Gå til innhold

Please, trenger råd!!


Anbefalte innlegg

Hei folkens!!

 

Jeg skal kjøpe noen nye komponenter til min pc(begynner å bli out of date!!!). Å jeg trenger deres meninger til å foreta disse valgene.

 

*Asus A7N266-E Hovedkort for Socket A DDR

nForce420D, ATA/100, ATX, DDR, lyd, lan

*AMD Athlon XP1800+ 1.53 GHz 266 MHz

*DDR-DIMM PC2100 512MB DDR CL2.5

*Et G3 kort (tar mere enn gjerne anbefallinger av dere der ute)Men jeg tenker på et gainward G3 ti200, skal ikke ha de dyreste. (Jeg har også tenkt på et ATI R8500) Hva er best??

*Thermal Integration CPU-Vifte A/7/370

TI-V77L

 

Ang; Hovedkortet, er det et klokt valg Har lest at det nye chipssettet fra Nvidia (420NForce) er bedre på mange områder enn de andre HK på et AMD system. Er det noe vits å satse på det??

Ellers de andre funksjonene på HK, for eks; G2 GPU og lydkort integrert i HK, er det bra?

 

Men ellers, hvordan er komponentene

 

Jeg synes ihvertfall at det hørtes litt rått ut

 

Ellers, GOD JUL!!! :smile: :smile: :smile: :smile: :smile:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

det høres ut som en superb maskin spør du meg.

jeg vet ikke noe spes. om nForce kortet ennå, og siden det er så nytt ville jeg ha venta litt (fordi dette er den første versjonen av nForce-chipsettet og det GARANTERES flere versjoner av den) med å kjøpe den... Men det virker som om at du har det meste på styr, jeg vil iaffal ha spurt rundt, sjekka tester og konklusjoner for å finne ut om det hk'et holder det den lover.

Lenke til kommentar

Mener å ha hørt at nForce ikke levde helt opp til forventningene (Tror det var test på Tomshardware for en liten stund siden)... Det skulle jo banke KT266A kortene, noe det ikke greite (kanskje det kommer noen drivere som fikser det, nvidia er jo xperter på drivere :smile: )

Den vifta du har valgt, hvor kjøper du den fra? Har ikke hørt om den, men Alpha 8045 vifta er helt konge (har den på min Athlon 1,4@1,466, laveste volt på vifta, og aldri over 45 grader, selv med systemtemp på 34!) Dom har'n på microplex...

Ellers tror jeg at Geforce 3Ti 200 er et bra valg... "Lurte" en kompis til å bestille ett i dag så det blir spennende å se hvordan det fungerer... :smile:

Lenke til kommentar

jeg og vet ikke noe særlig on NForce kortene, men dei er sikkert meget bra.

en ting om NForce er at for å utnytte den 128bits minneadresseringen så må du bruke to identiske ram brikker, med en eller tre så får du 64bits minneadressering.

etter om dette har noe å si på realworld ytelse vet jeg ingenting om, men må inrømme at det låter litt fett :smile:

 

Ang grafikk-kort.

Radeon 8500 er noe raskere en GF3 Ti200 og ligger vel sånn omtrent i samme prisklasse. Ti200 kan vere mye billigere, men da er det utstyrt med billig ram og ikke noe ekstra..

 

Har selv bestillt meg Radeon8500 :grin:

Lenke til kommentar

Takker og bukker for deres svar og råd :smile:

 

Ja det er vel sikkert ganske smart å vente med hovedkortet, siden det er så nytt. Men jeg tror det blir Radeon8500, har lest at det er et veldig bra kort for de penga.

 

Ang vifta, så har jeg funnet den på komplett, skulle vist være ganske bra :smile:

 

Noen som vet når det eventuelt kommer nye 420NForce HK på markedet (Utenom asus sine to og MSI)

 

God Jul :smile: :smile: :smile:

Lenke til kommentar

Ikke for å prøve å presse deg til å kjøpe noe annet, men når det gjelder vifta; Ikke stol blindt på komplett...

Kjøpte ei vifte/kjøleribbe der til en 1ghz athlon. Den skulle takle prosessorer opp til enten 1,1 eller 1,4 (husker ikke helt). Når jeg startet opp pc'en (hadde benyttet arctic silver kjølepasta, og jeg har en del erfaring med å sette på vifter, så jeg veit den satt skikkelig) så gikk temperaturen opp til nesten 80 grader i windows!!! Sendte mail til komplett og klagde på kjøleribba og fikk mail tilbake: Bare temperaturen ikke kommer opp i 90 så er det helt greit....

Så mye brydde dom seg om det....

 

Men hvis du kjenner noen som anbefaler den vifta du har satt opp så er det nok greit, men JEG stoler ikke på komplett når det gjelder vifter... Det var første og siste gang (var ikke min pc heller....)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...