Gå til innhold

Tråden om Farmen - Gratulerer med seieren!


Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse
OMFG

Noen her som liker Mikkel?

8176780[/snapback]

Syns han virker som en bra fyr jeg ja.

 

Hvem ville du heller hatt?

 

Når det er sagt vil jeg bare si at alle som kommer til finalen selvsagt er verdige vinnere, hvem enn det måtte være så har de gjort de riktige tingene underveis og har således fortjent det fullt ut.

Lenke til kommentar

Bra at Mikkel vant, han er den som har spillet spillet best av alle og holdt fokus på hva Farmen er om og hvordan komme seg frem. Samt at han har kjempet seg frem til finalen og vinnerplassen.

 

Astrid har flytt på alianser og snillpike bølger hele veien synes jeg og fortjente ikke å vinne. Og det gjorde hun heller ikke :p

Lenke til kommentar
Gjest medlem-105082

Fra aftenposten:

 

- Jeg har takket nei til reiser, jeg kunne reist til Bali, Thailand og Gran Canaria. Men det er ikke meg, dessuten er ikke en halvfet same i badebukse det lekreste synet, humrer han.

 

:!:

Lenke til kommentar
Noen som fikk med seg den fantastiske omfavnelsen de to hadde i jubelen etterpå der? :p Så ut som det skulle utarte seg til litt mer enn bare en klem.  :!:

8176837[/snapback]

 

Mamma: "Det ser ut som om han prøver å kysse han."

8176847[/snapback]

 

Det var litt merkelig, ja. Hvem vet hva som har skjedd på farmen? Brokeback Fredheim....?

Lenke til kommentar

Gratulerer til Mikkel. Den beste farmeren vant. Må si at han er den eneste av de andre farmenvinnerene som har så og si alt jeg mener en farmenvinner må ha,med siden av førstevinneren gaute. han er slu,sta,snill og sympatisk.

Når det gjelde vinnerene Snorre og Bjørn Tore så manglet de ihertfall ,snill og sympatisk..he,he :D

Nei dette var topp.det hadde vært en katastrofe om en som Agnete hadde vunnet som ikke hadde kjempet noe i det hele tatt og bare sklidd igjenom som"ufarlig" og mannen til O.M. Av Astrid og Mikkel så var det bare rett at Mikkel skulle vinne som hadde innviet Astrid og laget allianse med henne og dratt henne frem. Hadde det ikke vært for mikkel hadde hun ikke vært i finalen. Men det var kjempeflott kjempa av henne for det.de to mest verdige finalister og den beste vant ! :w00t:

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...