pumba50 Skrevet 11. januar 2007 Del Skrevet 11. januar 2007 Hvis du har sett slike poser i hylla, som regel ved siden av melpakkene; slike brødblandinger som er ferdig m/ tørrgjær festet på toppen, klart til baking. Jeg har sett Fullkornsblanding, Firekornblanding og en annen type. "Problemet" med disse posene er at dem har høyere glykemisk indeks enn Dr. Linbergs fullkorn brød som jeg bruker å spise til vanlig. Det har veldig mye protein og veldig mye fiber og lite karbs, 18 g pr 100 g vare. Mens disse ferdigposene har som regel mellom 40 og 50 g karbs pr 100 g. Fins det ingen som er ennå bedre enn Lindberg brødet, i ferdigposer? Kan man eventuelt putte noe ekstra oppi disse blandingene for å senke den glykemiske indeksen, for jeg vil helst spise brød på morgenen uten at blodsukkeret spretter til vers. Noen med peiling? Lenke til kommentar
Frosten Skrevet 11. januar 2007 Del Skrevet 11. januar 2007 Blodsukkeret vil utgjevne seg så lenge du er flink til å mikse mat med høy GI og lav GI. Et annet triks er å spise mat med lav GI rundt en time før du inntar et måltid med høy GI, men dette er ikke så greit på morgenen Dersom du også inntar en god del proteiner og fett sammen med karbohydratene vil den høye GIen ha mindre å si enn om du skulle spist karbo med høy GI alene. Ang slike brødposer så har jeg ikke anelse. Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå