Gå til innhold

Tråden om Farmen - Gratulerer med seieren!


Anbefalte innlegg

Skandale! Rett og slett skandale. Den stemmepåhverandre-greia holdt ikke mål i det hele tatt. Verste jeg har sett. Har ikke ord for hvor UFORTJENT det er at Agnethe står i semifinalen. Hun var den av de fire som fortjente det minst. Faktisk fortjente hun det mindre enn de fleste som har vært der inne totalt sett.

 

ÆSJ altså nå er jeg irritert. Ser at neste episode kommer alle de gamle deltagerne og skal gi sin stemme til de som er igjen. Hvorfor kunne ikke det blitt gjort i dag i stede? Faen altså, og hva var poenget med å avgi stemme to ganger? Tror liksom at de fire gjenværende hadde bestemt seg for lengst uansett.  :ermm:

Så jo på lang avstand at Agnethe kom til å vinne. Hun fikk maks poeng av Ole Magnus (selvsagt) og også av Hanne. Da var det dømt til å gå som det gikk. Drittkjerring.  :mad:

Håper hun taper så det griner i semien mot Astrid og Mikkel.

8155367[/snapback]

 

Må bare si meg helt enig.Så lenge det var ett par blant de 4 som skulle "kjempe" (Det var jo ikke kamp !)så ble dette langt fra rettferdig.De hadde bestemt seg på forhånd også.At agnete skulle sitte i gjen i en finale er bare helt patetisk.hun var vel en av de aller svakeste kandidatene av alle som var på farmen i år syns jeg.

Hun seilte på smisk,ole magnus og masse griseflaks.

Men som vinner sitter hun garantert ikke..he,he,.. :tease:

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg er også helt enig i at de stemmegreiene var helt feil mtp at Ole Magnus og Agnethe er gift. Laila eller Ole Magnus hadde absolutt fortjent den siste plassen mye mye mer enn Agnethe. However, hun ryker nok lett ut og det blir enklere for Mikkel og Astrid. ;)

 

 

Edit: Typo

Endret av Lofnes
Lenke til kommentar

http://www.vg.no/pub/vgart.hbs?artid=146178

 

 

Veldig viktig å vinne

- Jeg synes det var en veldig fin og rettferdig måte å vinne på, fordi det betød at de andre mente jeg har gjort meg fortjent til finaleplassen. Det var en hyggelig tillitserklæring å ta med seg videre, sier Agnethe. Selv om konkurransen og innspillingen ble avsluttet i sommer husker hun godt hvor sterkt vinnerinstinktet preget henne.

 

- Det følte Ole Magnus og jeg var urettferdig. Jeg har aldri sett en annen konkurranse noe sted, hvor ikke det blir omkamp dersom det ender uavgjort. Ole Magnus var veldig skuffet, sier Agnethe til VG Nett.

 

niice:p L*O*L

Endret av gatebarn
Lenke til kommentar
Misliker sterkt Agnethe!! Mikkel er en god luring som vinner farmen 2007.. Det vet jeg;)

8156110[/snapback]

 

Helt enig.

Sto på Narvesen her i Tromsø en dag og overhørte en samtale mellom to som bodde i nærheten av Mikkel, og de snakket som om Mikkel haddde vunnet... så jeg er spennt ;)

Lenke til kommentar

Idiotisk av Hanne å ikke rangere Laila på topp i denne konkurransen. Hadde han gjort det, ville hun nok hatt en stor sjanse for å komme i finalen.

 

Synes det var litt synd at Laila ikke gikk videre i dag. Agnethe ryker nok først på lørdag, slik at Mikkel og Astrid står igjen. Er rimelig sikker på at Mikkel kommer til å vinne ;)

Lenke til kommentar

Må bare si meg enig her. Fullstendig latterlig. Og Hannes stemmegivning var jo helt på trynet. Snakk om å ikke ønske å komme videre til finalen. Men det har vel preget jentene hele tiden. Ingen taktikkeri.

 

Hvis det var meningen å gjøre uttaket av siste person spennende, feilet de totalt. Fantastisk dårlig av TV2.

 

Må bare få sagt det, Gaute Grøtta Grav er noe av det dårligste som eksisterer av programledere. Har overhodet ikke sansen for han.

 

Ørjan...

Lenke til kommentar
Må bare si meg enig her. Fullstendig latterlig. Og Hannes stemmegivning var jo helt på trynet. Snakk om å ikke ønske å komme videre til finalen. Men det har vel preget jentene hele tiden. Ingen taktikkeri.

 

Hvis det var meningen å gjøre uttaket av siste person spennende, feilet de totalt. Fantastisk dårlig av TV2.

 

Må bare få sagt det, Gaute Grøtta Grav er noe av det dårligste som eksisterer av programledere. Har overhodet ikke sansen for han.

 

Ørjan...

8158373[/snapback]

 

Må bare si det at Gaute nok ikke hadde noe med regien av konkuransen på slutten eller tidligere å gjøre,for det er produksjonsteamet til tv 2 som legger det opp. personlig syns jeg gaute gjør en grei jobb. litt lite utfordrende i spørsmåla sine og veldig forutsigbar til tider,men,men.

Det at hanne hadde bestemt seg sammen med med o.m og agnete for å gi agnete plassen i finalen sier vel det meste om hanne og jentene generelt der inne i år som var på "sommerferie" for å kose seg. Syns det var veldig synd at ikke laila fikk en fair konkuranse som var farmen verdig,for hun hadde virkelig kjempa seg for kampen for tilværelsen i motsetning til spesielt agnete som bare sklei igjenom på griseflaks og o.M.

Uansett det blir spennende når astrid og mikkel står til slutt.Minner meg litt om finalen da Bjørn Tore og hun andre finalisten stod igjen for to ganger siden.

Men som da blir det nok en "gutte-vinner"tipper jeg. :D

Lenke til kommentar

I finalen kommer de andre deltakerne som har gått ut tilbake. De skal også gi poeng, og det blir skummelt. Tenk på alle som er litt småbitter på Mikkel for måten han spilte spillet på.

Virkelig tragisk at den mest ubruklige personen(Agnethe) kom til finalen. Det er en skam, og dårlig tenkt da de gav poeng!

Lenke til kommentar
I finalen kommer de andre deltakerne som har gått ut tilbake. De skal også gi poeng, og det blir skummelt. Tenk på alle som er litt småbitter på Mikkel for måten han spilte spillet på.

Virkelig tragisk at den mest ubruklige personen(Agnethe) kom til finalen. Det er en skam, og dårlig tenkt da de gav poeng!

8163485[/snapback]

 

Jepp. Og når vi tenker på hvem de utgåtte deltagerne kommer til å stemme på, så har vi da de som liker Mikkel veldig godt, og de som er veldig imot han. De som er imot han vil sannsynligvis heller ikke stemme på Astrid, siden de har en allianse, og da får Agnethe alle stemmene som blir igjen. Og det kan fort bli en del.

 

Men la oss nå se på de deltagerne som er ute, og ta en liten gjetting på hvem de kommer til å stemme på. Noen er lette å tenke seg til, andre er litt mer åpne.

 

Per: Denne er vanskelig. Kanskje den vanskeligste, siden han gikk ut såpass tidlig. Helt åpent her i grunn, men tviler på at han stemmer på Agnethe.

Anders: Må nok regne med at Hanne har påvirket litt her, i såfall får Agnethe hans stemme.

Lars-Erik: Tricky again, men det blir vel Mikkel. Husker ikke hva slags forhold han hadde til Astrid, men han kom vel ikke veldig godt overens med Agnethe?

Dan Inge: Vanskelig å forutse. Kan bli hvem som helst.

Jarl Bernard: Han støtter nok Mikkel ja.

Marianne: Denne er vanskelig å forutsi. Ganske åpen egentlig.

Kari: Litt uforutsigbart, men muligens Mikkel

Eivind: Vil tippe Mikkel får denne stemmen

Solveig: Ganske sikker på at stemmen hennes går til Agnethe

Cecilie: Astrid eller Mikkel, mest sannsynlig førstnevnte.

Hanne: Stemmer nok også på Agnethe.

Ole Magnus: Enkelt. Agnethe får denne.

Laila: Vanskelig å si. Vil nok kanskje gi sin stemme til Mikkel

 

(et forbehold om endringer er selvsagt til stede, da det kan hende at det bare er to deltagere det skal stemmes om (hvis den ene allerede har gått til sluttfinalen), og at f.eks. de som ville stemt Agnethe eller Mikkel, da må finne et nytt valg)

 

Angående finalen på lørdag: (avslører ikke noe om hvem som vinner)

 

Leser i tv-guiden til Her&Nå at konkurransen går ut på å blant annet bygge en bro og lage en innhegning.

Og for å være helt ærlig, hvem her ser egentlig for seg Agnethe slå Mikkel i den type praktisk arbeid i noen som helst situasjon? Vet ikke hvordan Astrid er på bygging og denslags, men jeg tror Mikkel vil få en enkel seier her.

Etter de konkurransene går det over til den avgjørende kunnskapskonkurransen mellom de to gjenværende finalistene

 

Endret av Nevnarion
Lenke til kommentar

Håper Agnethe ryker ut i semifinalen, det skal jo bare være 2 i en finale.

 

Var det ikke slik at den forrige vinneren av Farmen, Snorre, var dårlig likt pga taktikkeri?

Men alikevel stemte nesten alle på han?

 

Tror Mikkel vinner klart om det avgjøres på samme måte, han har jo jobbet 100% hele tida selv om han har spilt spillet.

Lenke til kommentar
...kjempestas å måtte jobbe i morgen under finalen :|

Men jeg føler meg rimelig sikker på at Mikkel vinner. Vinner Agnete går jeg på veggen :p

8165943[/snapback]

 

Om agnete skulle vinne ville det være rett og slett bombe at en person kan skli igjenom kampen for tilværelsen på en slik måte.Hun har sutra og klaga og baktalt de andre som det holder.Når det gjelder kampen har hun sluppet unna å kjempe og seilt i skyggen av mannen som virkelig har gjort en innsats,selv om han til tider var veldig usympatisk.

Kampen for tilværelsen handler om å tilpasse seg og spille det spillet en føler en kan stå innefor og gå så langt en absulutt er villig til,om en vil overleve og vinne kjempepremien da. Det var jo tydelig at mange var der for andre grunner enn å vinne også som f.eks.Hanne som gav bort semiplassen til agnete.Forstå det den som kan,men det viser hvor ulike motiv de forskjellige har.

Og hvis det var urettferdighet i farmen i år,så var den eneste store urettferdigheten at det var par der,som helt klart hadde fordel av å være to.

Om en skulle ryke var de forsatt med,og slik var det jo ikke for de andre deltagerne. Nå føler jeg meg rimelig sikker på at vinneren ikke tilhører ett av farmenpara,og takk å lov for det. :p

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...