Gå til innhold

Xbox 360 - absolutt ingen kvalitetskontroll?


mar1u5

Anbefalte innlegg

Videoannonse
Annonse

Jeg fatter ikke at noen av dere har byttet xbox360n opptil 4-5 ganger.. Det virker da som om dere enten er særdeles uheldig eller at dere behandler konsollen totalt uforsvarlig? Har aldri selv hatt noen som helst problemer med min box har hatt den siden juni, den bråker som et fly og spinner sikkert discene i et uhorvelig tempo, men den har aldri vist antydninger til å slite, eller slå seg vrang? Min box står på en glassplate i tvbenken med masser av luft rundt og fri luft tilstrømming, slik alle burde ha sin box stående. Hvordan oppbevarer dere som har så mye problemer boxene deres? Når dere får problemer med boxene deres revurderer dere hvordan dere oppbevarer boxen eller setter dere den rett inn i dusjen igjen og skrur på vannet slik dere gjorde forrige gang før den ble ødelagt? Selvfølgelig på høykant fordi da renner vannkjølingen dere så fint har laget selv får best overstrømming?

 

Beklager den sarkastiske tonen, men jeg kan ikke fatte at flere har opplevd at boxen har gått i stykker flere ganger for samme person. Det må ha noe med behandlingen av boxen å gjøre, eller massive Klondrik Duck-gener. Om jeg tar totalt feil av dere så beklager jeg, men en skulle tro at de som har så mye problemer i forhold til de fleste må ha doningen stående på varmekablene, inne i et lufttett skap, på ullteppet, oppå subwofern, med dvdspiller under og VHS spillern over, bak kjøleskapet, med kjøleskapsmagneteene festet til harddisken, noen fete donald duck klistremerker til luftehullene eller noe annet smart.

 

Jeg har som sagt aldri hatt plager med min, men da behandler jeg ikke min som en forfrosen polvandrer og hiver den foran peisen for litt kos heller. Nei, behandle den som den fintfølenede elektroniske duppeditten (med jet-motor) den er og ikke la hunden ligge oppå den så vil alt gå så mye bedre.

Lenke til kommentar

Jeg er på en måte enig med han over her. Virker som om folk tror at man kan kaste boxen rundt som man vil. Har flere kompiser som bare har den stående på et gulv, med god ventilasjon, og deres fungerer helt utmerket, etter 6 måneders bruk. Jeg har kun hatt min i 1 måned, og den fungerer forøvrig helt utmerket. Og som jeg sa tidligere, dere som faktisk har fått en maskin med feil, har vært uheldige. Er ikke det at jeg tror at flesteparten som faktisk får feil på sin kaster den rundt som et leketøy, men en kan jo begynne å lure, når det er så mange feil. Hadde en gang en stopp på need for speed carbon, hvor den ikke klarte å lese discen. Ok tenkte jeg, skrudde på igjen, og fungerer aldeles utmerket.

 

En ting er det at det er mange som får disse maskinene, med produksjonsfeil, og da blir ting vanskelig, men tenk på at det faktisk er en dvd disc som spinner inni der, og ikke noen kassett som med n64. Den er følsom, det er det ingen tvil om.

 

Har forøvrig stor medfølelse for dere som måtte levere tilbake konsollen deres, hadde ikke klart meg over 1 uke uten den nå.

Endret av AleksanderA
Lenke til kommentar

Det er jo noen spill som er gjenngangere når det gjelder problemer med 360. Flere i denne posten rapporterer om feil som oppstår når man spiller Oblivion. Dette er problemer som jeg selv har opplevd, og da får det meg til å tenke at det er selve spillet det er feil med og ikke boxen.

 

Spillte Texas Holdem i går sammen med tre venner, der opplevde vi faktisk at boxen kræsjet samtidig hos alle fire. En rimelig klar indikator på at det er spillet som får boxen til å kræsje.

Lenke til kommentar
Kosar meg framleis med launch boksen min.

Når folk sender inn boksen, 2 og 3 gongar, då kan det ikkje være maskinen det er noko i vegen med. Men derimot maskinisten.

 

My two cents.

7669949[/snapback]

 

 

Du er smart :roll: Så du mener at det er brukerenes feil når de har måttet sende inn sin X360 mer enn 1 gang? Min X360 har ikke vært noe annerledes behandlet enn PS2, Xbox eller G Cuben. Er nok maskinen som ikke er så stabil. Var til og med en artikkel om dette på IGN for en stund tilbake, der de mente feilprosenten var mye høyere enn det M`S påståtte 3-4%.

 

Denne kommentaren er noe av det mest idiotiske jeg har lest i dag.

Endret av Enigma123
Lenke til kommentar

Ja, men hva er egnentlig hva ein "konrollen" er for noe :tease:

 

de er noe jeg kansje har reagert litt på... når jeg hadde konsollen min stående oppreist, så stoppet konsollen min midt i ein film jeg så, men når jeg lå den ned så fungerer den heilt fint + att den bråket mindre :hmm: er dette bare eit sammentreff eller har de noe med hvordan den står eller ligger??

fårstår de med ventilasjon, viss man legger X360 i eit "luft tett rom" eller lignende vill den bli overopphetet!

men jaja... har sett noen som har den liggende veldig tett inne eller oppå noe annet av maskiner! dette er vell hva som kan føre til en kresj! som sakt er det bare på spillet Oblivion og de 2 filmene jeg så (når den stod oppreist) att den stopper og jeg må slå den av og på igjen! men ser ikke på dette som store problemet :)

 

mvh Fphonex

Endret av Fphonex
Lenke til kommentar

I noen tilfeller kan det nok hende det er brukerens feil, men i aller fleste tilfeller er det ikke det. Jeg har alltid hatt xboxen og strømforsyningen stående med massevis av luft rundt og jeg har måttet sende inn boxen to ganger, jeg veit også hvordan man skal behandle elekronikk så jeg driver heller ikke å hiver den rundt.

Jeg satt også med en følelse av at det var brukerens feil før det plutselig skjedde med meg også, da hadde jeg hatt boxen i et halvt år.

Lenke til kommentar
Ja, men hva er egnentlig hva ein "konrollen" er for noe :tease:

 

de er noe jeg kansje har reagert litt på... når jeg hadde konsollen min stående oppreist, så stoppet konsollen min midt i ein film jeg så, men når jeg lå den ned så fungerer den heilt fint + att den bråket mindre :hmm:  er dette bare eit sammentreff eller har de noe med hvordan den står eller ligger??

fårstår de med ventilasjon, viss man legger X360 i eit "luft tett rom" eller lignende vill den bli overopphetet!

men jaja... har sett noen som har den liggende veldig tett inne eller oppå noe annet av maskiner! dette er vell hva som kan føre til en kresj! som sakt er det bare på spillet Oblivion og de 2 filmene jeg så (når den stod oppreist) att den stopper og jeg må slå den av og på igjen! men ser ikke på dette som store problemet :)

 

mvh Fphonex

7679204[/snapback]

Den bråker mer når du har den vertikalt ja. Antar det har noe med at Xboxen ikke hviler like godt på gummiputene da.
Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...