Gå til innhold

Den Store Aksjetråden


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Nå skal jeg samle all kapital i en aksje, da jeg har lært at å betale 30 dollar for både salg og kjøp spiser mye profitt.

Å sitte med en ekstrem mengde risiko du ikke får betalt for (usystematisk risiko) er også en effektiv strategi for verdiøding.

 

Nå står aksjesparing for under 10 % av min totale sparing, så risikoen er heller liten. Et eventuellt tap blir spist opp av renter fra resten om jeg ikke har gjort noe alvorlig galt. Og med en begrenset kapital til aksjeinvestering/sparing er det ikke særlg lurt å gå for vidt.

Du skrev at du skulle samle all kapital i en aksje, mens du egentlig mente all kapitalen bundet i aksjer til en aksje. 90% av kapitalen har du jo i banken. ;)

 

Stemmer nok det ja. Var da voldsomt så nøye vi var på det her :p

 

 

Det er ikke noen pensjonsinvestering nei, det er stort sett for egen læring og underholdning, samt overdreven tro på egne evner.

 

 

 

 

 

Lenke til kommentar

Læring og underholdning er også grunnen til at jeg tukler med aksjer. Handler også bare med småbeløp, men avkastning måles i %, ikke i kroner og øre! =)

 

70 % siden starten av desember! :w00t:

I såtilfelle har jeg bikket 95% på funcom på 2/3 måneder rundt årsskiftet. Har investert mer i aksjen i løpet av de siste månedene så hva det generelle overskuddet er nå prosentvis har jeg falt litt av. Nå holder jeg mer styr på kroner og øre i profitt.

 

Tipper jeg er på rundt 50% profitt siden jeg startet i oktober.

 

Tenker jeg hopper ut derfra relativt tidlig i april, avhengig av launch, siden jeg regner med at det blir trangt i døra rundt launch.

Endret av Ueland
Lenke til kommentar

Tipper enkelte trekker ut og realiserer. Mange vil nok også kjøpe seg inn igjen relativt raskt. Kanskje allerede samme dag.

 

Tipper vi får et fall på 5-7 %, før den henter seg inn igjen mot slutten av dagen og ender svakt ned (<2-3%).

 

Kan ikke skjønne annet enn at enkelte vil selge seg ut med 2 mnd utsettelse.

Lenke til kommentar

Ned, vil jeg tro. Og enda lengre ned etter kvartalsrapporten neste tirsdag, vil jeg vel tro?

Sist gang de la fram kvartalsrapport steg de. Markedet regner med røde tall over hele linja. Så lenge de leverer som ventet, tror jeg ikke de faller.

 

Børs går ofte motsatt av hva fornuften sier. :)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...