Gå til innhold

Ny prosesor og skifting uten at noe blir ødelagdt?


tfw

Anbefalte innlegg

Pass på en ting.. Dell har egne skrue fester osv på sine hovedkort og kabinetter.. så det er ikke sikkert det er så lett å bytte hovedkort.. er mange her inne som har prøvd å sette et Dell hovedkort i et "vanlig" pc kabinett.. uten flaks desverre..

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Jeg mener ikke noe herk til deg, men de DELL PCene er noe helvettes herk :( Umulig å oppgradere de selv, du får LITE PC for prisen, service kan være god, men den kan også være dårlig, og når de har tilbud, så er tilbudene deres latterlige :) (gjerne en PC som DELL skal ha 11000 kr for, er på salg for 10700, dvs. 300 kr avslag, i tillegg, kunne du fått en BEDRE pc andre steder, til under 9000.

 

EDIT: jeg ser hovedkortet er Intel 945 brikkesett. Dette kan støtte C2D, men det kan være du må oppdatere BIOS for å gjøre dette, noe jeg regner umulig for en DELL pc.

Endret av christopher909
Lenke til kommentar

du trenger nok ikke mer ram... trykk ctrl+ald+delete for å se hvor mye ram pcen din bruker... bruker den oppunder en gig i windows f. eks. er det noe som skurrer... les guider til optimnalisering av pcen på hw.no ;) 2 gig skal holde lenge til vanelige oppgaver i dag ;)

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
×
×
  • Opprett ny...