Kristian. Skrevet 5. januar 2007 Del Skrevet 5. januar 2007 Noen som vet om det går ann og lage hamburerbrød eller annet type rundstykker uten gjær? eller må man ha det? Helst svar fort<! Lenke til kommentar
Sluven Skrevet 5. januar 2007 Del Skrevet 5. januar 2007 Det er jo klart det går an å lage det uten gjær. Gjæren gjør jo bare slik at det hever seg... Lenke til kommentar
Sensurert Skrevet 5. januar 2007 Del Skrevet 5. januar 2007 Hvorfor vil du ikke ha gjær? Lenke til kommentar
Kristian. Skrevet 5. januar 2007 Forfatter Del Skrevet 5. januar 2007 Hvorfor vil du ikke ha gjær? sitat slutt 7650736[/snapback] Har ikke gjær desverre og må ha hamburgerbrød! Lenke til kommentar
Syar-2003 Skrevet 5. januar 2007 Del Skrevet 5. januar 2007 Egg og bakepulver lager også heving . Lenke til kommentar
Kristian. Skrevet 5. januar 2007 Forfatter Del Skrevet 5. januar 2007 Egg og bakepulver lager også heving . sitat slutt 7650839[/snapback] Ok! Noen som har noen flere forslag?? takker for alle svar! :!: Lenke til kommentar
Tunky Skrevet 5. januar 2007 Del Skrevet 5. januar 2007 Google er din venn. http://www.matoppskrift.no/sider/oppskrift3884.asp Grovt mel (erstatt med fint), frø, og "naturkalk" kan helt sikkert sløyfes. Lenke til kommentar
RIP Skrevet 5. januar 2007 Del Skrevet 5. januar 2007 Kan du ikke bare bruke vanlig brød eller kjøpe noen hamburgerbrød\gjær davel? Lenke til kommentar
Kristian. Skrevet 5. januar 2007 Forfatter Del Skrevet 5. januar 2007 Kan du ikke bare bruke vanlig brød eller kjøpe noen hamburgerbrød\gjær davel? sitat slutt 7651526[/snapback] har løst det nå! hadde ikke tid, så rakk ikke å gå til butikken Lenke til kommentar
Anbefalte innlegg
Opprett en konto eller logg inn for å kommentere
Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar
Opprett konto
Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!
Start en kontoLogg inn
Har du allerede en konto? Logg inn her.
Logg inn nå