varmes i micro Lenke til kommentar
Ozelot Skrevet 28. februar 2007 Forfatter Del Skrevet 28. februar 2007 eheh... flambere den i microene ja... de flamberer ikke CB , de brenner av sukkeret, dette er umulig i en micro, og CB e ikkje godt, rett og slett feit og ekkel pudding med karamell på toppen, men sikkert noe som liker det.. hvor i haugesund du smakte den CB ? lothes? hennig olsen leverer ut MYE CB til restauranter... som bare varmes i micro 8042966[/snapback] Tror det heter Bestastuå(ved siden av kråkereiret). Hadde vinkjeller og skikkelig fine lokaler. Lenke til kommentar
toazty Skrevet 28. februar 2007 Del Skrevet 28. februar 2007 hehe.. bestastuå ja... nice place.. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå