Gå til innhold

Jeg klikker! J10, Wake, retards og teamkillere!


Anbefalte innlegg

Dette innlegget kan inneholde noen saftige gloser bare så det er sagt!

 

 

OK! Nå tror jeg sannelig jeg klikker i vinkel snart! Alle vet at tar man en liten runde i fly på wake island på 64 player map får man fort 40 kills med litt skills! Men så er det nå lettere sagt å få dette jævla flyet(f.eks j10'en) OG HVORFOR? HVORFOR I h******** spawner jeg ALLTID bak den jævla veggen, langt faen borte fra flyet? Jeg spawner ALDRI borte med bunkersen! Men ok, en vakker dag får du faktisk flyet. Hva skjer da? JO! jævla idioter av noen §!"#¤%&/(§!"#¤=)(/&!"#¤=)(/ står i veien for deg eller tk deg! Å DET ER DA DET RENNER OVER FOR MEG!

 

Så... er det noen som har noen tips til en fortvilt battlefield spiller hvordan han kan få flyet først? Eller ihvertfall det andre flyet som spawner!?

Lenke til kommentar
Videoannonse
Annonse

Rofl...

 

-sepc ops

- vent til det har tatt av

-plant c4 nær der flyet spawner..spreng neste man som prøver seg når flyet respawner...skyt dem evt ned helt til det ikke er noen igjen

- eller min personlige hilsen:

pakk en jeep full av c4 og kjøre som f ut på fly plassen når noen skal lette spreng så hele skiten helt til ingen gidder å prøve lengre...advarsel! kan hende de prøver det samme mot deg.

 

beste tipset er å hoppe til en annen server med mer seriøse folk..se etter servere som er klan styrt etc.

Lenke til kommentar

Hehe, nei grunnen er at jeg alltid bruker å spille på enten 16, 24 eller 32 player map. Og jeg er med i en clan så det spilles ikje mot n00ber. Derfor har jeg ikke fått så sinnsykt mange kills i fly, helt til jeg en dag med en feiltakelse trykte inn på wake island 64 player map! jeg spawna forran j10'en - tok den selfølgelig. Når runden var over hadde 56 kills og 0 deaths. Ganske nice :thumbup: men jeg vil heller tjene mine poeng mot majorer på infantry ghost town f.eks(Noe jeg gjør :tease: ) enn å få masse poeng mot en gjeng med noobs. Alså de man finner på battlefield.no, TV2 og EA servere....

Endret av ATI vs GeForce
Lenke til kommentar

klanfolk pleier ikke å bry seg om global score iom at de stort sett spiller på unranked servere, at de heller vil bygge opp et navn innad klanmiljøet, og at folk som er peise gode på public servere vanligvis ikke er fult så gode på kamper pga manglende erfaringer med samspill osv.. Vice versa..

 

Public er uansett noe en blir trøtt på.. men det er jo gøy med stats.. Synd det ødela spillet fullstendig :\

Lenke til kommentar
Public er uansett noe en blir trøtt på.. men det er jo gøy med stats.. Synd det ødela spillet fullstendig :\

7663181[/snapback]

 

 

kan i det minste være glad for at folk er forskjellige...

7668641[/snapback]

 

Kan ikke se noe annet 'positivt' med global stats enn at det har dradd såpass mange spillere inn i bf2 miljøet.. i følge hva "gamlegutta" fra 1942 og vietnam var det norske battlefield klansamfunnet bare en "hard kjerne" med ganske få spillere, per i dag er det så mye shitkids og arrogante jævler at jeg drar synonymer med cs miljøet..

 

Men jo, jeg mener forsatt det er positivt fordi det forsatt er rom for nye spillere å joine communitien i bf2 fortsatt et og et halvt år etter at spillet kom..

 

Det jeg skrev over er bare en lei bivirkning..

Lenke til kommentar

Opprett en konto eller logg inn for å kommentere

Du må være et medlem for å kunne skrive en kommentar

Opprett konto

Det er enkelt å melde seg inn for å starte en ny konto!

Start en konto

Logg inn

Har du allerede en konto? Logg inn her.

Logg inn nå
  • Hvem er aktive   0 medlemmer

    • Ingen innloggede medlemmer aktive
×
×
  • Opprett ny...